[Electronic Arts] iBomber Defense v1.00(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

thurq123

Üye
Oyundaki; radara benziyen şeyin ne işe yaradığını anlayamadım.Ve bir kaç tane daha var. Bunların ayrıntılı olarak ne olduğunu açıklarsanız sevinirim..

etki alanındaki silahların gücünü artırıyo diye biliyorum

---------- Eklendi @ 13:53:02 ---------- Yazıldı @ 13:37:50 ----------

oyunda kaç bölüm var ben en son 11 germany e geldim onu daha oynamadım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Oyun gerçekten güzel. Denemeyen varsa tavsiye ederim. İlk bölümlerde basit gibi gelebilir ama sonrası zorlaşıyor haberiniz olsun :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Oyun gerçekten güzel. Denemeyen varsa tavsiye ederim. İlk bölümlerde basit gibi gelebilir ama sonrası zorlaşıyor haberiniz olsun :)

Aynen level 4 te takıldım :) bi kere denedim olmadı sonra tekrar denerim artık çift koldan geldikleri için biraz zorluyo.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Maximien

Maximien

Üye
defans oyunu olarak gerçekten zevkli bir oyun tavsiye ederim. allies campaign i bitirdim şimdi diğerini oynuyorum o da bitesi oldu. :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Aynen level 4 te takıldım :) bi kere denedim olmadı sonra tekrar denerim artık çift koldan geldikleri için biraz zorluyo.

oo onun sonuna doğru uçaklar falan geliyor :D
ben direk defansı dönüp dolaşıp gelecekleri yere kuruyorum :D:D

• Beğen
enes-kys

enes-kys

Üye
8 de takıldım , adamlar 3-4 koldan geliyo

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

oo onun sonuna doğru uçaklar falan geliyor :D
ben direk defansı dönüp dolaşıp gelecekleri yere kuruyorum :D:D

ben zaten açılışı kötü yapmıştım bi dahakine en son iki kayanın sağlı sollu üzerine kuracam herşeyi :)

TaupeWhistle3

TaupeWhistle3

Üye
pc versiyonunda cheat engine ile herşey çok rahat :D

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker

thurq123

Üye
ben hiç bir bölümü tekrar etmeden 11 e kadar geldim

sertcocuk06

Üye
11.bölümü geçtim allies bitti ve axis açıldı devam ediyorum : )

keys1903

keys1903

Üye
harıka gercekten

mehsell

mehsell

Üye
En sevdiğim oyun tarzlarından çoook saol :)

• Beğen
ciwan__47

ciwan__47

Üye
:tşk:

• Beğen
lewent2020

lewent2020

Üye
8 i nasıl geçtiniz yahu,bütün kareleri toplarla donattığım halde tankları patlatmaya yetmiyor güçleri! varmı bi püf noktası?

tempestshine

tempestshine

Üye
Eğlenceli lakin zor :ehe Teşekkürler :)

• Beğen

thurq123

Üye
8 i nasıl geçtiniz yahu,bütün kareleri toplarla donattığım halde tankları patlatmaya yetmiyor güçleri! varmı bi püf noktası?

köşelere aralıklarla yavaşlatıcı koy sora radara bnziyen şey varya güçlendirici 5 topçunun arasına falan koy max yap topçularıda max yap çok rahat geçersin pek fazla öne çıkmasada oyundaki kilit nokta 30€ luk yavaşlatıcı dediklerimı yap geçersin ben 11. bölüm hariç hiç bi bölümü tekrar etmedim

aseu_39

Üye
bende 10. bölümü tam bitiriyordumki (49/50) Hafıza Dolu dedi ve birdaha oyuna girmedi. Oyunun save dosyasi hangi klasorde bilen varsa lutfen yazsin. Yeniden yuklucem oyunu belki duzelir diye.

Üst Alt