[Ekip dağıldı] Türk CFW Kuvvetleri (T.C.K) Çılgın Türkler Ekibi Yönetim Merkezi

Sponsorlu Bağlantılar

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
performans modlarını ofw uygulasak ram ne kadar olur?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
performans modlarını ofw uygulasak ram ne kadar olur?

Şuan görüp görebileceğin en yüksek performans modları uygulanmış durumda. RAM'in az olması kullandığımız ikon pakedinden ve tema efektinden kaynaklanmaktadır. Ortalama 5 MB kayıp var bunlar yüzünden.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
ofw de normal ram en fazla 69-70 mb oluyor (5800 portunda) performans modları ile ram 75-80mb olurmu?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ofw de normal ram en fazla 69-70 mb oluyor (5800 portunda) performans modları ile ram 75-80mb olurmu?

OFW'de ev ekranı widgetli değil. Ayrıca OFW düşük sistem daha doğrusu telefonun çalıştırabileceği oranda. Biz C6 gibi yüksek sistemi bu düşük sistemimize portluyoruz bu da ağır geliyor.

OFW ile C6 portu arasında ortalama 10 MB kesin fark var. Birine uygulayacağın performans modu sonucu 80 MB RAM görürsen, diğerinde bu 70'dir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
halilgirci ekibimize Nokia X6 Tester rütbesiyle girmiştir. Çalışmalarında başarılar dilerim.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
basarılar halilgirci

anılbaran

anılbaran

Üye
x6 testeri ile çok ugraşcam hayırlı olsun kardeşim

halilgirci

Üye
Teşekkür ederim. :oke: Bana ulaşabileceğiniz numarayı Rambo_FT'ye bıraktım. Sizlerede çalışmalarınızda başarılar.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
halilgirci haklı, telefon numarası bende, ulaşamadığınız olursa iletin ben durumu bilediririm :oke:

Teşekkür ederim. :oke: Bana ulaşabileceğiniz numarayı Rambo_FT'ye bıraktım. Sizlerede çalışmalarınızda başarılar.

:oke:

M. tAHA

M. tAHA

Üye
benim telefonum neden kimsede yok :trip:

M. tAHA

M. tAHA

Üye
vermem :p:p

TheMadness

TheMadness

Üye
Symbian hakkında tecrübem var modderlığa yardımcı olabilirim.

TheMadness

TheMadness

Üye
.exe .dll düzenleyebiliyorum.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
bana yardımcı olabilirsin.ROM DÜZENLİCEZ.BOYUT ARTIRCAZ VS Bana özelden yaz yardım etmek istersen.Rom içinde oc dosyalarınıda gördüm.Ekern vs.Yardımcı olmanı isterim.çünkü o exeleri düzenlememiz lazım.

- - - Eklendi - - -

c5-03 ü 5228 e portlıycam bide core repack ve fw dosyasının boyutunu artırmayı buldum.Binh24 ün sırları açığa çıktı yani

TheMadness

TheMadness

Üye
bana yardımcı olabilirsin.ROM DÜZENLİCEZ.BOYUT ARTIRCAZ VS Bana özelden yaz yardım etmek istersen.Rom içinde oc dosyalarınıda gördüm.Ekern vs.Yardımcı olmanı isterim.çünkü o exeleri düzenlememiz lazım.

- - - Eklendi - - -

c5-03 ü 5228 e portlıycam bide core repack ve fw dosyasının boyutunu artırmayı buldum.Binh24 ün sırları açığa çıktı yani

Fw arttırma biliniyordu zaten. Exeleri düzenleyebiliriz. Yarın başlayalım. Dosyaları at özelden bilgiler ile.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
benim az c++ bilgimle olmıycanı anladım yardımını beklerim

TheMadness

TheMadness

Üye
Rda üzerinden testleri yapmaya hazırım (fw ile atılanlar hariç)

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Tamam.Çok saol.Fw dosyalarını upload etmiştim sistem modlama ya çeşitli modifikasyon konusunun sayfalarından birinde.Overclock.rar olcaktı ismide.

Üst Alt