EliminSekizi00 v2.0 C6v20 |4x3/4x4/4x5 Tam Ekran Menü | Flash8 [STABİL-HATASIZ-HIZ]

Sponsorlu Bağlantılar

kaptanedi

kaptanedi

Üye
soneday ses yükseltme modunu nasıl yaptın yada yapilıyo hangi dosya degişicek? yazma dilini nasıl ekledin? cvp verirsen sevinirim.. tşklr.

PriZm

PriZm

Üye
xm media tuşunu çalıştıran var mı? :off:
Bu CFW XpressMusic tuşunu resmen öldürüyor... bir türlü çalıştıramadım:vur
ama gerek kalmadı kaldırdım cfwyi geri
+
Herkezin dediği gibi aşırı reklam var:hmmm

emretwoolf

emretwoolf

Üye
şuan yükledim hadi hayırlısı

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
bende medya tuşu çalıştı fakat cfwde çok reklam var menü düzeni bozuk telefonda 5 dk durmadı cfw geri kaldırdım emeğin için teşekkürler uğraş vermissin.

essenyel

essenyel

Üye
cfw izlenimlerim olumsuz yönleri:haritalardan cıkmıyor, btswitch çalışmıyor, iki tane fotograflarım var 1.menüde digeri uygulamaların içinde bide menü düzeni sıkış sıkış olmuş
olumlu yönlri:cok hızlı, mesajda t9 süper olmuş gayet stabil
eline saglık kardaşim 3x4 menüyü de korsan sevinirim tabiki bu hataları düzeltip
kolay gelsin başarılar

--------------- Ekleme ---------------

xm medya tuşu çalısıyor

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
ARKADAŞLAR SANIRIM SONEDAY BUGÜN FORUMDA OLMADIĞI İÇİN Bİ NEVİ ONUN ADINA CEVAP VERMEK İSTİYORUM.YANLIŞ ANLAŞILMASIN BİR ÇIKARIM VEYA KENDİSİYLE YAKİNEN BİR ARKADAŞLIĞIM YOKTUR...

Reklam olarak belki algılanabilir diye forumun açık ismini vermiyorum.Soneday burada ve diğer paylaştığı D.H. forumunda Cfw hakkında yapılan eleştirilere göre Cfwyi biraz düzenleyerek 1.1 versiyonunu sabaha karşı saat 6:00da tekrar upload etti.( Sanırım burada ki linki yenilemedi/unuttu )
Burada pek ağır olmasa da diğer bahsettiğim forumda o kadar ağır eleştirilere maruz kaldı ki adamı resmen isyan ettirdiler ve tekrar düzenledi cfwyi.Araştırmak isteyen aratıp bulsun.Adam o kadar emek harcıyor, bir şeyi iddia da etmiyor ama adama yapılan "1000 downloada 7$ para kazanıyorsun oh ne güzel... Berbat olmuş kimse yüklemesin... Dinimiz programı ne be?....." vb. gibi bir sürü eleştiri karşısında adam isyan etti ve yenisini hazırladı.

O forum bu forum farketmez.Hepimiz illa ki bir çok foruma üyeyiz ve tabii ki herkes istediğini yazmak ta, eleştirmek de hürdür.Ama kimseye bu programlar, oyunlar, cfwler... zorla yükletilmiyor.Bunları hazırlayan herkes emek harcıyor.Zaten çoğumuz haftada bir telefonu jaflayan, her cfw çıktığında atlayıp hemen telefona yükleyen insanlar değil miyiz Allahaşkına.Beğenmezsek sileriz, beğenirde eksik/hata görürsek de ağır eleştiriler yapmadan hataları tatlı bir dille söyleyelim, uyaralım.Ben bugün izinliyim diye sabaha kadar netin başındaydım ve sabah 6:00da adam hala yeni versiyonla uğraşıp upload etmeye çalışıyordu ( 7:00de evden çıkacak ve işe gidecekti) adama resmen acıdım.

Bu foruma yaklaşık 3-4 senedir üyeyim, devamlı takip ederim ve şunu söylemeliyim ki Maxicep Forum diğer forumlardan bence biraz daha seviyeli.Zaman zaman eleştiriler dozunu kaçırıyor olabilir tatlıya bağlanır. EMEĞE HER ZAMAN SAYGI GÖSTERELİM.SADECE HER YAYINLANAN ŞEYE SADECE "TEŞEKKÜRLER" YAZIP ATARAK DEĞİL, İÇİMİZDEN GELEREK "TEŞEKKÜRLER" YAZALIM.

