[Electronic Arts] iBomber Defense v1.00(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Polymath

Polymath

Üye
Emeğine Sağlık kardeşim. Arkadaşlar oynayan arkadaşlara ufak bir upucu. İlerleyen bölümlerde. Silahları etrafına toplayarak Radar koyun ve en iyi seviyeye kadar update edin. Sılahların atış gücünü yükseltiyor ve çok etkili oluyor.

---------- Eklendi @ 23:37:50 ---------- Yazıldı @ 23:36:42 ----------

bende 10. bölümü tam bitiriyordumki (49/50) Hafıza Dolu dedi ve birdaha oyuna girmedi. Oyunun save dosyasi hangi klasorde bilen varsa lutfen yazsin. Yeniden yuklucem oyunu belki duzelir diye.

603 ve C6-01 de aynı sorunu yaşadık ve oyunu tekrar açtığımızda giriliyor bizde

tass_co1983

tass_co1983

Üye
8 i nasıl geçtiniz yahu,bütün kareleri toplarla donattığım halde tankları patlatmaya yetmiyor güçleri! varmı bi püf noktası?

arkadaşlar "RADAR"ı kullanın. 5 topla ortalığı darma duman ediyor ;)

carbon_o7

carbon_o7

Üye
bu oyun BOMBA ;D

Polymath

Polymath

Üye
ARkadaşlar Nokia 603 te Oyun kurulu ve sıkıntı yok. Binde bir bellek doldu diyip oyundan atıyor ama bu 1 2 kere oldu. Ama ağabeyimin c6 01 inde bu durum çok sık oluyor. Bunun bir çözümünü bulabilirmiyiz acaba? Aynı sorunu yaşan c601 ciler var mı ?

onur168

Üye
abi nerden indrcez ?

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
abi nerden indrcez ?

videoyla önizleme resimler arasındaki oyunun adına tıkla sonunda minus yazıyo gelen sitede direkt ortadaki büyük kareye tıkla ok. Aslında onun en altta olması gerekiyodu ama ne hikmetse ortada kalmış bende anlamadım.

karapağlos

karapağlos

Üye
11. Bölümü nasıl geçtiniz ben bi türlü geçemedim

okanminn

Üye
durmadan yukleyince yeni surum istiyor bi türlü yüklenmedi nasıl halledicez

okanminn

Üye
arkadaşlar biri yardım etsin neden yüklemede yeni sürüm istiyor herkezdenmi oldu bu

tass_co1983

tass_co1983

Üye
11. Bölümü nasıl geçtiniz ben bi türlü geçemedim

Sabotage ile Comms (radarı) kullan. Sabotage araçları yavaşlatıyor, radar da silahların daha fazla hasar vermesini sağlıyor. yalnız radar kurulduktan üç turn sonra aktive olur.

CABBAR

CABBAR

Üye
:tşk:deneyeceğim

• Beğen
Tepkiler: najanaja

okanminn

Üye
sadece bendemi oldu bu sürüm işi niye kimse yardım etmiyor

Corby-700

Corby-700

Üye
çok zevkli teşekkürler :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
sadece bendemi oldu bu sürüm işi niye kimse yardım etmiyor

kardeş öle bi sorun yaşamadıktan sonra nerden bilsin ki millet ben yükledim sorunsuz yüklendi ve oynanıyor şimdi nasıl cvp verebilirim sana sorunun hakkında o kadar insan kurmuş oynuyo sürümle ilgili bi sorun yaşayan olmamış demek ki her ne hikmetse bi tek sende olmuş bu olay walla açıkçası seninkide garip bi olay bi bilgim yok maalesef bişey diyemicem. Zaten oyun yeni çıkmış sürüm mürüm yok ki oyunda.

---------- Eklendi @ 16:55:20 ---------- Yazıldı @ 16:55:04 ----------

çok zevkli teşekkürler :)

rica ederim

• Beğen
Tepkiler: tempestshine

okanminn

Üye
bu sorunun sadece bendemi olduğunu öğrenmek istedim okadar yinede sağolun

CABBAR

CABBAR

Üye
denedim harika :)

• Beğen
lewent2020

lewent2020

Üye
en sonki bonus bölümde çıkan "among the ruins" biteren varmı? vateran olarak tabiki :D

kaqan18

kaqan18

Üye
çok Sağol kardeş Oyun Süper ama geçemeyince kanser ediyo ya:)

Üst Alt