[Electronic Arts] iBomber Defense v1.00(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Violonist

Üye
ilk üç bölümü geçtim sonra bonus çıktı onu oynarken çağrı geldi oyun kapandı
bir daha girince en başa döndü. zaten uzun sürüyor oyun tam geçtim derken başa döndü :off:

:D bende iki defa oldu tam bölümü geçerken çağrı geldi oyun kapandı. Oynarken hatsıza alıyorum artık.

Dimi3

Dimi3

Üye
Cikma tusu haricinde bir sorun yok bende. 603 oldugu icin de direkt kirmizi tusla kapatiyorum. Ama oyunun nasil sardigini anlatamam. Bugun okulda bos olan 2 derste butun sinif toplasti basima oyunu izliyorlar "kanka suraya da kur, kanka topcu kur, ucak geliyo laaan" falan. Komediydi yani :D Eve gelince de Suskunlar bittikten sonra bir oturdum basina, anca kalktim. Pc de olmayinca buna adadim kendimi. Tekrardan cok tesekkurler :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
tass_co1983

tass_co1983

Üye
:D bende iki defa oldu tam bölümü geçerken çağrı geldi oyun kapandı. Oynarken hatsıza alıyorum artık.

Siz iyisin, oynayabiliyorsunuz.
ben 10. bölümü tam bitiriyordum (50/50 wave) "Hafıza Dolu" dedi ve gitti :D
sonra da oyun açılmaz oldu :(
Kaldırıp kurmak da faydasız...
ama güzel bir oyun, 10. bölüme kadar da olsa ;)

'Sefer

'Sefer

Üye
gözümüz gönlümüz oyun gördü ya :)

• Beğen

sertcocuk06

Üye
Miniclipde bu oyunun benzerini oynuyordum, harika bir oyun :)

• Beğen
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Tesekkurler, emegine saglik:oke:

• Beğen
FastBreaker

FastBreaker

Üye
acilen 1.1 surumu gelmeli cunku tus kilidi,cagri mesajda falan kapaniyor. hatta oyun save i siliniyor

tunahan1616

tunahan1616

Üye
Oyundaki; radara benziyen şeyin ne işe yaradığını anlayamadım.Ve bir kaç tane daha var. Bunların ayrıntılı olarak ne olduğunu açıklarsanız sevinirim..

V/RS

V/RS

Üye
hafıza dolu hatası veriyo bazen

Violonist

Üye
'''Oyundaki; radara benziyen şeyin ne işe yaradığını anlayamadım.Ve bir kaç tane daha var. Bunların ayrıntılı olarak ne olduğunu açıklarsanız sevinirim..''''

Bende tam bilmiyorum ama o radar silahların, düşmanları daha erken görmesini ya da etki alanını büyütüyor sanırım.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Cikma tusu haricinde bir sorun yok bende. 603 oldugu icin de direkt kirmizi tusla kapatiyorum. Ama oyunun nasil sardigini anlatamam. Bugun okulda bos olan 2 derste butun sinif toplasti basima oyunu izliyorlar "kanka suraya da kur, kanka topcu kur, ucak geliyo laaan" falan. Komediydi yani :D Eve gelince de Suskunlar bittikten sonra bir oturdum basina, anca kalktim. Pc de olmayinca buna adadim kendimi. Tekrardan cok tesekkurler :)

rica ederim kardeş

---------- Eklendi @ 12:26:48 ---------- Yazıldı @ 12:26:01 ----------

Tesekkurler, emegine saglik:oke:

rica ederim.

---------- Eklendi @ 12:28:05 ---------- Yazıldı @ 12:26:48 ----------

acilen 1.1 surumu gelmeli cunku tus kilidi,cagri mesajda falan kapaniyor. hatta oyun save i siliniyor

oyun baya tuttu zaten, kesin hataları düzeltip yeni sürüm çıkarırlar yakında bence.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye

Aynen bendede hiç sorun olmadı. Okulda açmaya korkuyom. Sınıftaki herkes toplanıyo nefes bile alamıyorum :D Bu arada bu zevki bize yaşattığın için tekrar teşekkür ederim.

• Beğen

ysnkzn

Üye
2010 kasım ayında aldığım N8`im de oynadığım en iyi oyun! Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve FastBreaker
FastBreaker

FastBreaker

Üye
bi arkadaş sormuş ben de soruyorum, şu radara benzer alet ne işe yarıyor bilmiyorum ya da bi arkadaş tüm silah özelliklerini yazarsa harika olur. ben sadece ilk 4 ünü biliyorum. 1-Makineli silah(askerler için) 2-Top(tank ve arabalar için) 3-Uçaksavar.

---------- Eklendi @ 16:19:52 ---------- Yazıldı @ 16:19:27 ----------

4-Havan topu

safajk

Üye
O radar senin topunun tüfenginin atış gücünü artırıyor hedefe daha çabuk döndürüp daha çabuk ateşe başlamanı sağlıyor

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
tteşekkürler

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bendede hiç sorun olmadı. Okulda açmaya korkuyom. Sınıftaki herkes toplanıyo nefes bile alamıyorum :D Bu arada bu zevki bize yaşattığın için tekrar teşekkür ederim.

rica ederim

---------- Eklendi @ 20:07:29 ---------- Yazıldı @ 20:07:10 ----------

2010 kasım ayında aldığım N8`im de oynadığım en iyi oyun! Teşekkürler...

rica ederim

---------- Eklendi @ 20:11:09 ---------- Yazıldı @ 20:07:29 ----------

bi arkadaş sormuş ben de soruyorum, şu radara benzer alet ne işe yarıyor bilmiyorum ya da bi arkadaş tüm silah özelliklerini yazarsa harika olur. ben sadece ilk 4 ünü biliyorum. 1-Makineli silah(askerler için) 2-Top(tank ve arabalar için) 3-Uçaksavar.

---------- Eklendi @ 16:19:52 ---------- Yazıldı @ 16:19:27 ----------

4-Havan topu

arkadaşın dediği gibi radarı hangi silahın yanına koyarsan etki ettiği silahlara etrafında kaç tane silah varsa zaten silahların hemen altında bi tane onbaşı işareti gibi işaret göreceksin o silahlar daha uzun menzil ve daha etkili atış yapıyor.

---------- Eklendi @ 20:11:26 ---------- Yazıldı @ 20:11:09 ----------

rica ederim.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
teşekkürler süper oyun

• Beğen
catdog136

catdog136

Üye
EA sevindirdi bizi :D teşekkürler..