malesef ben denemedim. zaten yapimci kitkat sürümü çıkardı lite romla pek ilgilenmez oldu suan yurtdisinds oldugum icin fazla ilgilenemiyorum rom isleri ile yoksa ben kesin denerdim [emoji2]Arkadaşlar efextreme kitkat 4.4.2'yi deneyen var mı içinizde?
Evet lite rafa kalktımalesef ben denemedim. zaten yapimci kitkat sürümü çıkardı lite romla pek ilgilenmez oldu suan yurtdisinds oldugum icin fazla ilgilenemiyorum rom isleri ile yoksa ben kesin denerdim [emoji2]

evet benide yuklemekten alikoyan beta olmasiEvet lite rafa kalktı
Hocam beta sürümleri; kararlılık çıksa bende kesin denerim
![]()
valla kardesim klon imei olmayanda nasil olur bilmiyorum hic deneyen olmadi heralde. deneme yanilma yontemi ile yapacaksin.
valla kardesim klon imei olmayanda nasil olur bilmiyorum hic deneyen olmadi heralde. deneme yanilma yontemi ile yapacaksin.
Riskli işler wallahi yaw yapasim gelmedi şimdivalla kardesim klon imei olmayanda nasil olur bilmiyorum hic deneyen olmadi heralde. deneme yanilma yontemi ile yapacaksin.
mk6 karnel kullanan arkadaşlar hep klon imeili s3 kullanıyor galiba 
Evet benim de klon imei vardı cihazımda. İşi bildiğin zaman hiçbir sorun olmuyor... [emoji4]Riskli işler wallahi yaw yapasim gelmedi şimdimk6 karnel kullanan arkadaşlar hep klon imeili s3 kullanıyor galiba
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
dostum zor degilki yaa google a i9300 stock mk6 kernel yaz yine bulursun. biz.klon imei olanlar mecburuz onu kullanmaya o yuzden bizimki mk6 çünkü tek patchli kernel olarak mk6 varRiskli işler wallahi yaw yapasim gelmedi şimdimk6 karnel kullanan arkadaşlar hep klon imeili s3 kullanıyor galiba
Zorlugundan değil dostum pacthsiz mk6 yi dediğin gibi buldum diyelim şimdi nd5 ten geçiş yapacagim icin imei gider mi gitmez mi o benim kafami karistiran ?dostum zor degilki yaa google a i9300 stock mk6 kernel yaz yine bulursun. biz.klon imei olanlar mecburuz onu kullanmaya o yuzden bizimki mk6 çünkü tek patchli kernel olarak mk6 var
Zorlugundan değil dostum pacthsiz mk6 yi dediğin gibi buldum diyelim şimdi nd5 ten geçiş yapacagim icin imei gider mi gitmez mi o benim kafami karistiran ?
Benim cihaz Türkiye cihazi dostum klon imeili değil genede gider mi imei ?Modem arası imei değişmez. Ama patchsiz kernel ile imei değişebilir.
Pathcli olan kerneli kur
Gidebilir garanti verememBenim cihaz Türkiye cihazi dostum klon imeili değil genede gider mi imei ?

Ben daha önce efs yedek alma ugrasmadigim gibi bide başıma gelmeyince hiç cesaret edemiyorum neyse nd5 stockla devam napalim boylede iyiGidebilir garanti veremem![]()