bu oyunda kac tur var, ben 10´uncusu bitirdim, tebrik ederiz falan filan yazi cikti, ve oyun campagne modunda en bastan basliyor, 11´e gecmiyor....
ilk 11 bölümü bitirdiğinde Axis açılıyor. orada da 11 bölüm var. ayrıca bonus bölümleri de olması lazım
çok iyi oyun tsklr
5 ten sonra her bölümü ikişer kez oynayarak geçiyorum 
najanaja, radarı kullan. 3-4 topun arasına 3 level bir dene koy, bak bakalım neler oluyor![]()
bi sürü top alıyom orda işe yaramıyo 3 top koyuyom yan yana 3 de aynı arabaya atıyo mallar arkadaki araba kaçıyo
onlarda en işe yarar makinalı tüfek 4 tane yan yana koydum mu ne kadar hızlı olursa olsun bi tane bile kaçırmıyo arabalardan.bi tane de biraz yavaşlatsın diye sabotaj alıyom anca öle oluyo.
o işi yapıyorum zaten 1. sorun çok az para veriyo yaw yeterli gelmiyo 2. o seri halde arka arka ya hızlı arabalar geliyo ya ben orda kopuyombi sürü top alıyom orda işe yaramıyo 3 top koyuyom yan yana 3 de aynı arabaya atıyo mallar arkadaki araba kaçıyo
onlarda en işe yarar makinalı tüfek 4 tane yan yana koydum mu ne kadar hızlı olursa olsun bi tane bile kaçırmıyo arabalardan.bi tane de biraz yavaşlatsın diye sabotaj alıyom anca öle oluyo.

ben son bölümdeyken hafıza dolu diyip kapandı. Ne yapabilirim beyler.
Bu programı arka planda çalıştırabilen var mı? bende nedense oyunu durdurup arka plana atınca veya birisi aradığında oyun kapanıyor :S
30/40 oluyor birisi arıyor küt tüm oyun gidiyor :S
najanaja, paranı zamanında ve dikkatli kullanacaksın. turn başlarında silahları yerleştireceksin. Mantığı, bir sıkıntı olduğunda zararda olmadan geri alabileceksin. Ayrıca her atağı hızlı geçiştirme, bu bile atağın gelişimini değiştiriyor. Gerisi strateji. yani ilk 11 de ben 11 perfect yaptım. tabi 2 bölümü tekrar oynadımAsıl Axis kastıracak, baştan söylemesi.
sertcocuk06, ne mutlu sana. en azından najanaja dan önce bitirebilmişsin![]()
ama ben fazla oynamıyorum gündüzleri çalışıyoz akşamları pc bşında geçiyo sadece hafta sonları 1-2 saat oynuyorum yani ben bu oyunu 6 ayda anca bitiririm 
Teşekkürler oyunun bağımlısı oldum eroinmandan farkım kalmadı manyak bişey bu kitlio ekrana![]()
oyunda ufak tefek sorunlar var sanırım daha önceki yorumlara bakarsan bu sorunu yaşayan çok kişi var belki hataları giderip yeni bir sürüm çıkarırlar.Bu programı arka planda çalıştırabilen var mı? bende nedense oyunu durdurup arka plana atınca veya birisi aradığında oyun kapanıyor :S
Bu programı arka planda çalıştırabilen var mı? bende nedense oyunu durdurup arka plana atınca veya birisi aradığında oyun kapanıyor :S