(Ekip Kapatıldı) Son Tuğra Ekibi (Android Bölümü)

Sponsorlu Bağlantılar

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Eyvallah.En kısa zamanda deneyeceğim :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Cafeye gidip indircem ama ne zaman evde net varla yok saden hızı 88kpbs :(

Black

Black

Üye

Biseyi anlamadim. Sceeenshot program ama android oyunda duruyor. Anlamadim?

- - - Eklendi - - -

Denediktrn sonra fikirleeini paylasirsan guzel olur :)
yanlışlıkla oraya açmışım konuyu :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe burdan yetkililere sesleniyorum konum doğru yere taşınsın

Şehriyar

Şehriyar

Üye
yanlışlıkla oraya açmışım konuyu :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe burdan yetkililere sesleniyorum konum doğru yere taşınsın

Bugün farkedip taşımıştım zaten şimdi gördüm bu mesajı..

Konunun yerini yanlış olarak tespit ederseniz, şikayet butonu kullanınız.

Ayrıca burda 15 sayfa olmuş karmaşık bir konu yerine sosyal gruplardan bir grup kurup grup içi sohbetinizi de konu bildirimlerinizi de oradan yapsanız nasıl olur?

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bugün farkedip taşımıştım zaten şimdi gördüm bu mesajı..

Konunun yerini yanlış olarak tespit ederseniz, şikayet butonu kullanınız.

Ayrıca burda 15 sayfa olmuş karmaşık bir konu yerine sosyal gruplardan bir grup kurup grup içi sohbetinizi de konu bildirimlerinizi de oradan yapsanız nasıl olur?

Haklısın aslında :hmmm Boş vaktimde Sosyal Grup'a taşıyacağım bu konuyu.

Türe

Türe

Üye
Bnmkini ekledin mi abi

cukuleaks

Üye
Şuanda telefonuma cm9 stable yükledim 0 hata ve cidden söylüyorum "UÇUYOR" :)

- - - Eklendi - - -

Ha bu arada gençler ben lucky patcher anlatım yapacaktım fakat lisansta hata veren oyun bulamıyorum :D İşe bak hatalı oyun arıyoruz :kop2:

- - - Eklendi - - -

Ek olarak bişey daha diyecem :D Zello programında kanal kurayımmı Son Tuğra diye ? En kısa zamanda onay bekliyorum :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şuanda telefonuma cm9 stable yükledim 0 hata ve cidden söylüyorum "UÇUYOR" :)

- - - Eklendi - - -

Ha bu arada gençler ben lucky patcher anlatım yapacaktım fakat lisansta hata veren oyun bulamıyorum :D İşe bak hatalı oyun arıyoruz :kop2:

- - - Eklendi - - -

Ek olarak bişey daha diyecem :D Zello programında kanal kurayımmı Son Tuğra diye ? En kısa zamanda onay bekliyorum :)

Sony Xperia Pro cihazlar için ICS'nin hatasız olması demek Amerika'nın Ay'a adam gönderebilmesi kadar hayal. Yani hatalı sürümü hatasız yapmak Xperia Pro için aya gitmek kadar zor :D

Hatalı oyun aramana gerek yok. TitaniumBackup programını inidir kur. Onun f.ull patch dosyasını kurduğunda tam sürüm olmuyor. Lucky Patcher ile lisans kontrolünü kapatıyorsun sonra patch'ı kabul ediyor. Bu program üzerinden anlatım yapabilirsin :oke:

Zello programında kanal derken? Zello programı nedir?

cukuleaks

Üye

Hatalı oyun aramana gerek yok. TitaniumBackup programını inidir kur. Onun f.ull patch dosyasını kurduğunda tam sürüm olmuyor. Lucky Patcher ile lisans kontrolünü kapatıyorsun sonra patch'ı kabul ediyor. Bu program üzerinden anlatım yapabilirsin :oke:

patch derken ? Link verebilirmisin furkan abi ona göre anlatımı yapayım biran önce :)

Üst Alt