Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

by.atalay

by.atalay

Üye
Ama dostum 200 300 mb ram bosta oluncada cok rahat calosoyor telefon.yok 100 ve daha azi varsa geri planda calismasini istedigin kapanmasini istemedigin uygulamalar direk kapaniyor ve sen sinir oliyon.
Böyle bi sıkıntı oluyorsa eğer blackmarttan uninstal uygulamasini indirin s-voice gibi group play ve kullanmadiginiz uygulamaları silin ram dahada rahatlar sorun kalkar o zaman dostum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

kartal2378

kartal2378

Üye
Böyle bi sıkıntı oluyorsa eğer blackmarttan uninstal uygulamasini indirin s-voice gibi group play ve kullanmadiginiz uygulamaları silin ram dahada rahatlar sorun kalkar o zaman dostum.

Efextrem den bu yuzden vazgecmistim.bazi arkadaslar yine kizacak ama blekotada ram yonetimi cok iyi.napayim iyi ama yazmayayimmi yani simdi [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan
by.atalay

by.atalay

Üye
Efextrem den bu yuzden vazgecmistim.bazi arkadaslar yine kizacak ama blekotada ram yonetimi cok iyi.napayim iyi ama yazmayayimmi yani simdi [emoji4]
Kizacak bişey yok ortak olabilir herkes hangi romdan memnunsa onu kullanabilir yani sıkıntı yok :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve kartal2378
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
tmdır serdar kardeş sen 3.1 kullanımda şarj daha az gidiyor ama 5.1 fazla gidiyor demişsin ben bugün sabah yükledim 3 saat 24dk ekran süresi aldım acaba bu gün geçtikçe artar mı
kardesim bataryan yeniyse ölmediyse kullanimina göre degisir ama ben 5 saati gördüm 3.1 de. ama iste her insan ayni kullanmıyor telefonu o yüzden bu degerler kullanima göre değişebilir.

Anroid

Üye
Arkadaşlar sırf sizlere teşekkür etmek için üye oldum.
Herkesin yorumunu beğendim katkım olsun :)
şimdi romu kuracağım inşallah abarttığın kadar güzel bir romdur tşklr

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sırf sizlere teşekkür etmek için üye oldum.
Herkesin yorumunu beğendim katkım olsun :)
şimdi romu kuracağım inşallah abarttığın kadar güzel bir romdur tşklr
kardes abarttigin kadar demissin ama burada kimsenin birsey abarttigi yok neyse onu soyluyoruz. hadi diyelimki ben abartiyorum yorum yazan herkesmi abartiyor...:off: romu kur dene bakalim ABARTTIGIM KADAR varmi

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar ben bu romda mk6 karnel kullandım ve 5 saat ekran süresi aldım :D

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kardeş tm kızma kernel mk6 kullanmamışsınki burda

by.atalay

by.atalay

Üye
ND5 den verimli MK6 kernel?

Kontrol

Kontrol

Üye
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
evet bende bugune kadarki tum o mükemmel şarj sürelerini mk6 kernel ile aldim hep. nedendir bilmiyorum badka kernelde hic duramadim. aldigim 5 saat 5 bucuk saat ekran surelerini hep mk6 kernel ile aldım.

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
mk6 kernel linkini atabilirmisin kardeş

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
tm kardeş girince atarsan sevinirmkullandığın kerneli

by.atalay

by.atalay

Üye
Nd5 karneli bu romla kullanıyorum kernel script yapip mk6 karnele geçebilirim dimi sıkıntı olmaz ??

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Nd5 karneli bu romla kullanıyorum kernel script yapip mk6 karnele geçebilirim dimi sıkıntı olmaz ??

evet hocam sikinti olmaz kernel script yapinca sorunsuz gecebilirsin

by.atalay

by.atalay

Üye
evet hocam sikinti olmaz kernel script yapinca sorunsuz gecebilirsin
Mk6 karneli ilk sayfada bulamadım dostum mumkunse bi ara linkini atarsan sevinirim ;)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
modem kernel yazıyor ordan indirebilirsin kardeş