KralBaykus
Üye
Elbasan Tava
750 gr. parça
100 gr. sıvıyağ
2 orta boy
1 yemek kaşığı salça
2 diş
5 su bardağı su
kekik
karabiber
tuz
Sosu İçin;
1 su bardağı un
50 gr. sıvıyağ
100 gr. kaşar
5 su bardağı
2
tuz
Etleri 5 bardak suda 50 gr. yağ ile birlikte 1 saat haşlayın. Soğuduktan sonra etleri sudan alın ve lif lif ayırın. 50 gr. yağı tencerede kızdırın, ince kıyılmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eti 100 gr. sıvıyağ
2 orta boy
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1 yemek kaşığı salça
2 diş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
5 su bardağı su
kekik
karabiber
tuz
Sosu İçin;
1 su bardağı un
50 gr. sıvıyağ
100 gr. kaşar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
i 5 su bardağı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tuz
Etleri 5 bardak suda 50 gr. yağ ile birlikte 1 saat haşlayın. Soğuduktan sonra etleri sudan alın ve lif lif ayırın. 50 gr. yağı tencerede kızdırın, ince kıyılmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ları kavurun, et, tuz ve karabiber, kekik salça ve doğranmış sarımsağı ilave ettikten sonra 10 dakika kadar karıştırarak pişirin. Ateşten alarak porsiyonluk öbekler halinde tepsiye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
. Sos için yağ, un ve tuzu birlikte 5 dakika kavurun, üzerine soğuk
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ü ve
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yı ekleyin iyice karıştırarak pişirin. Öbeklerin üzerine sosu dökerek ve kaşar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
i serpiştirerek 180 derece fırında 15 dakika pişirdikten sonra servise sunun.