haL!Lx
Üye
biri yardımcı olabilir mi v52.101 yazılımı yüklü bnde bu yazılıma nasıl geçeblirşim
Hocam Forumda Anlatımları var Bir Ara İstersen telefondan girdiğim için bakamıyorum
biri yardımcı olabilir mi v52.101 yazılımı yüklü bnde bu yazılıma nasıl geçeblirşim
ya arkadaşlar bişey sorcam ben bu cfw yi kurdum şimdi sorun gece yatarken telf açık şarj tam ..alarm kuruyorum sabah çalıyo ama kalktıgımda telf kapalı oluyo ve bataryayı çıkarıp takmadan açılmıyo sorun ne olabilir anlayan ???
Hiç Öyle Bir sorunla Karşılaşmadım Kardeşim . Tıkır Tıkır Çalışıyor Çıktığı İlk Günden Beri Kullanıyorum
Donanımla Alakalı Galiba ..yok baba sorun deilde işte bilmiyorum o yüzden sordum yanlış anlaşılmasın gerçekten on numara bende kullanıyorum ama bu neden oluyo bilmiyom anlarsanız diye sordum![]()
w€(-)m£7;3391418' Alıntı:ya arkadaslar flashlayamıyorum diğer cfw lere benzemiyor nasıl flashlıyacam enaz 30 kez cfw atmısımdır böle ilk atıom önce setub vardı onu yükledim sonra jafla normal bildiğimiz gibi flashladım ama hata veriyor
---------------------------------------------------
Stage 2 starting................PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
..........Phone prepared OK!
Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Phone rebooted but not in flash mode...
"Smart Series" ne demek???
Hocam Cfw Modifiye Yapan Arkadaşın Verdiği Bir İsim. Takma İsim Diyelim.
w€(-)m£7;3391418' Alıntı:ya arkadaslar flashlayamıyorum diğer cfw lere benzemiyor nasıl flashlıyacam enaz 30 kez cfw atmısımdır böle ilk atıom önce setub vardı onu yükledim sonra jafla normal bildiğimiz gibi flashladım ama hata veriyor
---------------------------------------------------
Stage 2 starting................PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
..........Phone prepared OK!
Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Phone rebooted but not in flash mode...
evet kardeş dosyaları kurunca x6 hack dosyaları ve rm-556 oluşuyor ama bizimki 5800 rm-356 direk yüklesek sorun çıkarmı arkadaşın verdiği link asıl 5800 için deilmi