[Electronic Arts] iBomber Defense v1.00(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

ultranova

ultranova

Üye
elinize sağlık.harika ötesi bir oyun gerçekten.işi gücü bıraktım sabahtan beri oynuyorum.çok sağolun :d:

dücane

dücane

Üye
bu oyunda kac tur var, ben 10´uncusu bitirdim, tebrik ederiz falan filan yazi cikti, ve oyun campagne modunda en bastan basliyor, 11´e gecmiyor....

tass_co1983

tass_co1983

Üye
bu oyunda kac tur var, ben 10´uncusu bitirdim, tebrik ederiz falan filan yazi cikti, ve oyun campagne modunda en bastan basliyor, 11´e gecmiyor....

ilk 11 bölümü bitirdiğinde Axis açılıyor. orada da 11 bölüm var. ayrıca bonus bölümleri de olması lazım

dücane

dücane

Üye
ilk 11 bölümü bitirdiğinde Axis açılıyor. orada da 11 bölüm var. ayrıca bonus bölümleri de olması lazım

haaa tamam simdi anlasildi, sagol hocam, ben axis bölümünün oldugunu farketmemisim, o yüzden yeniden basliyor sandim...ALLAH razi olsun...

tass_co1983

tass_co1983

Üye
rica ederim, iyi eğlenceler ;)

baha18

Üye
çok iyi oyun tsklr

• Beğen
Tepkiler: najanaja
arslanla

arslanla

Üye
10. bölümde takıldım...:(

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
çok iyi oyun tsklr

rica ederim. yaw tek seferde bütün bölümleri geçen arkadaşlar nasıl geçiyo ben 7 de takıldım sıkıntı geldi ara verdim :) 5 ten sonra her bölümü ikişer kez oynayarak geçiyorum :)

tass_co1983

tass_co1983

Üye
najanaja, radarı kullan. 3-4 topun arasına 3 level bir dene koy, bak bakalım neler oluyor ;)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
najanaja, radarı kullan. 3-4 topun arasına 3 level bir dene koy, bak bakalım neler oluyor ;)

o işi yapıyorum zaten 1. sorun çok az para veriyo yaw yeterli gelmiyo 2. o seri halde arka arka ya hızlı arabalar geliyo ya ben orda kopuyom :) bi sürü top alıyom orda işe yaramıyo 3 top koyuyom yan yana 3 de aynı arabaya atıyo mallar arkadaki araba kaçıyo :) onlarda en işe yarar makinalı tüfek 4 tane yan yana koydum mu ne kadar hızlı olursa olsun bi tane bile kaçırmıyo arabalardan.bi tane de biraz yavaşlatsın diye sabotaj alıyom anca öle oluyo.

sertcocuk06

Üye
ben bitirdim oyunu siz uğraşın bakalım : ))) 22 bölüm + bonuslar : ))

tass_co1983

tass_co1983

Üye

o işi yapıyorum zaten 1. sorun çok az para veriyo yaw yeterli gelmiyo 2. o seri halde arka arka ya hızlı arabalar geliyo ya ben orda kopuyom :) bi sürü top alıyom orda işe yaramıyo 3 top koyuyom yan yana 3 de aynı arabaya atıyo mallar arkadaki araba kaçıyo :) onlarda en işe yarar makinalı tüfek 4 tane yan yana koydum mu ne kadar hızlı olursa olsun bi tane bile kaçırmıyo arabalardan.bi tane de biraz yavaşlatsın diye sabotaj alıyom anca öle oluyo.

najanaja, paranı zamanında ve dikkatli kullanacaksın. turn başlarında silahları yerleştireceksin. Mantığı, bir sıkıntı olduğunda zararda olmadan geri alabileceksin. Ayrıca her atağı hızlı geçiştirme, bu bile atağın gelişimini değiştiriyor. Gerisi strateji. yani ilk 11 de ben 11 perfect yaptım. tabi 2 bölümü tekrar oynadım ;) Asıl Axis kastıracak, baştan söylemesi.

sertcocuk06, ne mutlu sana. en azından najanaja dan önce bitirebilmişsin :)

• Beğen
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Teşekkürler oyunun bağımlısı oldum eroinmandan farkım kalmadı manyak bişey bu kitlio ekrana :D

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye
sorma, ben birde pc versiyonunu bitirdim :vur

fb3435

Üye
ben son bölümdeyken hafıza dolu diyip kapandı. Ne yapabilirim beyler.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bu programı arka planda çalıştırabilen var mı? bende nedense oyunu durdurup arka plana atınca veya birisi aradığında oyun kapanıyor :S
30/40 oluyor birisi arıyor küt tüm oyun gidiyor :S

tass_co1983

tass_co1983

Üye
ben son bölümdeyken hafıza dolu diyip kapandı. Ne yapabilirim beyler.

eğer bir daha açılmadıysa kurulduğu hafızaya gidip "gamesave.data" dosyasını sil. sonra açılır. Ama save in gider

Bu programı arka planda çalıştırabilen var mı? bende nedense oyunu durdurup arka plana atınca veya birisi aradığında oyun kapanıyor :S

701 de bir sıkıntı yok. Ramblow gibi ram temizleme programı kullanıyorsan ondan kaynaklanabilir.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
najanaja, paranı zamanında ve dikkatli kullanacaksın. turn başlarında silahları yerleştireceksin. Mantığı, bir sıkıntı olduğunda zararda olmadan geri alabileceksin. Ayrıca her atağı hızlı geçiştirme, bu bile atağın gelişimini değiştiriyor. Gerisi strateji. yani ilk 11 de ben 11 perfect yaptım. tabi 2 bölümü tekrar oynadım ;) Asıl Axis kastıracak, baştan söylemesi.

sertcocuk06, ne mutlu sana. en azından najanaja dan önce bitirebilmişsin :)

ben para oldukça hemen top alıyorum ve tek tek güçlendiriyorum bakalım axis i ne zaman görecez.
geç bakalım dalganı :) ama ben fazla oynamıyorum gündüzleri çalışıyoz akşamları pc bşında geçiyo sadece hafta sonları 1-2 saat oynuyorum yani ben bu oyunu 6 ayda anca bitiririm :)

---------- Eklendi @ 19:31:39 ---------- Yazıldı @ 19:31:16 ----------

Teşekkürler oyunun bağımlısı oldum eroinmandan farkım kalmadı manyak bişey bu kitlio ekrana :D

rica ederim...

---------- Eklendi @ 19:33:02 ---------- Yazıldı @ 19:31:39 ----------

oyunda ufak tefek sorunlar var sanırım daha önceki yorumlara bakarsan bu sorunu yaşayan çok kişi var belki hataları giderip yeni bir sürüm çıkarırlar.

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
enes-kys

enes-kys

Üye

bende sorun olmuyor

turkishtown

Üye
teşekkürler

Üst Alt