arkaplanda çalışan uygulamalardan kaynaklanıyor. birde kendinizce gereksiz kullanmadığınız ne varsa silin. bazıları çalışan uygulamalarda görünmez ama gizli olarak çalışırlar. onun haricinde bende stock kullanıyorum hiç 600 bile görmedimttamam bekliyorum şimdiden teşekkürlerBirde benim Ram çok fazla maalesef söylenenleri yaptım linkten stock kernel dediğinizide yükledim ama şuan 700 lerde ram bellek sil diyorum 600 e düşüyo ama yine çkıyo
bilmediğin herseyide silmede. system/app içinden root explorer ile silebilirsin. şunu sil bunu sil diyemem sonuçta herkesin kullanımı farklışimdi deniyorum emeğinize sağlık.Arka plan uygulamalarını nasıl silebilirim.Zira Yanlış bişey yapıp bu kadar güzel çalışan bi romu mahvetmek istemiyorum
valla not almadım tam olarak bilemiyorum. s voice, canlı duvar kağıtları, grup play, fm radio, google kişiler ve vaktim senkronizasyonu, hatırladığım bunlarsiz hangilerini sildiniz
normalde bu düzeltme fix dosyası asıl bunun çalışması lazım. svoice oldumuverdiğiniz zipi yükledim daha önceden ana ekrandan duvar kağıtlarını seçebiliyorum şimdi uygulama yüklenemedi diyor
Bunları silebilirsin kullanımına bağlı tabisiz hangilerini sildinizverdiğiniz zipi yükledim daha önceden ana ekrandan duvar kağıtlarını seçebiliyorum şimdi uygulama yüklenemedi diyor
Bunları silebilirsin kullanımına bağlı tabi
ChatON
Daha fazla
Dropbox
DropboxOOBE
Game Hub
Google Play Dergiler
Google+
Hangouts
Music Hub
Samsung Apps
Video Merkezi
Yahoo Finance
Yahoo Finance Daemon
Yahoo News
Chrome
Paper Artist
S Voice
Samsung Account
Yardim
S Suggest
Çift saat analog digital
Gear Manager
Müzik Paylas
Ju Mobile ile
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bununlayok svoice önceden hata verip kapanıyordu şimdi ise iki kere anamenü tuşuna basıyorum hiç açılmıyor bile
bunları nasıl sileceğiz
vallaha ilginç bir durum. yapımcınin fix olarak yayınladığı zıpten çıkardım. elinizde v2 rom varsa ondan svoice ve wallpaperpicker apksini winrar ile çıkarıp system~app içine atıp birde öyle deneyinyok svoice önceden hata verip kapanıyordu şimdi ise iki kere anamenü tuşuna basıyorum hiç açılmıyor bile
yani bencede millet silmeye uğraşıyorya bu svoice'yi ne yapacaksın bi işe yaradığıda yok türkçe asistan var ondan bin kat iyi![]()
şahsen ben bir rom yükler yüklemez ilk isim svoice silmek oluyor 
Aynen hocam rom kurulumundan hemen sonra ilk işim yukarıda verdiğim listeyi silmek. Svoice'de başı çekiyor listede. Bu arada ram bayağı bi rahatlıyor bunları silinceyani bencede millet silmeye uğraşıyorşahsen ben bir rom yükler yüklemez ilk isim svoice silmek oluyor
![]()
normalde svoice için otadan güncelleme yayınladı oda wifi sorunu çıkarıyordu tabi sadece svoice değil genel olarak çıkarmıştı wifi sorunu yapınca geri çekti. biraz sabredin yapımcı şimdi rom linkini kaldırdı geri çekti v3.0 ı tüm hataları giderip 3.1 olarak çıkaracakmiselimde yok maalesef o kadar çok bilgim yok içinden çıkarıp indirip yüklemek yanlış yapmaktan korkuyorum
sil hocam hiç gereği yok ingilizce zaten.ben dahil çoğu kişi zaten rom yükler yüklemez siliyor Türkçe desteği olmadığı için gereğide yoko zaman bende siliyorum svoiceyi ilgilenen arkadaşlara sonsuz teşekkürler