ELİF,LAM ve MİM...(Kuran'ın en büyük sırrı..mukatta harflerin kodu kırıldı!!!...)

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Otobüs bekliyor 1 saate burda olur

Hay Allah'ım yaa :ah
:ehe

Yigit315

Yigit315

Üye
Arkadaşlar Bu konunun Acilen kapatılması gerekiyor.Çünkü Fitne çıkarır.
O, sana Kitab’ı indirendir. Onun (Kur’an’ın) bazı âyetleri muhkemdir, onlar kitabın anasıdır. Diğerleri de müteşabihdir(Manasını ve hakikatini yalnız Allah bilir).Kalplerinde bir eğrilik olanlar, fitne çıkarmak ve onun olmadık yorumlarını yapmak için müteşabih âyetlerinin ardına düşerler. Oysa onun gerçek manasını ancak Allah bilir. İlimde derinleşmiş olanlar, “Ona inandık, hepsi Rabbimiz katındandır” derler. (Bu inceliği) ancak akıl sahipleri düşünüp anlar.

ÂL-İ İMRÂN (7)

Bu arkadaşımız Çok güzel bi kur'an ' dan örnek vermiş ve of doganoz arkadaşımızda devam Ettirmiş.Kurbanım etmeyin böle şeyler fitneye sebeb veriyorsunuz.Şunu anlamanız çokmu zor Yüce ALLAH ( c.c ) Habibine (s.a.v.) dahi açıkdan bu vakti vermemiştir.Kaldıki bunu sizin anlamanıza izin versin.Bu iş 2+2=4 hesabıyla olacak iş değildir kurbanım.Gaybı Sadece Allaz ( azze ve celle ) bilir.Ayağımızı denk alalım.Allah muhafaza bu tür şeyler bizi Helâka götürür.

Biz yolumuza bakalım emirler ve yasaklar nedir bize neler yasaklanmış neler emir edilmiş Helal haram Nedir onları öğrenmeleri çalışalım.Yani velasıl-kelam bırakılım kıyamet ne zaman kopacak derdini...

Hiç ölmeyecek gibi Çalışmalı,,Birazdan ölecekmiş gibi ibadetimize bakalım.

Allah razı oLsun cümlemizden....

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
Adminler veya modlar bakarsa konuya kapatıcaz

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
bence bunun yerine buraya göz atın bu daha çok ilginizi çekecek( sayılarla fazla uğraşmayın.bu iş sayılarla olsaydı bir yarışma düzenlenir kim daha fazla şifre kıracak o zaman belli olurdu.alimlerde jüri üyesi olup birinciyi seçerlerdi..adam birde otoriteymiş gibi şakası yok haa diyor, bence saçmalıyor. buraya bunu ekleyen arkadaşımı tenzih ederim,darılmasın gücenmesin.( Nasrettin hocaya sormuşlar:
- Hocam kıyamet ne zaman kopacak?
- Hangisi? Büyük kıyamet mi, küçük kıyamet mi?
- Hocam kıyametin küçüğü büyüğü olur mu?
- Olur!.. Karım ölürse küçük kıyamet, ben ölürsem büyük kıyamet kopar!.. :)

--------------- Ekleme ---------------

mehdi gelmiş :nono:nerde peki şu anda:allalla:bizede söyle:megafon:

Ben bilmiyorum nerede olduğunu.Sadece bu yazının ve videoların içinde olduğu bir flash bellek ulaştı bana.Sen Mehdi'nin nerede olduğunu boşver.Üzümünü ye bağını sorma..
Bu arada;maaşallah dalga geçme seviyesi tavan yapmış.
Bazılarıysa,''kıyamet tarihini sadece Allah bilir'' diye işten sıyrılmaya çalışıyor.
Orası öyle.Aksini söylediğimiz yok.Biz sadece Kuran'ın sayısal ölçüsünün ve Dünya tarihindeki kehanetlerin söylediklerini anlatmaya çalışıyoruz.Yaratıcının yaptığı tüm uyarılar bu tarihleri gösteriyor.
Hz.Muhammed,ümmetimin ömrü 1500 yılı geçmeyecek diyor.Hz.Muhammed'in doğum yılı 571'den 2010'a 1439 yıl geçti.Siz hâlâ,işi alaya almaya devam ediyorsunuz

Muhammed /18

Onlar,kıyametin kendilerine ansızın gelmesinden başka bir şey beklemiyorlar.Muhakkak onun alâmetleri gelmiştir..(ama öğüt almıyorlar).Kıyamet kendilerine gelip çatınca öğüt almaları,kendilerine ne fayda verecek?..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben bilmiyorum nerede olduğunu.Sadece bu yazının ve videoların içinde olduğu bir flash bellek ulaştı bana.Sen Mehdi'nin nerede olduğunu boşver.Üzümünü ye bağını sorma..
Bu arada;maaşallah dalga geçme seviyesi tavan yapmış.
Bazılarıysa,''kıyamet tarihini sadece Allah bilir'' diye işten sıyrılmaya çalışıyor.
Orası öyle.Aksini söylediğimiz yok.Biz sadece Kuran'ın sayısal ölçüsünün ve Dünya tarihindeki kehanetlerin söylediklerini anlatmaya çalışıyoruz.Yaratıcının yaptığı tüm uyarılar bu tarihleri gösteriyor.
Hz.Muhammed,ümmetimin ömrü 1500 yılı geçmeyecek diyor.Hz.Muhammed'in doğum yılı 571'den 2010'a 1439 yıl geçti.Siz hâlâ,işi alaya almaya devam ediyorsunuz

Muhammed /18

Onlar,kıyametin kendilerine ansızın gelmesinden başka bir şey beklemiyorlar.Muhakkak onun alâmetleri gelmiştir..(ama öğüt almıyorlar).Kıyamet kendilerine gelip çatınca öğüt almaları,kendilerine ne fayda verecek?..

