Elbasan Tava

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KralBaykus

KralBaykus

Üye
    Konu Sahibi
Elbasan Tava
750 gr. parça eti
100 gr. sıvıyağ
2 orta boy
1 yemek kaşığı salça
2 diş
5 su bardağı su
kekik
karabiber
tuz

Sosu İçin;
1 su bardağı un
50 gr. sıvıyağ
100 gr. kaşar i
5 su bardağı
2
tuz

Etleri 5 bardak suda 50 gr. yağ ile birlikte 1 saat haşlayın. Soğuduktan sonra etleri sudan alın ve lif lif ayırın. 50 gr. yağı tencerede kızdırın, ince kıyılmış ları kavurun, et, tuz ve karabiber, kekik salça ve doğranmış sarımsağı ilave ettikten sonra 10 dakika kadar karıştırarak pişirin. Ateşten alarak porsiyonluk öbekler halinde tepsiye . Sos için yağ, un ve tuzu birlikte 5 dakika kavurun, üzerine soğuk ü ve yı ekleyin iyice karıştırarak pişirin. Öbeklerin üzerine sosu dökerek ve kaşar i serpiştirerek 180 derece fırında 15 dakika pişirdikten sonra servise sunun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Buğra
Cevap
1
Görüntüleme
311
PALA.
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
431
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
382
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
2
Görüntüleme
463
Gulu Gulu


Üst Alt