SAINT1
Üye
Iftardan sonra asıldıysan sorun olmaz gusül alırsın cenabetlik gider ama oruçlu iken asıldıysan keffaret gerektirir 61 gün tutacaksın mecburen
Bi acayip milletiz he, aç duruyorsunuz akşama kadar bi Allah in kulu bundan şikayet etmiyor ama onu yapmadan duramıyorsunuz
tüm mesajları okudum..Biz gerçekten inanılmaz bir milletiz
Neyse cevap verelim, 61 gün tutman gerekiyor ... Bir anlık zevk için kesinlikle değmez .
Bazı yerlerde kaza gerektirir dior.bazı yerlerde kefaret gerektirir dio anlamadım gitti...ama kefaret ise ben büyük bişeyi yedim anladınız.kaza ise küçüğünü yedim
la bu kadar açık konuşma bariiiHayır dostum bilerek asılıyorsn sonuçta, bu yüzden keffaret gerektirir ...
Bu arada, büyüğünü yedin
ne yapmış la oo ?Adam rütbe atladığı gibi banlandı100 mesaj
töbe röbe ya ramazanda bana abaza dedirdiniz ne abazasınız lan buna görgüsüzlük denir yorum almak için açmayın şöle konular sizin işiniz cenabetlik deil yorun toplamak komedi gırgır geçmek
ben anladıydım onun banlanacağını artiz gibi konuşuyordu heryerde.. kesin plus'dan gelmiştir...Küfür etti bi yerde. S..k..m dedi
Harbi ban ayındayız. Yönetim banlıyo yönetim banlamazsa üye kendini banlıyo
google amca bütün teknikleri ile bilir...
Evet ya abuk subuk konuşuyordu yok ben şu saatte 31 çektim falanLen bize ne anlatıyon. Madem o kdar merak ettin git google amcaya sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?