Hindi Kapama

Sponsorlu Bağlantılar

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hindi Kapama
Hindi Kapama Tarifi İçin Malzemeler
  • 1 kilo hindi parça et
  • 2-3 su bardağı pirinç
  • 3 kuru soğan
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ + 2 yemek kaşığı teremyağ gurme kaymaklı
  • Tuz, pul biber

Hindi Kapama Tarifi Yapılışı
Soğanları yemeklik doğrayın. 1 su bardağı suyla suyunu çekene kadar pişirin. Sonra kuşbaşı doğradığınız hindi etlerini de ekleyin ve tencerenin yarısına kadar su koyup pişirin. Pirinçleri başka bir tencerede yağ ile kavurun ve tuz ekleyip karıştırın. Sonra pirinçleri bir fırın tepsisine yayın. Üzerine karabiber serpin ve etleri de suyuyla beraber pirincin üzerine yayın. Az biraz pul biber de serpin. Su az geldiyse biraz daha sıcak suyu tepsinin üzerine gezdirin ve fırında pişirin. Afiyet olsun.

kaynak:
 

Benzer Konular

Buğra
Cevap
1
Görüntüleme
341
PALA.
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
496
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
427
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
7
Görüntüleme
520
PALA.


Üst Alt