Ekran Kartı Tavsiye Eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartı Tavsiye Eder misiniz?
Merhaba arkadaşlar, kuzenimin bilgisayarının ekran kartı yandı sanırım. Görüntü gelmiyor bilgisayara. Kenarda birikmiş 150 tl'si varmış. Şu sisteme uygun güzel bişiler önerirseniz sevinirim. :)

İşlemci : İntel core duo E2180 2.0 Ghz / 2MB 800Mhz
Anakart : MSI 7267 (İ945/N1996)
Ram : 2gb ddr2 667 Mhz
Ekran Kartı : 1gb/250 mb Ati X1550

Vatan computer ya da bimeks'ten olursa iyi olur. :)

'Sefer

'Sefer

Üye
NVIDIA GeForce 9600 GT 1 gb kullanıyorum ben ve çok memnunum

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Anakarta uyumlu mu acaba? :hmmm Birde kaç bit?

'Sefer

'Sefer

Üye
256 bit

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
hasana katılıyorum:oke:

- - - Eklendi - - -

üstünede anakartın desteğine göre 2gb ram alırsanız tam olur

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

şimdinin 128 bit kartlarıyla aynı performans veriyor..
256 bit diye performansı yüksek gibi bir kaide yok...

sisteme en uygun ekran kartı ise HD5670..

şuan bimeks te indirimde zaten.. vatanda 150 tl.
en uygun bimeks :oke:

Peki bununla mafia II oynayabilir mi kuzenim?

- - - Eklendi - - -

Bu nasıl?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Peki bununla mafia II oynayabilir mi kuzenim?

- - - Eklendi - - -

Bu nasıl?
GT220 kötü bir ekran kartı...

150 Tl ye kadar alabileceğiniz maximum ekran kartı budur..
mafia 2 oynayabilir :oke:

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

GT220 kötü bir ekran kartı...

150 Tl ye kadar alabileceğiniz maximum ekran kartı budur..
mafia 2 oynayabilir :oke:

Tamam o zama nçok teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Birde uygun bir ram önerirmisiniz. Şu an anakartta 2 tane 1 gb ram var. Acaba anakart 2 tane 2 gb destekliyormu?

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
evet maximum 4gb ram takabılırsın

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
evet maximum 4gb ram takabılırsın

Peki bir sorum daha olacak, bu anakartın bazıları 2 destekliyor bazıları 4. Yanlış bakmadık değil mi? Ben tam kod numarasını nasıl öğrenebilirim birde önceki ramler 677 mhz'idi. Bu hızı aşan bir ram alırsam sorun olur mu? Aklıma başka bişi daha geldi. :D ekran kartı değişirse power değişmeli mi? Bu alacağım ekran kartı daha çok harcıyor gibi me geldi. Birde Mafia 2 high ayarlarda 1500 mb filan alıyor benim pc de. (ekran kartı olarak.) ve bu ekran kartı 1024 mb sorun olmaz mı?

futbol123

futbol123

Üye

Peki bir sorum daha olacak, bu anakartın bazıları 2 destekliyor bazıları 4. Yanlış bakmadık değil mi? Ben tam kod numarasını nasıl öğrenebilirim birde önceki ramler 677 mhz'idi. Bu hızı aşan bir ram alırsam sorun olur mu? Aklıma başka bişi daha geldi. :D ekran kartı değişirse power değişmeli mi? Bu alacağım ekran kartı daha çok harcıyor gibi me geldi. Birde Mafia 2 high ayarlarda 1500 mb filan alıyor benim pc de. (ekran kartı olarak.) ve bu ekran kartı 1024 mb sorun olmaz mı?
4gb destekliyor.ramlerin eşit olması lazım birbirine yoksa düzgün çalışmaz makine powerda değişicek tabiki mafia 2 1500mb harcımıyor mb önemli değil kartın özellikleri önemli.512mb 128bitli bir kartla bile oynarsın hatta 256mb.

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Power'ın kaç olması lazım en az? Değiştirmişlerdi bir ara unarım yetiyordur.

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Ha iyi o zaman. 400 watt idi sanırım onlarınki. Yeterde artar sanırım.

futbol123

futbol123

Üye
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci çok pahalı galiba. Ki işlemci değişirse anakart da değişir galiba. (kaptım ben işi.) w7 değil w8 yükleyeceğiz. 64 bit. Daha stabil o. Siz gene güzel bişiler önerin, benim param kalırsa ona hediye ederim. :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

Tamam o zama nçok teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Birde uygun bir ram önerirmisiniz. Şu an anakartta 2 tane 1 gb ram var. Acaba anakart 2 tane 2 gb destekliyormu?

MSI sitesinden download bolumunden LIVE UPDATE ile yada manuel olarak her ihtimale karsi BIOS guncellemesini yapmalisiniz.

futbol123

futbol123

Üye
İşlemci çok pahalı galiba. Ki işlemci değişirse anakart da değişir galiba. (kaptım ben işi.) w7 değil w8 yükleyeceğiz. 64 bit. Daha stabil o. Siz gene güzel bişiler önerin, benim param kalırsa ona hediye ederim. :)
Çok pahalı değil 100-150tl civarında.Anakart değişirse daha iyi olur w8 daha çıkmadı ve sorunlu beta sürümleri var ve hatalı.win7 64bit daha iyidir.Bu arada anakart a baktım öyle bir model yok eminmisin böyle olduğuna? i945n1996

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
MSI sitesinden download bolumunden LIVE UPDATE ile yada manuel olarak her ihtimale karsi BIOS guncellemesini yapmalisiniz.

Kuzenimin internet bağlantısı yok. :( ben bios versiyonunu biliyorum knedi pc me indirip onunkine atıp güncelleyemezmiyiz.

- - - Eklendi - - -

Tehlike ";4934390][COLOR="DarkRed' Alıntı:

Çok pahalı değil 100-150tl civarında.Anakart değişirse daha iyi olur w8 daha çıkmadı ve sorunlu beta sürümleri var ve hatalı.win7 64bit daha iyidir.Bu arada anakart a baktım öyle bir model yok eminmisin böyle olduğuna? i945n1996

Yok ya stabil olmuş ben kullanıyorum w8. Fps artışı oldu çünkü bende. :) İşlemci 150 ise iyimiş. Anakart modeli o değil yanında yazıyordu bende yazayım dedim. Modeli 7267 galiba.
[/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...