Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elegant 5800 V52.0.007/ V52.0.101 CFW-MOD-HACK ( By Kotukoylu )
Sponsorlu Bağlantılar
dogan64
Üye
kötüköylü ellerine sağlık
çok çok teşekkürler mükemmel birişçıkartmışsın.
ben 52 101 kurdum ama mesela jaf la falan v52 007 kuramazmıyım çünkü bunu kurdum başka fw kurayım dedim pooling de hata verdi bende tekrar buna döndüm versiyon numaralarını 007 leri 101 yaptım ama olmuyor başka fw kuramıyorum üstadlar bi el atın
Rm-356 v52 tr dil dısarı aktarıp en son versiyonu olan v52 101 içine kolaylık atabılırsınız ama attınız zaman flashda tr yazma cunku kodlam sıstemınde tr destegı yok ancak yukledıgı zaman türkçe olrak acılır ben yaklasık 3 haftadır kullanıom 101 ılk cıktında kurdum tr ekleyıp modifiye ıhtıyacı duymuyorum cunku yeterınce hızlı dokunmaktık hassas ve seri ram arttırlmıs ayrıca arkadaslar yenılemekte fayda var 101 versiyonu tr ıcın değil hat desteklı olup garantılı bır cıhaz bu yuzden arıza verdıgınde garantı dısı kalabılır cıhazınız
Progressivity
Üye
şimdi arkadaşlar benim tel de 52.0.007 yüklü bu kotukoylu abimizin yaptığı cfw yi yüklersem dil türkçe olcak mı olmucak mı tam anlamadım
karizma2501
Üye
çok güzel olmuş teşekkürler
catlax66
Üye
bu yazılımı c6 ev ekranı ve tuş takımı entegre edilme ihtimali var mı acaba
cabbar100
Üye
@Progressivity
kotukoylunun yapmış olduğu Elegant 52.0.007'yi kullanıyorum. Dili Türkçe, gönül rahatlığıyla kurabilirsin.
@catlax66
C6 ev ekranına alternatif olarak oratsu ev ekranı ekleyip kullanabilirsin. C6 ev ekranı ve tuş kilidi entegre edilemedi diye biliyorum ben.
sariyerli53_34
Üye
gerçekten tam aradığım gibi sade, hızlı ve hatasız bir FW olmuş. ilk açılışta ram 67 mb. menü geçişleri tema efektleri açık olmasına rağmen çok hızlı. ayrıca haritaların son sürümünün konulması da çok iyi olmuş. önceki firmwarelarda internette youtube'de atma sorunu yaşıyordum. bu sorun tamamen ortadan kalkmış. ev ekranları da gayet güzel ve yeterli seviyede bence. hazırlayan arkadaşa teşekkür ediyorum...
İz[Mir]Kan
Üye
tema efektleri dışında herşeyi güzel
catlax66
Üye
son sürümün mesajlarında iyileşme var türkçe karakter destekliyo gerçekten güzel iş çıkarmış kotukoylu eline sağlık.. ev ekranına gelince cabbar100 kardesim dediğini bilmiyorum ben ama c6nın ev ekranına ve tuştakımına alışınca buna alışmak zor geliyo o ikisini nasıl bulabileceğimizi bilen bulan entegre eden yada etmeyip yardım eden arkaşlar olursa çok makbule geçer. nese çok uzadı
ahmet.220
Üye
kardeş güzel cfw çıkartmışsın ama indiremiyorum link te passworld şifre falan filan bişey diyor nasıl indirilecek yada hoftfile link yapamısın başkada olur şimdiden teşekkürler
cabbar100
Üye
@ahmet.220
şifre: kotukoylu
ahmet.220
Üye
kardeş çok pardon ya ben onu rar şifresi sanmıştım kusura bakma işinden alakoydum senin
Progressivity
Üye
dün gece kurdum java; silverlight; Qt ve Python yükledim birçok oyun ve uygulama yükledim çatır çatır çalışıyor hiç bir sorun yok şuanlık eline emeğine sağlık kotukoylu üstad ve paylaşan arkadaşın da emeğine sağlık birde şuna dikkat çekmek isterim dosya direk .exe dosyası olarak hazırlanmış kendi kendine yükleniyor ama yapamayan arkadaşlar yükleme dizinini gözden geçirsinler doğru yere yükleyip yüklemediklerini
kardes yaptım demişsinya bi anlatsan nasıl yaptın. 52.0.007 li tüm fwleri yukleye biliyon mu? cevapsız koma ha
Progressivity
Üye
evet kardeşim yükleniyor ve türkçe dil problemi de olmuyor rar dan çıkan exe dosyasını çalıştıracaksın
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bu adres satırına kuracaksın iş tamam sonra flashlıcaksın tabi bende windows C: sürücüsünde olduğu için adres satırı böyle sende hangi sürücüdeyse ona kurarsın işte