Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Aziz04

Aziz04

Üye
Arkadaşlar efextreme kitkat 4.4.2'yi deneyen var mı içinizde?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar efextreme kitkat 4.4.2'yi deneyen var mı içinizde?
malesef ben denemedim. zaten yapimci kitkat sürümü çıkardı lite romla pek ilgilenmez oldu suan yurtdisinds oldugum icin fazla ilgilenemiyorum rom isleri ile yoksa ben kesin denerdim [emoji2]

Aziz04

Aziz04

Üye
malesef ben denemedim. zaten yapimci kitkat sürümü çıkardı lite romla pek ilgilenmez oldu suan yurtdisinds oldugum icin fazla ilgilenemiyorum rom isleri ile yoksa ben kesin denerdim [emoji2]
Evet lite rafa kalktı :)
Hocam beta sürümleri; kararlılık çıksa bende kesin denerim

:tşk::çay:

by.atalay

by.atalay

Üye
4.4.2 hiç yuklemedim yüklersem büyük ihtimal bu rom efextremenin kararlı sürümü olur büyük ihtimal :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
by.atalay

by.atalay

Üye
Indirdim dostum tskler de yalniz bişey kafamı karistirdi karnel ve modem paketi diye benim cihazim Türkiye cihazı herhangi bi şimdiye kadar rom yukledigim de sebeke veya imei sorunu yasamadim o halde sadece karneli flaslamam yeterlidir dimi modemi de flaslamaya gerek var mi yoksa sadece karneli flaslasam imei gidermi ?

Dipnot; ND5 stock karnelden MK6 ya geçiş yapacağım???

Son düzenleme:
by.atalay

by.atalay

Üye
??

Son düzenleme:
Kontrol

Kontrol

Üye
MK6 modem ve kernel patch var.
Dene eğer kernel den sonra imei var, şebeke yoksa modemi de flashla.
İmei kaybını önlemek için EFS yedeğini almayi unutma.
valla kardesim klon imei olmayanda nasil olur bilmiyorum hic deneyen olmadi heralde. deneme yanilma yontemi ile yapacaksin.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
4.3 kullanıyorum müzik dinlerken google playden uygulama indiriyordum tm yüklendiği anda müzik 1 sn durdu ve devam etti sence bu normal mi

by.atalay

by.atalay

Üye
valla kardesim klon imei olmayanda nasil olur bilmiyorum hic deneyen olmadi heralde. deneme yanilma yontemi ile yapacaksin.
Riskli işler wallahi yaw yapasim gelmedi şimdi :D mk6 karnel kullanan arkadaşlar hep klon imeili s3 kullanıyor galiba :D

Kontrol

Kontrol

Üye
Riskli işler wallahi yaw yapasim gelmedi şimdi :D mk6 karnel kullanan arkadaşlar hep klon imeili s3 kullanıyor galiba :D
Evet benim de klon imei vardı cihazımda. İşi bildiğin zaman hiçbir sorun olmuyor... [emoji4]

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
dostum zor degilki yaa google a i9300 stock mk6 kernel yaz yine bulursun. biz.klon imei olanlar mecburuz onu kullanmaya o yuzden bizimki mk6 çünkü tek patchli kernel olarak mk6 var

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kardeş ekran kapalı iken müzik çalar yine bir takılma yaşadım başka yaşayan var mı

by.atalay

by.atalay

Üye
dostum zor degilki yaa google a i9300 stock mk6 kernel yaz yine bulursun. biz.klon imei olanlar mecburuz onu kullanmaya o yuzden bizimki mk6 çünkü tek patchli kernel olarak mk6 var
Zorlugundan değil dostum pacthsiz mk6 yi dediğin gibi buldum diyelim şimdi nd5 ten geçiş yapacagim icin imei gider mi gitmez mi o benim kafami karistiran ? ;)

Kontrol

Kontrol

Üye
Zorlugundan değil dostum pacthsiz mk6 yi dediğin gibi buldum diyelim şimdi nd5 ten geçiş yapacagim icin imei gider mi gitmez mi o benim kafami karistiran ? ;)

Modem arası imei değişmez. Ama patchsiz kernel ile imei değişebilir.
Pathcli olan kerneli kur

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kardeş ekran kapalı iken müzik çalar yine bir takılma yaşadım başka yaşayan var mı

by.atalay

by.atalay

Üye
Modem arası imei değişmez. Ama patchsiz kernel ile imei değişebilir.
Pathcli olan kerneli kur
Benim cihaz Türkiye cihazi dostum klon imeili değil genede gider mi imei ?

by.atalay

by.atalay

Üye
Gidebilir garanti veremem :)
Ben daha önce efs yedek alma ugrasmadigim gibi bide başıma gelmeyince hiç cesaret edemiyorum neyse nd5 stockla devam napalim boylede iyi :)