(Ekip Kapatıldı) Son Tuğra Ekibi (Android Bölümü)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yeni konu yarın gelecek şuan onayda denenmiştir :good:
Edit: Furkan abi birde konundaki Real Racing2 de lisans sorunu var başka apk upload edilmeli benim başıma gelmişti. Bir üyeye de rast geldi.

Evet gördüm, diğer oyunlar bitince ona da bakacağım :)

cukuleaks

Üye
Yeni konu yarın gelecek şuan onayda denenmiştir :good:
Edit: Furkan abi birde konundaki Real Racing2 de lisans sorunu var başka apk upload edilmeli benim başıma gelmişti. Bir üyeye de rast geldi.
Bende vardı ama malesef sildim :'(

- - - Eklendi - - -

Bu arada lisans silmeyide biliyorum belki işe yarayabilir onun hakkında konu açsammı ?

Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

Bu arada lisans silmeyide biliyorum belki işe yarayabilir onun hakkında konu açsammı ?

Lucky patcher kullanimiyla ilgili konu cok yerinde olur ismail istersen ac ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Evet iyi olur :)

- - - Eklendi - - -

Bu ekip konusu tam bir istişare bölümüne dönüştü. Tam istediğim noktadayız şuan :) Ekip olmak illa S60v5'teki T.C.K'da olduğu gibi CFW gibi bir ekip çalışması sonucu bir içerik sunmak gerektirmez. Ekip demek, herkesin birbirine yardım ettiği ve herkesin birbirinden aldığı tecrübelerle daha da iyi hale gelmesi demektir.

Allah işimizi şeytan yüzünden bozulmasına izin vermesin (amin).

• Beğen
Tepkiler: Türe

cukuleaks

Üye

Evet iyi olur :)

- - - Eklendi - - -

Bu ekip konusu tam bir istişare bölümüne dönüştü. Tam istediğim noktadayız şuan :) Ekip olmak illa S60v5'teki T.C.K'da olduğu gibi CFW gibi bir ekip çalışması sonucu bir içerik sunmak gerektirmez. Ekip demek, herkesin birbirine yardım ettiği ve herkesin birbirinden aldığı tecrübelerle daha da iyi hale gelmesi demektir.

Allah işimizi şeytan yüzünden bozulmasına izin vermesin (amin).

Abi ne guzel konustun azina saglik amin amin :)

- - - Eklendi - - -

Lucky patcher kullanimiyla ilgili konu cok yerinde olur ismail istersen ac ?
Yarin videolu anlatim geliyor ozmn gencler hazir olun :ehe

Real racing 2 sorunlu olani verin indireyim ben onu bi.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Rica ederim :)

Real Racing'i ben düzelteceğim :) Hem benim düzeltmem şart çünkü telefonda deneyeceğim :)

• Beğen
Tepkiler: NegroS
Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

Sesin de iyi iso :islik

Black

Black

Üye
en vahim durum benimki ekipte benden başka kimsede t20 yok bu konuda yalnızım :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
teşekkür ederim aldığınız için yeterli bilgiye sahibim telim hakkında :)

cukuleaks

Üye
Benimde 2 tane konum onayda ....

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bekliyoruz :)

Bir zamanlar S60v5'te sadece 5230'a CFW yapmıştım da tek cevap gelmemişti kendi kendime cevap atmıştım. Hatta ne söylediğimi bile hatırlıyorum: "Sizden ses yok ben yine de yazılımı biraz daha geliştirdim" demiştim :kıskıs:

Yalnızlık sorun değil, sen yeter ki birşeyler yapmayı iste :oke:

cukuleaks

Üye
Bekliyoruz :)

Bir zamanlar S60v5'te sadece 5230'a CFW yapmıştım da tek cevap gelmemişti kendi kendime cevap atmıştım. Hatta ne söylediğimi bile hatırlıyorum: "Sizden ses yok ben yine de yazılımı biraz daha geliştirdim" demiştim :kıskıs:

Yalnızlık sorun değil, sen yeter ki birşeyler yapmayı iste :oke:
:)

Bu arada furkan bey real racing 2 yi dun indirdim kurdum gayet guzel calisiyor. Apk kurdum wifiden datayi cekti 397 mb sonra oyuna gjrdi. Problem?

- - - Eklendi - - -

Batman sorunlu. Daha data indifmeden direk acilista hata veriyor. Bakalim duzeltebilecekmiyim.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

:)

Bu arada furkan bey real racing 2 yi dun indirdim kurdum gayet guzel calisiyor. Apk kurdum wifiden datayi cekti 397 mb sonra oyuna gjrdi. Problem?

- - - Eklendi - - -

Batman sorunlu. Daha data indifmeden direk acilista hata veriyor. Bakalim duzeltebilecekmiyim.
Apk data'yı çekemiyor Batman oyununda. Konudan indirip hafıza kartına atacaksın ama yine hata veriyor bende. :D
Bİrde konuyu ekliyebilirmisin Furkan abi http://www.maxicep.com/sony-ericsso...wm-kernel-gingerbread-694785.html#post5234839

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Üst Alt