serdar431
Üye
-
Konu Sahibi
-
vallaha hocam kernelden olabilir boeffla kullanıorsan zram açık yap kernel ayarlarındanBen güncelleme yapmaya calissamda hata veriyor zaten anlamadim gitti .Hocam bir de bu ram olayini anlamadim yerlesmesi gerekiyor tabi ama v2 de daha romu ilk kurdugumda bile en fazla 550 ydi ram bunda 650 700 e kadar cikiyor bir şeyde yuklemedim ki
dostum gereksiz sistem uygulamalarını kaldır. sorun düzelecektir. aşağıdaki siteden listeyi görebilirsin. yeşil olanları silebilirsin. rame inanılmaz etkisi oluyor.Ben güncelleme yapmaya calissamda hata veriyor zaten anlamadim gitti .Hocam bir de bu ram olayini anlamadim yerlesmesi gerekiyor tabi ama v2 de daha romu ilk kurdugumda bile en fazla 550 ydi ram bunda 650 700 e kadar cikiyor bir şeyde yuklemedim ki
evet o gecikme v2.0 dan beri var ama önemsiz bence zaten telefonu cebinden cıkarana kadar gecer 2-3 saniyehocam fark ettiniz mi bilmiyorum ama gelen aramalarda ekranda 2-3 saniyelik bi gecikme yaşanıyor. biraz can sıkıcı bi durum tabii.
çok önemli değil tabi de masaüstünde falan dururken ses önce gelince insan bi garipsiyorevet o gecikme v2.0 dan beri var ama önemsiz bence zaten telefonu cebinden cıkarana kadar gecer 2-3 saniye
birisi birşey derse benimkinin özelliği bu ben öyle ayarladım dersinçok önemli değil tabi de masaüstünde falan dururken ses önce gelince insan bi garipsiyor
hahahahabirisi birşey derse benimkinin özelliği bu ben öyle ayarladım dersin
yalana vergimi alıyorlar hocam kafana göre yaz gitsinhahahahayaratıcı
Ben güncelleme yapmaya calissamda hata veriyor zaten anlamadim gitti .Hocam bir de bu ram olayini anlamadim yerlesmesi gerekiyor tabi ama v2 de daha romu ilk kurdugumda bile en fazla 550 ydi ram bunda 650 700 e kadar cikiyor bir şeyde yuklemedim ki
valla hocam bende stock kernel kullanıyorum 400-500 arası hatta telefon kendi halinde biraz durduktan sonra açıp baktıgımda 380-390 görüüyorumArkadaşlar tekrar söylüyorum OTA dan gelen 3.1 güncellemesini yüklemeyin wifi sorunu oluyor tekrar romu en bastan yüklemek zorunda kalırsınız benden söylemesi...Yok hocam stock kullanıyorum cruel355 hocamın dediğinide yaptım bir türlü düzelmiyor.Anlam veremedim tekrar romu yüklemem lazım heralde bir sorun çıktı.
odin ile yüklemek için:Hocam Boeffla Kernel v5.3 linkini verebilirmisiniz acabaİki saattir yabancı sitelerde download butonunu arıyorum
İngilizcem zayıftırda
Teşekkür ederim hocam sağolun.odin ile yüklemek için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cwm ile flashlamak için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dostum sende stock kernel yüklü. bu yüzden bu hatayı alıyorsun. üstteki mesajda boeffla kernel linkini verdim. odin veya cwm ile flashlayarak sorunu çözebilirsin.ne yapmam lazım?
aynen ya root bozulmuş yeniden root yapacaksın yada supersu programının içine gir izin verilenlerden boeffla config kaldır sonra tekrar boeffla config gir izin ver. yanlışlıkla reddet demişte olabilirsincihazı root'laman gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?