(Ekip Kapatıldı) Son Tuğra Ekibi (Android Bölümü)

Sponsorlu Bağlantılar

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Artık ekipte moderatör var :eller: Ali tebrik ederim arkadaşım :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben de buradan tebrik ederim Ali :alkis

abandonware

abandonware

Üye
kendimi HTC bölümü kıdemli üyesi yaptım.. :ehe saygılar..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/android-oyun/...-a-694838.html
eklemeni bekliyorum

- - - Eklendi - - -

tebrikler Nawy

Ekledim :oke:

kendimi HTC bölümü kıdemli üyesi yaptım.. :ehe saygılar..

Teşekkürler :)

Furkan ben fazla paylaşım yapamayabilirim artık.hem okul var hemde rütbemden dolayı :)

Sen desteğini kesme yeter :good: Ama arada bir paylaşım yapabilirsin.

PriZm

PriZm

Üye
isterseniz derin bir nefes alın,bir bardak soğuk su için
çünkü muhabbet mesajları gidiyor:bye2:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
PriZm

PriZm

Üye

Hayır yaw hepsini değil şu :zzz: simgeli mesajları silsen yeter ne güzel muhabbet ediyorduk :ehe
valla üzgünüm muhabbet edecekseniz forumun sohbet ve gereksiz mesaj bölümü var :) :bye2:

- - - Eklendi - - -

94 tane mesaj sildim yazıktır günahtır somuru:

cukuleaks

Üye
Yani sırf sohbet etmek için sohbet bölümünemi gidicez ? Arada küçük muhabbetlerin olması lazım... Biraz gelişine bırakmak gerekir...

PriZm

PriZm

Üye
Yani sırf sohbet etmek için sohbet bölümünemi gidicez ? Arada küçük muhabbetlerin olması lazım... Biraz gelişine bırakmak gerekir...
sen şimdi mesajlarının gittiğine mi yanıyorsun yoksa? :zzz:

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Şimdi bide mesajlarımız gitti demi yeni jeton düştü :D Neyse Ali sen bilirsin şimdi bende stock ics rom yüklü ama custom kernel var tabi root da var. Ben sense arayüzünü root explorer ile system/app dizininin içine atabilirmiyim bana sağlam bir sense arayüzü atarmısın? :D

PriZm

PriZm

Üye
Şimdi bide mesajlarımız gitti demi yeni jeton düştü :D Neyse Ali sen bilirsin şimdi bende stock ics rom yüklü ama custom kernel var tabi root da var. Ben sense arayüzünü root explorer ile system/app dizininin içine atabilirmiyim bana sağlam bir sense arayüzü atarmısın? :D
:ehe sense arayüzünü öyle istediğin gibi atamazsın :D .lib dosyalarının yazılıma uygun şekilde portlanması lazım apk dosyalarının uyumlu hale getirilmesi lazım vsvs uzun iş yani :D

Edit: sendemi 2 ghz de kullanıyorsun telefonu
:ehe

Üst Alt