Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Kontrol

Kontrol

Üye
atalay kardesim dogru soyluyor konu sahibi benim ve bu konu efextreme konusu baska rom illaki tavsiye edilebilir ama bir ara baktim efextreme den cok blekota konuşuluyor uygun degil yani. blekota hakkindaki detayli konusmalari o roma ait konuda yapalim. ve birbirimizi kirmaya gerek yok arkadaslar sonucta kimse buradan bir gelir saglamiyor sadece amacimiz insanlara yardimci olmak oneride bulunmak. bu mesaji yazmamin sebebi bir ara tamamen blekota uzerine gitmis yorumlar o yuzden. neyse konu kapanmis zatwn herkese iyi gunler dilerim. Atalay kardesim adamin dibisin konuya sahip cikiyorsun sagol varol
Note 2 ye geçtim. Serdar hocanın hakkını verin, onun gibi konusuyla gece gündüz ugrasan çok çok az insan var.
Teşekkür ediyorum hocam, iyi çalışmalar.

• Beğen
Tepkiler: morki05

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Acil yardim cwm den rom yukle desigimde hata aliyorum

mtrhsts

mtrhsts

Üye
nedendir

by.atalay

by.atalay

Üye
atalay kardesim dogru soyluyor konu sahibi benim ve bu konu efextreme konusu baska rom illaki tavsiye edilebilir ama bir ara baktim efextreme den cok blekota konuşuluyor uygun degil yani. blekota hakkindaki detayli konusmalari o roma ait konuda yapalim. ve birbirimizi kirmaya gerek yok arkadaslar sonucta kimse buradan bir gelir saglamiyor sadece amacimiz insanlara yardimci olmak oneride bulunmak. bu mesaji yazmamin sebebi bir ara tamamen blekota uzerine gitmis yorumlar o yuzden. neyse konu kapanmis zatwn herkese iyi gunler dilerim. Atalay kardesim adamin dibisin konuya sahip cikiyorsun sagol varol
Eyvallah kardeşim ne demek lafımı olur sayende bu romu tanıdık kullanıyoruz Allah razı olsun.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mr_luci

Üye
Arkadaşlar csc yi nasıl değiştirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar 3.1 mi 5.1 hangisini kurayım kullanımda şarjı en iyi giden hangisi kararsız kaldım

by.atalay

by.atalay

Üye
arkadaşlar 3.1 mi 5.1 hangisini kurayım kullanımda şarjı en iyi giden hangisi kararsız kaldım
Aynen serdar kardeşin dediği gibi bende 5.1 deyim çok memnunum artı bi tavsiye stock karnel (nd5) ile kullanin şarj performansı açısından daha verimli.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar csc yi nasıl değiştirebilirim yardımcı olursanız sevinirim
google playde csc yaz ilk cikan.programi indir s2 s3 csc yazani o program.ile degistirebiliyorsun ama.ne geregi varki degistirmenin.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
tmdır serdar kardeş sen 3.1 kullanımda şarj daha az gidiyor ama 5.1 fazla gidiyor demişsin ben bugün sabah yükledim 3 saat 24dk ekran süresi aldım acaba bu gün geçtikçe artar mı

Kontrol

Kontrol

Üye
tmdır serdar kardeş sen 3.1 kullanımda şarj daha az gidiyor ama 5.1 fazla gidiyor demişsin ben bugün sabah yükledim 3 saat 24dk ekran süresi aldım acaba bu gün geçtikçe artar mı
Tüm romlar için geçerli olan kural;
1 hafta kullanın rom oturana kadar işinizi aynen yapın daha sonra karar verin.
Tam performansı 1 2 günde alamazsınız.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
anladım kardeş tm peki google play ve toucwiz durduruldu hatası almıştım wigdetlere tıklanıdıgımda 1 kere daha oturmadığı için mi

Kontrol

Kontrol

Üye
anladım kardeş tm peki google play ve toucwiz durduruldu hatası almıştım wigdetlere tıklanıdıgımda 1 kere daha oturmadığı için mi
Temiz kurulum yaptiysaniz ve hala hata alıyorsanız romu kullanmadığım için birsey diyemem. Konu içinde size yardımcı olurlar.

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Bu rom çok iyi değil tavsiyeler üzerine yükledim ama hiç memnun kalmadı m şu an blekota v7 ye geri döndüm her yönden iyi sorunsuz herkese tavsiye ederim sarj konusu zaten işi bitiriyor bu rom çok iyi

by.atalay

by.atalay

Üye
Bu rom çok iyi değil tavsiyeler üzerine yükledim ama hiç memnun kalmadı m şu an blekota v7 ye geri döndüm her yönden iyi sorunsuz herkese tavsiye ederim sarj konusu zaten işi bitiriyor bu rom çok iyi
Megawipe yaparak temiz bi kurulum yaparsanız hic bi sorun olmaz efextreme rom kullananlarin %99 u memnun

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Yaptım Mega Wipe fakat ram sınırda gezdi herseyi silmeye rağmen ve blekota daki bazı özellikler bunda yok onun dışında buda iyi bir rom ve ayrıca klavyesi bir acayip ve kelime tahmini yok eksikleri çok anlayacağın iz üzere. .....

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar şarjın uzun gitmesini sağlayan şey karnel mi

by.atalay

by.atalay

Üye
Yaptım Mega Wipe fakat ram sınırda gezdi herseyi silmeye rağmen ve blekota daki bazı özellikler bunda yok onun dışında buda iyi bir rom ve ayrıca klavyesi bir acayip ve kelime tahmini yok eksikleri çok anlayacağın iz üzere. .....
Burda yüzlerce kez söyledim android Ramin çoğunluğunu kullanarak performans sağlar IOS mantigi gibi değil bundaki ram mantığı eğer cihaz stabilse takilma donma olmuyorsa sıkıntı yok ayrıca klavye sorun değil ben daha önceki sayfalarda link verdim note3 siyah klavye flaslayarak duzeltebilirsiniz.

kartal2378

kartal2378

Üye
Burda yüzlerce kez söyledim android Ramin çoğunluğunu kullanarak performans sağlar IOS mantigi gibi değil bundaki ram mantığı eğer cihaz stabilse takilma donma olmuyorsa sıkıntı yok ayrıca klavye sorun değil ben daha önceki sayfalarda link verdim note3 siyah klavye flaslayarak duzeltebilirsiniz.

Ama dostum 200 300 mb ram bosta oluncada cok rahat calosoyor telefon.yok 100 ve daha azi varsa geri planda calismasini istedigin kapanmasini istemedigin uygulamalar direk kapaniyor ve sen sinir oliyon.