(Ekip Kapatıldı) Son Tuğra Ekibi (Android Bölümü)

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
Yeni konumu geliyoooooor :naughty: ;)

Türe

Türe

Üye
Ablamin atamasi biterse ben de acicam ins. :zzz:

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Yavaş Ismail kardesim nazar değmesin.... :kıskıs:

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Furkan kardeşim S3 için son sürüm siyah kernel en stabil en iyi j.b veya ics romlar paylaşırmısınız?XDA ile uğraşamıyorum internet yavas çekilmiyor :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furkan kardeşim S3 için son sürüm siyah kernel en stabil en iyi j.b veya ics romlar paylaşırmısınız?XDA ile uğraşamıyorum internet yavas çekilmiyor :(

TheMadness'e soracaksın :) SIII onun yönetiminde ekip adına :ok2:

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Ekipte halen xperia pro dışında başka xperia yok :D

cukuleaks

Üye
S3 istersen paylasabilirim. Kuzenimin tele yuklemistik bi kactane ama simdi deneme sansim yok. İstersen paylasiyim?

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Paylaş kanka ya stock rom sarmıyor.Siyah kernel yükledim ama son sürüm mü bilmem.Binary sayacını sıfırlamak için yükledim.Madness paylaşmış ama bilgim yok güncelmidir bilmiyorum :hmmm

Türe

Türe

Üye
Paylaş kanka ya stock rom sarmıyor.Siyah kernel yükledim ama son sürüm mü bilmem.Binary sayacını sıfırlamak için yükledim.Madness paylaşmış ama bilgim yok güncelmidir bilmiyorum :hmmm

Gokhanmoral.com dan guncelini bulabilirsin :ok2:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
S3 istersen paylasabilirim. Kuzenimin tele yuklemistik bi kactane ama simdi deneme sansim yok. İstersen paylasiyim?

Denemen gerekiyor. Denersen, telefonu kullanma zorunluluğun yok. Kuzeninin telefonunda denediğin romları paylaşabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Bu arada ben de durmuyorum, ekibin başı olarak durmakta yakışmazdı zaten :kıskıs: Oyun konumdaki oyunları test edip linklerini güncelliyorum ve oldukça büyük oyunlar var çok gecikiyor :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ekipteki üyelerin paylaşımları hakkında hatırlatma yapmak istiyorum. Paylaşımlarınızdaki içerikleri mutlaka deneyin. Bu hem konunuzun hem de ekibin kalitesini arttıracaktır :good:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Yeni konu yarın gelecek şuan onayda denenmiştir :good:
Edit: Furkan abi birde konundaki Real Racing2 de lisans sorunu var başka apk upload edilmeli benim başıma gelmişti. Bir üyeye de rast geldi.

Üst Alt