Ekran Kartı Tavsiye Eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol123

futbol123

Üye

Kuzenimin internet bağlantısı yok. :( ben bios versiyonunu biliyorum knedi pc me indirip onunkine atıp güncelleyemezmiyiz.

- - - Eklendi - - -

Yok ya stabil olmuş ben kullanıyorum w8. Fps artışı oldu çünkü bende. :) İşlemci 150 ise iyimiş. Anakart modeli o değil yanında yazıyordu bende yazayım dedim. Modeli 7267 galiba.
win8 daha yaygınlaşmadı demek memnunsun ama yinede tavsiye etmem yeni nesil oyunlar win7 uyumlu ve w8 de sorun çıkarabiliyor.Bir sürü modeli var anakartın tam modelini öğrenmen lazım :)

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4934427][COLOR="DarkRed' Alıntı:

win8 daha yaygınlaşmadı demek memnunsun ama yinede tavsiye etmem yeni nesil oyunlar win7 uyumlu ve w8 de sorun çıkarabiliyor.Bir sürü modeli var anakartın tam modelini öğrenmen lazım :)

Argh. Diğer tarafa bakmayı unuttum. Yarın kasayı daha bir inceleyip söyleyeyim size. Öğrenmek istediğiniz bişiler? Kasa ile ilgili?
[/COLOR]

futbol123

futbol123

Üye

Argh. Diğer tarafa bakmayı unuttum. Yarın kasayı daha bir inceleyip söyleyeyim size. Öğrenmek istediğiniz bişiler? Kasa ile ilgili?
everest programından bak hiç uğraşma şimdi.

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Evlerine gitmem lazım yarın. İndirir yüklerim yarın onlara tek tek resimlerini çekerim. Geç oldu zaten iyi geceler. :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

Kuzenimin internet bağlantısı yok. :( ben bios versiyonunu biliyorum knedi pc me indirip onunkine atıp güncelleyemezmiyiz.

Guncelleyebilirsiniz fakat windows ortaminda guncelleyebileceginiz sekilde BIOS paketimi(kendi icinde BIOS rom u ve yukleme programi ile) onu ogrenmeniz lazim. Aksi takdirde Floppy disket yada usb bellek ile guncellemeniz gerekir bu da sitesinde ilgili bolumde muhakkak anlatiliyordur. Ki dogru adimlar atilmazsa cok riskli olabilir, tavsiye etmem. O nedenle internet baglantisi ve Live Update ozelligi ile(eski modelleri destekliyorsa) guncellemenizi tavsiye ederim.

2*2GB ayni marka ve model ram takilirsa cift kanal bellek desteginden kusursuzca faydalanabilirsiniz. Win8 her ne kadar stabil gozuksede tavsiye etmem win7 den su an icin vazgecmeyin.

Verdiginiz anakart model bilgisinden (MSI MS-7267) MSI sitesinden linkteki urun cikiyor. Revizyonuna gore BIOS indirebilirsiniz ki BIOS surumlerinde 4GB ram ile ilgili hata giderilmis.

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben ekran kartını almaya gittimde, 2 tür çıkış varmış. Hangi çıkışlı olanı seçmeliyim? Atp gibi bişi dedide.

(B uarada power 350 watt ve ekran kartının tam modeli MSI 7267 945GCM5-F V2)

- - - Eklendi - - -

şU YORUMLAR KAFAMI KARIŞTIRDI ; benimde anakartım ddr2 değil mi?

iyi bir ekran kartı ama almadan önce powerınızın 6 pin girişi olduğuna ve güçünün yeterli olduğuna bakın. ayrıca benim ddr2 anakartımda çalışmadı ddr3 anakart alınca çalıştı bunu bilmenizde fayda var yoksa benim gibi aşırı bir harcamaya girişebilirsiniz.

İki haftadır kullanıyorum ancak alır almaz stok soğutucuyu söktüm (iki dk bir iş).Resimlerde pek belli olmuyor fanın altındaki alüminyum kısım çok zayıf. kaliteli bir soğutucu taktım stok soğutucunun üzerindeki fan mükemmel, bunu elimdeki soğutucuya plastik kelepçelerle bağladım ve fan hızını en sessize aldım fısılfısıl çalışıyo.Yeni sistem toplayanlar için ideal olmayabilir ama benim işimi gördüğünü düşünüyorum.Blackops,nfs run vs oldukça memnun etti çok az bir o.c ve oyun ayarlarında aşırıya kaçmazsanız takılmıyor. Masa üstü kullanacaksak oyun oynayacaksak power supply(en az 500w) ve vga soğutucusunu da hesaba katmanızı tavsiye ederim.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Ya ben ekran kartını almaya gittimde, 2 tür çıkış varmış. Hangi çıkışlı olanı seçmeliyim? Atp gibi bişi dedide.

(B uarada power 350 watt ve ekran kartının tam modeli MSI 7267 945GCM5-F V2)

- - - Eklendi - - -

şU YORUMLAR KAFAMI KARIŞTIRDI ; benimde anakartım ddr2 değil mi?

iyi bir ekran kartı ama almadan önce powerınızın 6 pin girişi olduğuna ve güçünün yeterli olduğuna bakın. ayrıca benim ddr2 anakartımda çalışmadı ddr3 anakart alınca çalıştı bunu bilmenizde fayda var yoksa benim gibi aşırı bir harcamaya girişebilirsiniz.

İki haftadır kullanıyorum ancak alır almaz stok soğutucuyu söktüm (iki dk bir iş).Resimlerde pek belli olmuyor fanın altındaki alüminyum kısım çok zayıf. kaliteli bir soğutucu taktım stok soğutucunun üzerindeki fan mükemmel, bunu elimdeki soğutucuya plastik kelepçelerle bağladım ve fan hızını en sessize aldım fısılfısıl çalışıyo.Yeni sistem toplayanlar için ideal olmayabilir ama benim işimi gördüğünü düşünüyorum.Blackops,nfs run vs oldukça memnun etti çok az bir o.c ve oyun ayarlarında aşırıya kaçmazsanız takılmıyor. Masa üstü kullanacaksak oyun oynayacaksak power supply(en az 500w) ve vga soğutucusunu da hesaba katmanızı tavsiye ederim.

o arkadaşın hiç haberi yokmuş merak etme ben bakıp söyledim sana..

adamın söylediği
atp değil AGP olacak
senin anakartı PCI-express.. ve söylediğim HD5670 uygun..
sen benim dediğimi al..
anakartına uyar ve power da yeterli :oke:

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

adamın söylediği
atp değil AGP olacak
sen benim dediğimi al..

Çok teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

adamın söylediği
atp değil AGP olacak
sen benim dediğimi al..

:D aynen

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...