Effect Kurulumu Yardım Bekliyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Effect Kurulumu Yardım Bekliyorum !
Beyler bildiğiniz gibi bütün telefonlar belleye güncellendi. Bende güncelledim C7 mi. Bunun yanında bazı arkadaşlar değişik değişik effect dosyaları paylaşıyor. Nasıl kurulur dediğimde dosyaları değiştireceksin diyorlar. Effects klasörü sadece Depo Hafızasında var bende. Onlarla değiştirince bi fark olmuyor hatta telefonumda şuan effect namına hiç bir belirti yok.

Sonuç olarak tam olarak nası kuracam bunları ve önceden telefon ayarlarında bi yerde telefon efektlerini aç kapat vardı. O ayar kısmı bellede nerede.

Yardımlarınız bekliyorum

dekor67

dekor67

Üye
forumda var kards biraz araştır bulursun

painkler

Üye
bende bulamadım biladerim ögrenirsen bana da pc at

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Belle için paylaşılan effectlerin çalışması için hackli olması gerekir arkadaşlar orjinalde çalışmaz.

JACKSON3549

JACKSON3549

Üye
yusuf bey in verdiği yerden efekleri kurabilirsiniz yalnız orjinal bellenizi hacklemeniz lazım. hack işleminden sonra yusuf un anlattığı gibi yaparsanız efeklerinize kavuşursunuz ben c6-01 de denedim sonuç mükemmel efekt olarak jun hao un 2. efektini denemenizi tavsiye ederim. ayrıca efekleri e yi atıyorsunuz klasör olarak her atımdan önce temalardan seçeneklere gellip efekti kaldırın sonra atın ve telefona res atın açıldıktan sonra temalardan efekti aktive edin yeni efektinize kavuşursunuz ben böylelikle 8-9 efekt denedim en beğendiğim jin hao nun 2. efekti [video=youtube;vLdg8btiuJU]http://www.youtube.com/watch?v=vLdg8btiuJU[/video] bunu denemelisiniz bence. son bir şey daha telefonunuzu hacklemekten çekinmeyin orjinal belleniz kısıtlı hacklediğiniz zaman telefonunuz gerçektende kullanmaya değer bir cihaz oluyor ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
yusuf bey in verdiği yerden efekleri kurabilirsiniz yalnız orjinal bellenizi hacklemeniz lazım. hack işleminden sonra yusuf un anlattığı gibi yaparsanız efeklerinize kavuşursunuz ben c6-01 de denedim sonuç mükemmel efekt olarak jun hao un 2. efektini denemenizi tavsiye ederim. ayrıca efekleri e yi atıyorsunuz klasör olarak her atımdan önce temalardan seçeneklere gellip efekti kaldırın sonra atın ve telefona res atın açıldıktan sonra temalardan efekti aktive edin yeni efektinize kavuşursunuz ben böylelikle 8-9 efekt denedim en beğendiğim jin hao nun 2. efekti [video=youtube;vLdg8btiuJU]http://www.youtube.com/watch?v=vLdg8btiuJU[/video] bunu denemelisiniz bence. son bir şey daha telefonunuzu hacklemekten çekinmeyin orjinal belleniz kısıtlı hacklediğiniz zaman telefonunuz gerçektende kullanmaya değer bir cihaz oluyor ;)

Ben de JinHao v2'yi kurdum az önce.
Dehşet bi telefon oldu yaa :D
Resmen bambaşka bi telefona dönüştü telefonum...
Efektler süper
:aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt