Hindi Etli Makarna

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Hindi Etli Makarna
MALZEMELER

1 Paket çubuk makarna
5 Gr hindi göğüs (şerit şeklinde doğranmış)
1 Paket taze fasülye (dondurulmuş)
2 Adet paprika ( şerit şeklinde doğranmış)
4 Diş sarmısak (kıyılmış)
2 Çorba kaşığı z.yağı
1 Bardak su
Tuz
K.biber

YAPILIŞI

Kalın dipli bir tavada yağı ısıtın.
Hindi etlerini 7-8 dakika kadar sote edin ve bir tabağın içerisine alın. Aynı tavaya fasülyeleri koyun, bir bardak su ekleyin 8-10 dakika pişirin. Önce kırmızı biberleri, daha sonra sarmısakları ekleyerek 6 dakika daha pişirme işlemine devam edin. Hazırladığınız sosu hindi eti ve haşladığınız makarnalar ile karıştırın.
Sıcak olarak servis yapın.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve PALA.


Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
sonuna afiyet olsun yazmayı unutmuşsun. afiyet olsun. :sirit:
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman
PALA.

PALA.

Üye
5 gram nedir yahu hindi bulyon mu bu :hmmm en az 200gr olmalı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman ve Gulu Gulu
Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Hem bak sinan 200 gr istiyor hindiden ben sadece ufacık minicik küçücük 5 gram :bigstar:
belki acıkmıştır veya topluca yiyecektir. saygı duymak lazım :hmmm
ama sana gelince 1 gram bile yiyemezsin sopa: o yüzden boşuna koruma beni :bleh:
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Gulu Gulu
Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
@sinan yüksel sen konuya mesaj atınca gereksizlere taşındı :ehe fazla dikkat çekiyorsun, yapma
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman
PALA.

PALA.

Üye
@Genc007 @Gulu Gulu
Beni hanginiz ispiyonladınız, muhabbet bitti bir daha sormayacam :angry:
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman ve Gulu Gulu
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Kim kimi ispiyonlamış :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: Gulu Gulu

Benzer Konular

Gulu Gulu
Cevap
2
Görüntüleme
403
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
291
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
1
Görüntüleme
361
Baydırman
SpyChef
Cevap
1
Görüntüleme
593
Marco Laren


Üst Alt