[Electronic Arts] iBomber Defense v1.00(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

okanminn

Üye
düzeltmenin 2 yolu var.
1. si oyunu kurduğun hafızada gamesave.data dosyasını sil
2. si de oyunu farklı hafızaya kur. ikisinde de oyuna yeniden başlayacaksın...

Yazılım güncellemeden uygulamalar güncelle mi diye kontrol
napicam kardesim saol okadar denedim olmadı kimsede yardım etmedi

- - - Eklendi - - -

napicam kardesim saol okadar denedim olmadı kimsede yardım etmedi
denedim olmadı yine aynı şeyi söyledi:(

SalihByk

SalihByk

Üye
eyw kardeş oldu save dosyasını silince oldu bastan basladım ama yınede cok saol =)

tass_co1983

tass_co1983

Üye
eyw kardeş oldu save dosyasını silince oldu bastan basladım ama yınede cok saol =)

rica ederim ;)

@okanminn,

sorun, telefonunuzdaki bir yazılımın sürümünün eski olmasından kaynaklanıyor. büyük ihtimalle qt, onu güncelleyin

byjxsura

Üye
c6-01 anna olumlu :oke:

SalihByk

SalihByk

Üye
arkadaslar 11 gecen bı arkadas save dosyasını atabılırmı delı oldum ya

carizma.632

Üye
almanya dan sonra campaign bitiyor mu diğer bölümleri nasıl açıcaz?

tass_co1983

tass_co1983

Üye
ilk 11 level bitince axis açılıyor ve 11 level de onda var. birde bonus leveller var, başka yok

okanminn

Üye
arkadaşlar qt mobiliyt nerden güncelleye bilirim bi türlü bulamadım oyunda yüklenmiyor bu yüzden bi yardımcı olursanız

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar qt mobiliyt nerden güncelleye bilirim bi türlü bulamadım oyunda yüklenmiyor bu yüzden bi yardımcı olursanız

tass_co1983

tass_co1983

Üye

- - - Eklendi - - -

forumda arattın mı? olması lazım. yoksa buradan yaparsın ;)

u_cosar

u_cosar

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
CABBAR

CABBAR

Üye
ben indireli çok oldu bi oturuşta 8 bölüm bitirdim. Ne yartıysam 9'u geçemedim yahu:( 50 aşama var 49'a kadar geldim orada kaybettim :( Sinir oldum oynamıyorum:)
najanaja teşekkürler bu arada

• Beğen
serbest888

serbest888

Üye
DAHA DENEMEDİM AMA YORUMLARA BAKINCA GÜZEL E BENZİYOR&nbsp;<br>TEŞEKKÜRLER

• Beğen
xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
teşekkürler

serbest888

serbest888

Üye
Denedim çok güzelll , süper bir oyun 701 de kasma falanda yok. Tek eksik oyundan çikiş yeriyok oda önemli değil

tass_co1983

tass_co1983

Üye
aslında oyundan çıkış yeri var ama ekran dışında kalıyor ;) pc versiyonunu oynayan arkadaşlar bilir ;)

deadlydesire

deadlydesire

Üye
arkadaşlar hafıza dolu uyarısı alıyorum sürekli kesin çözüm bilen var mı? save dosyasını silip başka hafızaya kurdum yine olmadı:(

tass_co1983

tass_co1983

Üye
arkadaşlar hafıza dolu uyarısı alıyorum sürekli kesin çözüm bilen var mı? save dosyasını silip başka hafızaya kurdum yine olmadı:(

Arkadaşım geçmiş olsun, save dosyası bozulmuş. o dosyayı sil, oyun açılır. yalnız oyuna baştan başlayacaksın ve başka çözümü yok malesef.

as467

as467

Üye
güzelll

Üst Alt