serdar431
Üye
tmm hocam takip ediyorum zaten Teşekkürler [emoji106]Güzel ama adı üstünde beta geliştirme aşamasında bence fazla ilgi görmez.
Az daha bekle kararlı çıkana kadar onu eklersin konuya tetikte ol![]()
tmm hocam takip ediyorum zaten Teşekkürler [emoji106]Güzel ama adı üstünde beta geliştirme aşamasında bence fazla ilgi görmez.
Az daha bekle kararlı çıkana kadar onu eklersin konuya tetikte ol![]()
Valla kardeşim şimdi ben denedim iyiydi şarj durumu özellikle çok iyiAziz kardes peki blekotadan iyimi kotumu
hocam sonucta ikiside ayni altyapida QS-I9300-KK romunu altyapi olarak kullaniyor iki yapimcida.Valla kardeşim şimdi ben denedim iyiydi şarj durumu özellikle çok iyi
Zaten 3 tane cihaza kurdum müşterinindi fazla kurcalama şansım olmadı
Tek gördüğüm bug rehberden atıyordu bi tane cihazda tek oldu bu ama cihazı kapatıp açınca düzeldi
Bahsını ettiğin romdada o hata var ve aynı yöntemle düzeliyordu
çıkmaz kardeşim ilk sayfadaki talimata gire yuklersen niye çıksınYorumlari okudum dayanamadım yükliyecem ins sorun cıkmaz
valla kardeşim ben o port işlerinden anlamam. bilmiyorum oyle birsey varmi. senin dedigin android L den. yapabilen varsada bilmiyorum.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Üstteki resim (En Soldaki) nexus 5'in arama kaydı bölümünün resmi. Ben daha önce nexus 5 kullanıyordum arama kaydı kısmı çok güzeldi.
Aynı arama kaydı menüsünü yapma imkanımız varmıdır ?
Yada S5'in arama kaydı arayüzünü yükleyebilirmiyiz ?
Ayarlardan Türkçe dili indirdinmi? türkçe yüklü değilse türkçe harfler en köşelerde çıkar. ama ayarlarından turkce dili indirirsen uzun bastığında ilk basta cikacak olan turkce karakterlerdir.Romu kullandım simdilik akıcı ama kılavyeyi kullanırken ı harfi yazmak istiyorsun yazmıyordu en köşede kalıyordu bende farklı klavye kullanıyorum
bu arada arkadaslar su havadurumu widgetindeki resimi arıyorum yardımcı olabilecek varmi?
Aynen öyle. Klavye ayarlarindan dil secenegine girip TR dili indirebilirsin ..Ayarlardan Türkçe dili indirdinmi? türkçe yüklü değilse türkçe harfler en köşelerde çıkar. ama ayarlarından turkce dili indirirsen uzun bastığında ilk basta cikacak olan turkce karakterlerdir.
evet var siyah renkliside var klavyeninTmm haloldu saolun çoklu soruyorum bilmiyorum ama bu klavyenin siyah renkli olanı varmıdır birde yukarıda bildirim çubuğunu indiriyoruz ya birde sağ yukarıda bir şeye basınca daha fazla widgetler açılıyor onu açınca çok değişik acıyo sanki normal s5 öyle birşey görmedim de
evet var siyah renkliside var klavyenin buyur acilan sayfada aciklamalar mevcut siyah klavyeyi indirip cwm den yukleyeceksin.Tmm haloldu saolun çoklu soruyorum bilmiyorum ama bu klavyenin siyah renkli olanı varmıdır birde yukarıda bildirim çubuğunu indiriyoruz ya birde sağ yukarıda bir şeye basınca daha fazla widgetler açılıyor onu açınca çok değişik acıyo sanki normal s5 öyle birşey görmedim de
en ufak bir fikrim yok. bildirim barinin asagi inmesini diyorsan onda sorun yok her romda ayni o inis tarziTMM teşekkür eb ufak fikrim yok ?
o bu romda yok ama yapabiliriz dosya bende mevcut birazdan upload edip veririm linkinihocam peki bu arama olzyı varmıdır cok zahmet olduk ama
Buyur kardesim linkteki zipi indir hafiza kartina at cwm den rom yükler gibi yükle.hocam peki bu arama olzyı varmıdır cok zahmet olduk ama
kasma olmaz sadece arama uygulamasinin modlanmis hali birsey olmaz ben kullandım. lg cift dokunus ile acmak mumkun tabi onu kullanmak icin boeffla kernel kullanmak ve boeffla config uygulamasindan ozelligi acmak gerekiyor fakat tavsiye etmiyorum cunku cok sarj tüketiyor. bence hic geregi yok bu seferde sarj cok gidiyor diye sikayet edeceksinHocam ilk defa sizin kadar konuyla ilgilenen birisini görüyorum tebrik ve tesekkürlerimi sunuyorum bunu kursam romda herhangi bir kasma olurmu siz tavsiye edermisiniz birde bu lg g2 çift dokunusla ekran acma özellogi varmıdır ?