Aranan kan bulundu sonunda. Acayip sardi oyun. Cok tesekkurler..
Keske Ovi'de TL ile alisveris yapilabilse, en azindan -18 kullanicilar icin rahat olurdu (benim gibi)
Edit: Ayrica gecmis olsun![]()
aynen acayip defans hastasıyımdır. rica ederimDefans oyunları çok iyi vakit geçirtiyo gerçekten bu çok guzel oldu teşekkürler , sanırım artık telefonu sarzdan çıkaramıcam
süper oyun grafikler kaliteli çok teşekkürler

çok guzel oyun dun gece aralıksız 1 saat oynadım ancak dogu akdeniz bölumunde memory dedi oyun kapandı bir daha da açılmadı 3 kere yukledim hala açılmıyor yardım edebilecek var mı n8 v111.40
süper bir oyuna benziyoreline sağlık yine süper bir paylaşım gelmiş
![]()
oyun süper ama arkadaslar oyunun cıkma tuşu yok bnde menude gorunmuyo bu durumla karsılasan oldumu acaba ?![]()
çok guzel oyun dun gece aralıksız 1 saat oynadım ancak dogu akdeniz bölumunde memory dedi oyun kapandı bir daha da açılmadı 3 kere yukledim hala açılmıyor yardım edebilecek var mı n8 v111.40

widget kısmına yazmıştım cvb 4 gündür yatıyorum ateş falan vardı baya rahatsızdım bugün girdim baktım foruma ne arayan war ne soran kimsede merak etmemiş bizi dedim kendi kendimerica ederim.
harikasın çok teşekkürler ! ve gayet de güzel bi oyun oynayarak şarzımın hepsini bitirdimşahsen![]()
widget kısmına yazmıştım cvb 4 gündür yatıyorum ateş falan vardı baya rahatsızdım bugün girdim baktım foruma ne arayan war ne soran kimsede merak etmemiş bizi dedim kendi kendimerica ederim.
oyun süper ama arkadaslar oyunun cıkma tuşu yok bnde menude gorunmuyo bu durumla karsılasan oldumu acaba ?![]()
rica ederim.
aynı sorun bende de oldu. oyunu silmeden üstüne tekrar yükledim. telefonu kapatıp açtım düzeldi hocam...nokia 603 kullanıyorum.
paylaşan arkadaşın eline sağlık gerçekten çok süper oyun yahu![]()
ilk üç bölümü geçtim sonra bonus çıktı onu oynarken çağrı geldi oyun kapandı
bir daha girince en başa döndü. zaten uzun sürüyor oyun tam geçtim derken başa döndü![]()
teşekkürler
harikasın çok teşekkürler ! ve gayet de güzel bi oyun oynayarak şarzımın hepsini bitirdimşahsen![]()
geçmil olsun kardeş
teşekkür ederim kardeşim.
tavsiye oynarken şarjınız uzun gitsin istiyorsanız telefonun ekran ışığını kısın
---------- Eklendi @ 15:25:09 ---------- Yazıldı @ 15:24:00 ----------
geçmiş olsun
eline sağlık harika oyun
menü tuşuna basıncada oyundan çıkıyor