Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Cfw Smart Series 5800 FİNAL Sürümü İle Sizlerle ( By Kotu Koylu )
Sponsorlu Bağlantılar
asilkomando26
Üye
eyvallah güzel olmuş yalnız giriş ekranı görünmüyor 5800 kurdum gayet normal bi şekilde sorun ne neden giriş ekranı görünmüyor
sefayılmaz
Üye
yükledim çok güzel olmuş elinize sağlık ama bişey sorcam şu numaraları yazıyoruzya arama yapamak için ön izleme gibi bişey çıkıyor onu nasıl ayarlicaz yapamadım yada bende olmuyor
spider64
Üye
kotukoylu kardeşim harika olmuş yazılım ama anlayamadığım şey şarj süresi öncede 2 saat iken şimdi 6 saatir ve hala dolmadı ilginç neden olabilir.
Açılmaz burdan çıkan dosyalardan başlarını seçersen olmaz. Tamamiyle indirdiğin dosyaları kullan
HJO
Üye
Hal!x Şu sorunla karşılaştım Rompatcher menüye atıyor her attığında RPplus.dat dosyasını silmem gerekiyo bunu halledebilirmisiniz
alien97
Üye
Keşke orjinal n8 simgeleri kullansaydın daha hoş olurdu
Ali Emre Çirik
Üye
kasanın arkasına tak
sekolele
Üye
kardeşim ben v52.101 yazılımını yükledim bu yazılım çok hoşuma gitti buna nasıl geçebilirim dosyaları felan değiştirerek geçebilirmiyim yardımcı olursan sevinir .d