Alakası yok çarptırmayalım olayı ...
Allah bilir tabiki bunu bizzat kendisi söylüyor eline kitabımızı alıp okusan belki bilirdin ;)
Tamam kardeşim 2012 de kıyamet kopmazsa 2022 de kopar onu da sallayıp tutturamazsan 2032 deriz vakit bol yani rahat ol sen :ehe

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
2013 e kadar konu açıktır arkadaşlar 2012 den sonra görcez kıyameti :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kardeş be saatini de söyle de bilelim böyle çat kapı olmasın :D
Hazırlık yapacağım abdest falan alırım temiz gidelim öbür tarafa hadi be kardeş :ehe

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
31.12.2012 11:59 da :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aslında kıyametin yaklaştığını bilmek için şayı sifre bölme işlemi yapmaya gerek yok bi bakın etrafınıza küresel ısınma depremler doğal afetler savaşlar küçük alametler hep gerçekkeşti artık her an büyük alametlerden biri heran gerçekleşebilir bunu bilmek içinde kahin olmaya gerek yok

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Arkadaş yaklaştı demiyor Mehmet Abi adam tarih veriyor bilse ki yaptığı cahilliği ...

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Daha önce de yazdım burada.2012'yi beklemenize gerek kalmayacak..
Kuran'ın sayısal ölçüsünün yazdığına göre 2010'da son kavşağı döndük.Nostradamus ve Bulgar kahin Baba Vanga'ya göre 2010'da 3.Dünya Savaşı başlayacak.Nostradamus'a göre Mayıs'da,Vanga'ya göre Kasım'da.Son papa kehaneti var ayrıca.Vatikan sürekli sansür ediyor.1139 yılında,Aziz Malaki diye biri kendisinden sonra gelecek 111 papanın listesini yazmış.Bugünkü papa 16.Benedikt'i sona koymuş..Tüm papaları bilmiş kendisinden sonra gelen.Bu listeyi kendi kafasından yazmamış.O tarihlerde kendisine görünen gizemli bir zatın(cebrail) bu listeyi yazmasını söylemesiyle kehanetini yazmış..
Günümüzdeki askeri ve siyasi durum ortada.Abd,İran'a saldırmak için hazırlık yapıyor.Daha 2 hafta önce haberlerde çıktı.Amerikali general söyledi.İran buna karşılık,batı istihbaratına göre nükleer bomba yapmaya çok yakın..İsrail'e misilleme yapmaya hazırlanıyor.Eğer Abd,İran'a girerse Rusya,Kuzey Kore,Çin,Venezuella sessiz kalmaz buna.Bir kıvılcım yeter yani.
Gerisi kimyasal silahlar,nükleer ve hidrojen bombaları,şu an duymadığımız amerika'nın yeni geliştirdiği mağnetik haarp silahı.Çin uzaya silah yerleştirmeye hazırlanıyor.Amerika'nın en az 10.000 atom bombası var..El-Kaide,İran'a bir saldırı olursa daha büyük bir 11 Eylül için tüm batı başkentlerinde intihar komandolarını salar..Gerisini düşünmek istemiyorum..
Dediğim gibi 2012'yi beklemenize gerek kalmayacak.Sonun başlangıcı,her an başlayabilir bu yıl..

• Beğen
Tepkiler: ali taner
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
Kıyametin Ne Zaman Kopacağını Sadece Yüce Allah C.c Bilir Bunlar Sadece Şüphe ve Zamanları sayıları felan çıkarıp toplayarak Rast gelmiş sayılar 2012 - gibi

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Peki büyük alemetler gerçekleşti diyorsunuz peki Dabbetül arz nerde kafirlerin alnına kefere müslümanların alnına müslim damgası vuracak yer altından çıkacak kıyamet yaklaşınca

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Mehmetce38™;1988047' Alıntı:
Peki büyük alemetler gerçekleşti diyorsunuz peki Dabbetül arz nerde kafirlerin alnına kefere müslümanların alnına müslim damgası vuracak yer altından çıkacak kıyamet yaklaşınca

Deccal,bana kalırsa Çin ve Kuzey Kore.
Geçen yaz ne olduğu hatırlayın..
Çinli komünist köpeklerin Uygurlu müslümanlara ne yaptığını hatırlayın..

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
Dabbetül arz duyduguma göre yerin altına gömülmüş zamanında ilk başlarda herkezi öldürmüyormuş sonra köylüler bunu yakalayıp yakmışlar sonra bir dağın içini kazmışlar en derine kadar oraya atmışlar onu üstüne toprak çimento tas toprak felan atmışlar ve kıyamet zamanı ordan çıkıcak felan diyolar bana biraz saçma geldi ama doğrumu :s

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Dabbetül arz kıyamet gününe yakın çıkacak

• Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ben dabbetül arzı sordum ayrıca deccal tek gözlü bir yaratık ve alnında kafir yazması lazım çin ve kuzey koreyle ne alakası var eğer ülke olsa zaten abd .israil olur yıllardır müslümanlara kan kusturuyorlar

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Dabbe,kıyamet gününe yakın çıkacak.
Deccal,dediğin gibi bir yaratık da olabilir.Şeytanın yaratığı..
Çin ve Kuzey kore yecüc-mecüc de olabilir..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yecüc mecüc kıyamet zamanı ortaya çıkmayacakmı çin asırlardır var

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Boşverin.Kim neyse kim..Şeytana uyan herkes,kötülüğünün cezasını görecek.Kimin ne olduğunu yakın bir zamanda göreceğiz.Az daha sabredin..

• Beğen

Üst Alt