[Electronic Arts] iBomber Defense v1.00(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

arslanla

arslanla

Üye
11 bölümü bitirdim. Axis açıldı...

thurq123

Üye
hiçbir bölümü tekrar etmeden axis de 8. bölüme kadar geldim

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
arkadaşlar pc versiyonun linkini özelden atabilirmisiniz?

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
teşekkürler.

arslanla

arslanla

Üye
okulda yalvardında ben bitirdiya len bi bölümü 6 kere tekrar ettiğini biliyom

apo iyi oynuyorsun diye rica ettik şu bölümü geç diye hemen artistlenmeye başlamışsın... HAVANI indiririm senin. Böyle şeyleri yazıp da forumu meşgul etme!!!

thurq123

Üye
apo iyi oynuyorsun diye rica ettik şu bölümü geç diye hemen artistlenmeye başlamışsın... HAVANI indiririm senin. Böyle şeyleri yazıp da forumu meşgul etme!!!

evet rica ettin(!) resmen yalvardın len bide forumda artistlik yapıyo. Bu aralar kovalak olmaya başladım galiba :D

arslanla

arslanla

Üye
evet rica ettin(!) resmen yalvardın len bide forumda artistlik yapıyo. Bu aralar kovalak olmaya başladım galiba :D

oğlum sen kıtsın galiba... Sana böyle şeyler yazıp forumu meşgul etme diyorum , sen govalaklık yapıyorsun... Oyunu bitir de gel ha bu arada sana iyi oynuyorsun dedim diye bir tarafların ..... Anladın sen onu... Bir dahaki cevabını okulda matematik yazılısından sonra söylersin tabi konuşçak moralin olursa... Telefonla çok oynama ders çalış sınıfta kalma sonra:)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
beyler uslübunuzu bozmayın lütfen konuyu dağıtıyosunuz madem sınıf arkadaşısınız sınıfta yüz yüze gelip bol bol tartışabilirsiniz altı üstü bi oyun abartıyosunuz bence.

thurq123

Üye
beyler uslübunuzu bozmayın lütfen konuyu dağıtıyosunuz madem sınıf arkadaşısınız sınıfta yüz yüze gelip bol bol tartışabilirsiniz altı üstü bi oyun abartıyosunuz bence.

adam şakayı bile kaldıramıyo bişey söyledim abartıda abarttı..

Mert_c21

Mert_c21

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
CABBAR

CABBAR

Üye
Merhaba. Pc versiyonunu bana da gönderebilir misiniz ? Teşekkürler...

carizma.632

Üye
10. bölümü geçemedim gitti arkadaş varmı hilesi hurdası bunun :D

thurq123

Üye
10. bölümü geçemedim gitti arkadaş varmı hilesi hurdası bunun :D

kardeş hile var mı bilmem ama taktik verim sana silahları yerleştirmeye sondan başla ve silahların arasına radara benzeyen güçlendiriciyi koy topçuların olduğu yerlere yavaşlatıcıyı koy perfect round

SalihByk

SalihByk

Üye
arkadaslar 10. bolumde hafıza dolu dedı ve oyun bırdaha acılmadı ?

okanminn

Üye
arkadaşlar benim c7 tlfon var oyunu yüklerken yeni sürüm istiyor benden başka kimse böyle birşey yaşadımı yardımcı okursanız sevinirim şimdiden saolun

tass_co1983

tass_co1983

Üye
arkadaslar 10. bolumde hafıza dolu dedı ve oyun bırdaha acılmadı ?

düzeltmenin 2 yolu var.
1. si oyunu kurduğun hafızada gamesave.data dosyasını sil
2. si de oyunu farklı hafızaya kur. ikisinde de oyuna yeniden başlayacaksın...

arkadaşlar benim c7 tlfon var oyunu yüklerken yeni sürüm istiyor benden başka kimse böyle birşey yaşadımı yardımcı okursanız sevinirim şimdiden saolun

Yazılım güncellemeden uygulamalar güncelle mi diye kontrol

• Beğen
Tepkiler: SalihByk
yutkun

yutkun

Üye
eline saglık teşekkürler

Üst Alt