
Baydırman
Moderator
Hindi Etli Makarna
MALZEMELER
1 Paket çubuk makarna
5 Gr hindi göğüs (şerit şeklinde doğranmış)
1 Paket taze fasülye (dondurulmuş)
2 Adet paprika ( şerit şeklinde doğranmış)
4 Diş sarmısak (kıyılmış)
2 Çorba kaşığı z.yağı
1 Bardak su
Tuz
K.biber
YAPILIŞI
Kalın dipli bir tavada yağı ısıtın.
Hindi etlerini 7-8 dakika kadar sote edin ve bir tabağın içerisine alın. Aynı tavaya fasülyeleri koyun, bir bardak su ekleyin 8-10 dakika pişirin. Önce kırmızı biberleri, daha sonra sarmısakları ekleyerek 6 dakika daha pişirme işlemine devam edin. Hazırladığınız sosu hindi eti ve haşladığınız makarnalar ile karıştırın.
Sıcak olarak servis yapın.
1 Paket çubuk makarna
5 Gr hindi göğüs (şerit şeklinde doğranmış)
1 Paket taze fasülye (dondurulmuş)
2 Adet paprika ( şerit şeklinde doğranmış)
4 Diş sarmısak (kıyılmış)
2 Çorba kaşığı z.yağı
1 Bardak su
Tuz
K.biber
YAPILIŞI
Kalın dipli bir tavada yağı ısıtın.
Hindi etlerini 7-8 dakika kadar sote edin ve bir tabağın içerisine alın. Aynı tavaya fasülyeleri koyun, bir bardak su ekleyin 8-10 dakika pişirin. Önce kırmızı biberleri, daha sonra sarmısakları ekleyerek 6 dakika daha pişirme işlemine devam edin. Hazırladığınız sosu hindi eti ve haşladığınız makarnalar ile karıştırın.
Sıcak olarak servis yapın.
Son düzenleme: