kim yapacakSerdar hocaya sigorta yapmak lazım![]()

tamam o zaman yanlış bilgi vermeyelimde millete benim hızıda düşürmüş ttnet sinir oluyorumİndirmeye başladım ama ttnet hızı düşürmüş sabaha anca inerTemiz kurulumdan bahsediyor hocam sizde söylemişsiniz zaten tavsiyem bu yönde diye birşeyler söylüyor

backup ı hafıza kartına yaparsan silinmez. backup to sdcard1 seç. sdcard secersen telefon hafızana kaydederV2 yi backup yaptım ama vipe yapınca silinir V2 ye sonra dönmek iiçin ne yapmalıyım arkadaşlar
Valla o ayrıntıyı bilmiyordum çok teşekkürler.backup ı hafıza kartına yaparsan silinmez. backup to sdcard1 seç. sdcard secersen telefon hafızana kaydeder
v3.1 i dene bide bende şimdi onu yüklüyomv2 yükledim süper ama oyunlarda kasma yapıyor bideram hep 600 civarında geziyor
Hava durumu widgeti konuda mevcut ya bloatware dosyasını indirip yükleyeceksiniz seçmece yada onun altına boyutu daha az olan sadece havadurumu ve saat widgeti olan zip ekledim cwm den rom yükler gibi yükleyeceksiniz.yükledim ama kasmalar biraz daha azalmış gördüm ama hava durumu widgeti ve akıllı duraklatma falan çalışmıyor
hayır hiçbir sorun yok o rom ile alakalı değil whatsapp ile alakalı bir durum uygulamaların romla alakası yok. tarafımca denendi sorunsuzca kullanıyorum whatsappV3.1 de bende whatsappin girisini gecmeden uygulamadan atiyor sizdede oylemi