E72 E5 GALAXY ACEm sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre gumus

Üye
    Konu Sahibi
E72 E5 GALAXY ACEm sizce ?
Arkadaşlar telefonumu değiştirmek istiyorum eski telefonun nokıa 5800 dır e72 e5 güzel ama dokunmatik sevdiğim için galaxy ace beğendim 800 kadar limit öneriyede acıgım mesajlaşmak felan farketmez ama rahat edebilceğim sağlam güzel hangi başkada öneri ala bilirim acilll bir kaç güne alacağım

Kingmortall

Kingmortall

Üye
dogruyu söylemek gerekirse aceye 700 milyon vermek akıllı işi değil e5 ile e72 arasında fark yok hemen hemen aynı üçünden birinimi alacaksın yoksa başka telefon önereyimmi üçünden birisini diyosan bence e72 yok başka modellerde önerin diyosan başka önereyim 800 limitin varsa HTC Wildfire S al kardeşim htc çok iyi bi marka ama nokia istersen c7 de var samsung istersen wawe 2 derim ama bada daha gelişmedi telefonun içi boş bence sana önerim htc wildfire s

emre gumus

Üye
    Konu Sahibi
aslında galaxy ace banada gereksiz geliyo ama htc dende bek emin değilim nasıldır diye aşırı sağlam isityorum alıcağım telefonu kendi kendilerine cok sorun cıkartıyolar 5800 neler çektim ben wawe2 hosuma gitti ama c7 kafamı karstırdı ekranı 5800 küçük sanırım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
wawe 2 ya da wawe :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aslında galaxy ace banada gereksiz geliyo ama htc dende bek emin değilim nasıldır diye aşırı sağlam isityorum alıcağım telefonu kendi kendilerine cok sorun cıkartıyolar 5800 neler çektim ben wawe2 hosuma gitti ama c7 kafamı karstırdı ekranı 5800 küçük sanırım

htc güzel kardeşim uygun sağlam bende kullandım biraz çok iyi yapmışlar yok dersen lg de var optimus black ama onun için 100 200 daha koyman gerekir ekranı nova display 4 inç ekranı var 5 mp kamera 1 ghz hız android 2.2 yüklü para bulurum diyosan lg optimus black yok bulamam diyosan kesinlikle htc öneririrm içine sinmesse nokia c7 yani aceye verecegin paraya değmez onu saymıyorum bile wawe 2 de bada yüklü bada daha gelişmedi android dururken badaya güncelleme çıkarmazlar diye düşünüyorum para bulursan lg optimus black bulamassan kesinlikle htc wildfire s nokia istersende c7 öneririm c7 nin ekranı 360 x 640 piksel, 3.5 inç 5800 ekranı 360 x 640 piksel, 3.2 inç c7 biraz ekranı büyük ve kaliteli 5800 e göre
bide şu konuyu incele ne demek istedigimi anlayacaksın http://www.maxicep.com/android-gene...un-dokunmatik-internet-incelemesi-530365.html

emre gumus

Üye
    Konu Sahibi
aslında kararım wave ile wawe2 arasındaydı wave s8500 sevdim dogrusu ama htc de düşünücem htc tasarımını sevmedim

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
3 arasında E72 850 ye filan Nokia E6'da var düşünürsen.Arkadaşın dediği gibi dokunmatik istersen de HTC Wildfire S iyi telefon.

61semih

61semih

Üye
açıkara galaxy ace

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
inş. daha almamışsındır.99 lira daha koy galaxy sl al hiç pişman olmassın.htc wil. Şarjı dayanmıyor.

----------Eklendi @ 08:20:21 ---------- Yazıldı @ 08:17:03 ----------

kardeş veya 200 tl daha koy galaxy s al vatan da 1000 tl

fireman87

fireman87

Üye
Wawe alırsan çabuk sıkılırsın, işletim sistemi o kadar güncel değil.

Issıar Dıa

Üye
dogruyu söylemek gerekirse aceye 700 milyon vermek akıllı işi değil e5 ile e72 arasında fark yok hemen hemen aynı üçünden birinimi alacaksın yoksa başka telefon önereyimmi üçünden birisini diyosan bence e72 yok başka modellerde önerin diyosan başka önereyim 800 limitin varsa HTC Wildfire S al kardeşim htc çok iyi bi marka ama nokia istersen c7 de var samsung istersen wawe 2 derim ama bada daha gelişmedi telefonun içi boş bence sana önerim htc wildfire s

kardesim güzel demissin ama bnce htc nin hiç bir modeli beş para etmez.Neden dersen ben telefon işi yapıyorum şimdiye kadar htc den kendim dahil memnun olan kmse görmedm.Dedigin htc modeli sistem özellikleri olarak iyi ama alınacak bir telefon degil bence...ayrıca htc Wildfire s i şmdi vodafone kampanyası ile 360 tl ye gelio.telefon olarakta bn olsam e72 alırdım.şimdiye kadar kllandıgım telefonların en iisi bnce.

emre gumus

Üye
    Konu Sahibi
Tasarım olarak e72 güzel ama dokunmatik sevdiğim için ama ilk almaya karar verdiğimde e72 di aklımda

----------Eklendi @ 13:37:14 ---------- Yazıldı @ 13:28:46 ----------

inş. daha almamışsındır.99 lira daha koy galaxy sl al hiç pişman olmassın.htc wil. Şarjı dayanmıyor.

----------Eklendi @ 08:20:21 ---------- Yazıldı @ 08:17:03 ----------

kardeş veya 200 tl daha koy galaxy s al vatan da 1000 tl

Güzel telefon da vatanın taksit seçenekleri cok kötü peşin fiyatı 10 taksit olmalı diğer sitelerde isi 1.250 telefon

buket2

buket2

Üye
nokia artık işletim sistemi yüzünden düşüşte her ne kadar tercih etmesem de n72 en sevdiğim modelidir... samsung alacağıma onu tercih edebilirdim... daha karizmatik duruyor en azından...

emre gumus

Üye
    Konu Sahibi
evet akılımda e72 ile wawe 2 kaldı ama wawe 2 kütük gibi duruyo diyolar o sebeden terettütdeyim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsung wawe nin içi boş bence artık samsung badayı geliştirmez güncelleme çıkarmaz ama yinede sen bilirsin wawe 2 e72 den daha iyi

emre gumus

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz için teşekür ederim saol un iftardan sonra Nokıa E72 aldım cokta hosuma gitti 670 aldım uygun geldi bana teknosada 785 olunca baya da uygun geldi turkcell den aldım kaliteli rahat telefona benziyo

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Önerileriniz için teşekür ederim saol un iftardan sonra Nokıa E72 aldım cokta hosuma gitti 670 aldım uygun geldi bana teknosada 785 olunca baya da uygun geldi turkcell den aldım kaliteli rahat telefona benziyo

hayırlı olsun kardeşim ne diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt