[Ekip dağıldı] Türk CFW Kuvvetleri (T.C.K) Çılgın Türkler Ekibi Yönetim Merkezi

sen sadece 5800 la ugrasmıyomuydun okulum var ama telden girip cevapda yazarım

5800 var ama sadece onla ugraştıgım anlamına gelmiyor . Tck v1 beta 3 için 5800+x6+5530 a ben fw yapıyorum

c6 portla mı calısacan anılbaran kardes

bana özelden mod arsivi ni upload etsenizde gönderseniz olur mu anılbaran ve ramboft kardes

forumda var zaten sistem modlarında üst konu

link kırıktı yenilenmiş saol kardeşim

Turan

Üye
Yarın öbürgün yeni T.C.K versiyonları çıkacak. Çıktığı gibi test etmen gerekecek. Okul olsa bile mesela, hafta içleri saat 18:00 den sonra foruma girebilir misin?

Hafta içi bilgisayarı açamıyorum.Yogun program var . Ama hafta sonları girebilirim o da akşamdan

rambo kardes simdi beni takıma kabul ettiniz mi

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tester olarak almayı düşünüyoruz. Bir görüşme yapayım

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K ekibimize Çılgın Türk 'ErdoanKys' üyemizin alımı onaylanmıştır. Rütbesi 'Nokia X6 Tester' olarak belirlenmiştir. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.

Tepkiler: ErdoanKys

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
M. tAHA kullanıcı adlı MaxiCep üyesi N97 Mini telefonu için Tester rütbesi ile ekibimize alınmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.

Tepkiler: M. tAHA

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İnşallah

---------- Eklendi @ 20:50:39 ---------- Yazıldı @ 19:38:17 ----------

T.C.K ekibimize Çılgın Türk 'ErdoanKys' üyemizin alımı onaylanmıştır. Rütbesi 'Nokia X6 Tester' olarak belirlenmiştir. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.

ErdoanKys, bana ilettiği rapor üzerine ekipten çıkarılmıştır.

Tepkiler: M. tAHA

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bababatista kullanıcı adlı MaxiCep üyesi X6 telefonu için Tester rütbesi ile ekibimize alınmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.

ogzhnoTr

Üye
Hadi bende girecem insallahhh

ogzhnoTr

Üye
Hani nerde benim rutbe bu arada bittimi dil hatasi ?