Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elegant 5800 V52.0.007/ V52.0.101 CFW-MOD-HACK ( By Kotukoylu )
Sponsorlu Bağlantılar
tufan_81
Üye
v52 olanını yükledim fakat. telefonun sensörleri açık olmasına rağmen menüde ekran yan dönmüyor. mesela operaya nette dolaşıyorum ekran yan çeviriyorum ama dönmüyor.
v52 olanını yükledim fakat. telefonun sensörleri açık olmasına rağmen menüde ekran yan dönmüyor. mesela operaya nette dolaşıyorum ekran yan çeviriyorum ama dönmüyor.
öncelikle modu yapan arkadaşa çok teşekkür ederim c6 problemini çözmüşssün çok güzel olmuş tebrik ederim. Tek problem dışında % 100 süper bir mod sadece ovi mağaza giremiyorum widget ui desteklemiyor yazısını aşamıyorum ne yapmalıyım?
öncelikle modu yapan arkadaşa çok teşekkür ederim c6 problemini çözmüşssün çok güzel olmuş tebrik ederim. Tek problem dışında % 100 süper bir mod sadece ovi mağaza giremiyorum widget ui desteklemiyor yazısını aşamıyorum ne yapmalıyım?
usta tamam ovi ve java güncellemesi problemi çözdü bilginize
sado_27
Üye
önçelikle emegi geçen arkadaşa cok tşkler yanlız benım size bır kac sorum olacak cfw yi yapan ve yukleyen arkadaşlar yardımcı olursa cok sevınırım
1. tema yukleye bılıyormuyuz
2. bundan bır oncekı cfw de tuşu kılıtleyıp tekrar actıgımda ekranda tuaf tuaf cızgıler cıkıyor kapatıp tekrar acmam gerekıyordu tuş kılıdını bunda oyloe bır sorun varmı
ByRdv
Üye
telefonu yeni aldım ve ilk defa cfw yükleyeceğim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sitedeki anlatım gibi yükleyeceğim galiba peki bu cfw yükledikten sonra n-desk, opera felan gibi yardımcı programlar kurulabiliyor mu? begenmezsem ilk aldığım telefon şekline nasıl çevirebilirim? ve telefonu pcye bağladığımda ovi haritasını güncelleştirmesini yapacak mı? şuanda telefonum % 67 ram yiyor normal çalışmada % kaça kadar bir düşüş olur acaba?
ilk yükleyeceğim için yardımcı olursanız sevinirim..
bertek
Üye
ben 101 i yükledim herzaman değil ama bazen takılma yapıyor geç tepki veriyor neden olabilir acaba birde hızlı deniyor ben hızı hissetmedim
Progressivity
Üye
fw ye gömülü olan ram blow un süresi doldu ne yapacagım
gördügün kurdugum en süper yazılım 68 mb ram 83 mb c hız estetik hepsi harika c6 lara elveda eline saglık kötü köylü büyüksün
ByRdv
Üye
bunu yükleyince yardımcı programları yükleyebiliyoruz değil mi?
Progressivity
Üye
maalesef bende şöyle bir bug ortaya çıktı yaklaşık 4-5 gündür devam ediyor telefonu tuş kilidinde bıraktığım halde açtığımda wlan buluyorr oysaki wlan taramasını kapalıya ayarladım bulmaması gerekiyodu; bunun için yardımcı olabilecek birileri var mı acaba; bunun dışında on numara fw