Sürç-ü lisan ettiysem affola, kimse kırılmasın lütfen :sarıl::sarıl::sarıl:
:maxicep::maxicep::maxicep::maxicep::maxicep:

emretwoolf

emretwoolf

Üye
cfw izlenimlerim olumsuz yönleri:haritalardan cıkmıyor, btswitch çalışmıyor, iki tane fotograflarım var 1.menüde digeri uygulamaların içinde bide menü düzeni sıkış sıkış olmuş
olumlu yönlri:cok hızlı, mesajda t9 süper olmuş gayet stabil
eline saglık kardaşim 3x4 menüyü de korsan sevinirim tabiki bu hataları düzeltip
kolay gelsin başarılar

xm medya tuşu çalısıyor

btswitch çalışıyor.haritalardan:DD anında çıktı. 2tane fotorağlarım var aynen.
menü düzeni den kastınız nedir birde sizin. düzeni kendiniz yapcanız herşeyide devletten beklemeyelim. tam ekran menü daha ne istiyorsunuz bence süper.eeee eleştiri dediğin bazen kötü bazen iyi.

he bide wifi.sis ne elle nede thinkchangeyle yüklenemiyor dahili bileşen diyor.
he onun çözümü yokmu var aç sisconcentle at kurulum dosyalarını klasörlerine:D nese yazim dedim

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
@emretwoolf kardeşim btswitch bende çalışmadı sen nasıl çalıştırdın? ben cfwyi yükledikten sonra hemen hard format attım tekrar ama tek çalışmayan o bende.

edit: yazdıktan hemen sonra çalıştı meret.Korktu benden herhalde :ehe

Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
bu ram otomatik olarak sürekli kendini sıkıştırıyor diyorya o yenimi çıktı.çünkü internet radyo programından bi kanal açıyorum wirelessten telefonun ışığı söndükten 1dk sonra radyo duruyorda. acaba bunlamı alakalı.

he bide insanlar güzel şeyler yapabilirler ama kusursuzu başarmak için eleştirilmek tartışmak ve ona göre düzenleme yapmak gerekir. soneday eskilerdensin biliyorum ama daha açık görüşlü olur ve soruları sorunları cevapsız bırakmassan minnettar oluruz.teşekkürler

Hayır onla bir ilgisi yok,radyoda takılma olayını ilk defa duydum..Tekrar jaflamayı dene.

saol kardeşim. Beyler herkesin kendine göre hakları var kimse paylaşmak zorunda değil eğer soner kardeşimiz birşey yapmış ve paylaşmış ise buna teşekkür edeceğiniz yerine adamı eleştiriyorsunuz tüm yorumları okudum sevmedin mi istemiyor musun yükleme adam bunu yapmak zorunda değil ki eğer kullanacaksan bütün haliyle kullanmalısın tekrar saol kardeşim en iyisini yapıyorsun hiçbirini aldırma sen bildiğin gibi devam et çok taktir ediyorum seni bu kadar kışkırtmaya rağmen tek bir laf söylemedin kolay gelsin emeklerin için teşekkürler...

Keşke herkez böyle düşünse

biraz daha az reklam olsaydı denerdim,abartmışsın biraz,neyse yinede emeğine sağlık güzel paylaşım..

Reklamlar kaldırıldı.

?..

mardok

mardok

Üye
gerçekten mükemmel bi FW hazırlamışsın eline sağlık

fnldstntn

Üye
bu 4x3 menu orijinal olanimi?

kilisli822

kilisli822

Üye
üstad fw'yi daha denemedim. hafta sonu deniycem.
bazı yorumlara aldırma ... klavyene farene sağlık :D

MFive

MFive

Üye
hocam kurulumu use ini ile mi yapacağız yoqsa tek tek seçecek miyiz ?

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
arkadasım çok güzel bi cfw ye benzıyor ellerıne sağlık allah dert vermesın o güzelim ellerine :) hemen indirip kuruyorum kullandıktan sonra yorumları paylaşıcam

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Tesekkurler

Terzi38

Terzi38

Üye
S.a arkadaslar butun yorumları okudum ama hicbirşey anlamadim ben yeni v5 e gectım once v2 kullaniyordum su cwf ne demek nasil yuklenır ben acemiym yuklerken hata yapma olasıgından korkuyorum telefonum hacksız ne yapacagm bana yardımcı olun kayserideki arkadaslar bulusabilırmıyz

emretwoolf

emretwoolf

Üye
gps icin wifi yüklenmiyor.klasörlerini taşıyım dedim rompatcher lazım. o da dahili bileşen diyor yüklenmiyor.
uninstallking programıda dahili bileşen diyor ve yüklenmiyor.

birde videolarda ortada çıkan oynata basmayın:D anlarsınız.

bolt ve skyfirede nasıl oluyrda flash player 9 varda bizde yok anlamadım gitti.

byibo

byibo

Üye
arkadaslar ben cwfyi yuklerken hafıza kartını takmadğım halde benden bir şifre istiyor ne yapmam lazım..

ahmet meço

ahmet meço

Üye
C6 nin hiç bir sürümünü yüklememeye karar verdim paidkiller kadar hızlı ve dinamik bir fw şuan için yok v52 için . özellikle internette c6 kasıyor telefon hatta donup kalıyor senin flaş 8 değdiğin facebook taki video ları oynatmiyor flaş 10 olmadan da olmaz zaten emeğine sağlık :hmmm

TheRock72

Üye
arkadaşlar RomPatcherPlus 2.3 yüklenemiyor dahili bileşen uyarısı alıyorum. rompatcher yüklenemedikten sonra ne yapayım ben bu fw yi

Üst Alt