Tavsiye Elidor şampuan alana selfie çubuğu hediye

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Elidor şampuan alana selfie çubuğu hediye
arkadaşlar bu gün bursada bir magazada elidor şampuan aldım ve yanında bu ürünü hediye ettiler ürün kaliteli ucuz bir ürün değil resimleri şu şekilde

böyle bir şey almak isteyipte almayanlar varsa ilk olarak denemelik alınabilir.
Elidor şampuan fiyatı 8.50₺

şuan tek sorun bizim telefonlarda çalışmıyor lumia selfie ve kamera uygulamalarında denedim bunun bir yolu vardı nasıl yapılıyordu

Son düzenleme:

afwerker

afwerker

Üye
arkadaşlar bu gün bursada bir magazada elidor şampuan aldım ve yanında bu ürünü hediye ettiler ürün kaliteli ucuz bir ürün değil resimleri şu şekilde

böyle bir şey almak isteyipte almayanlar varsa ilk olarak denemelik alınabilir.
Elidor şampuan fiyatı 8.50₺

şuan tek sorun bizim telefonlarda çalışmıyor lumia selfie ve kamera uygulamalarında denedim bunun bir yolu vardı nasıl yapılıyordu
aslında konu yeri burası değil. Voice selfie programı ile cubuğa takıp sesli çekim yapabilirsin

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
aslında konu yeri burası değil. Voice selfie programı ile cubuğa takıp sesli çekim yapabilirsin
farkındayım aslında cep telefonu genel kısmına yazmam gerekiyordu ama windows phone olunca elimde oraya açınca birde bu destek kısmını falan yazarsam konu kötü amaçlı kullnılabilir

şuan kamera uygulamalarını deniyorum teker teker belki birinde destek vardır diye

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Hangi mağazada? Bursada oturuyorum

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Hangi mağazada? Bursada oturuyorum
Diğer şehirlerde varmı bilmiyorum ama bursa bir çok yerde var "Seyhanlar" magazası bu arada diğer magazalarda da belki vardır onlarada sormak gerekiyor bunu sonuçta "elidor" firması yapıyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Diğer şehirlerde varmı bilmiyorum ama bursa bir çok yerde var "Seyhanlar" magazası bu arada diğer magazalarda da belki vardır onlarada sormak gerekiyor bunu sonuçta "elidor" firması yapıyor
Bakayım yarın. teşekkürler

xmustx

xmustx

Üye
Acil Ankara

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
firmanın kendi sitesine bakıyorum hiç bir açıklama yok sadece selfie yarışması yapılmış kazanan bir dizide kısa bir bölüm oynuyacak onun dışında bu ürünü hangi şehirlerde hangi magazalarda buluruz diye araştıryorum hiç bir bilgi yok

xmustx

xmustx

Üye
Peki sağol