Ya ben ekran kartını almaya gittimde, 2 tür çıkış varmış. Hangi çıkışlı olanı seçmeliyim? Atp gibi bişi dedide.
(B uarada power 350 watt ve ekran kartının tam modeli MSI 7267 945GCM5-F V2)
- - - Eklendi - - -
şU YORUMLAR KAFAMI KARIŞTIRDI ; benimde anakartım ddr2 değil mi?
iyi bir ekran kartı ama almadan önce powerınızın 6 pin girişi olduğuna ve güçünün yeterli olduğuna bakın. ayrıca benim ddr2 anakartımda çalışmadı ddr3 anakart alınca çalıştı bunu bilmenizde fayda var yoksa benim gibi aşırı bir harcamaya girişebilirsiniz.
İki haftadır kullanıyorum ancak alır almaz stok soğutucuyu söktüm (iki dk bir iş).Resimlerde pek belli olmuyor fanın altındaki alüminyum kısım çok zayıf. kaliteli bir soğutucu taktım stok soğutucunun üzerindeki fan mükemmel, bunu elimdeki soğutucuya plastik kelepçelerle bağladım ve fan hızını en sessize aldım fısılfısıl çalışıyo.Yeni sistem toplayanlar için ideal olmayabilir ama benim işimi gördüğünü düşünüyorum.Blackops,nfs run vs oldukça memnun etti çok az bir o.c ve oyun ayarlarında aşırıya kaçmazsanız takılmıyor. Masa üstü kullanacaksak oyun oynayacaksak power supply(en az 500w) ve vga soğutucusunu da hesaba katmanızı tavsiye ederim.