Nokia 603 & Galaxy Ace

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 & Galaxy Ace
Evet arkadaşlar nokia 603 alacağım nasipse :)

Öncelikle şunu diyeyim.Forumda her zaman yardımcı olmaya çalıştım ,özellikle 603 mü galaxy ace mi konularına..

Ben her zaman , 3d oyun destekleyicisi bulunan,kamerası 720p Hd video çeken,clearblack ve amoled (ips lcd yazıyor fakat forumdada bir kaç kişidende gaz alarak c6.01 ile yanyana ekranlarını karşılaştırdım hiç bir fark göremedm :hmmm)ekranıyla,512 mb ram 1 ghz işlemci ve symbian gibi fazla sistemi yormayan bir işletim sistemine sahip olan bir telefon önerdim ..Nokia 603ü..

Gelgelelimki insan kendine telefon alınca çelişkiye düşüyor.:)

Öncelikle nokia 603 için instagram veya o tarz bir uygulama varmı merak ediyorum.gerçekten güzel bir uygulama :evet:

Ace'de ,ne bileyim android olması çelişkiye düşürüyor insanı,pek oyun meraklısı biri değilim fakat internete bağlı olmayı ,bol ve işe yarar uygulamalar kullanmayı isteyen biriyim..
Aceninde donanımı düşük geliyor bana 800 mhz işlemci 278 mb ram..
Yakın arkadaşımda ace var ve ondan gördüğüm kadarıyla boşta kalan ram miktarı 130-140 civarında :(

Dediğim gibi android olması kafama takıldı ama donanımı kötü :hmmm ve ben telefonda akıcılık isterim,gereksiz yere resetlemeyen,3-4 uygulama açınca donmayan bir telefon isterim ve bu açıdan düşünecek olursak gönlüm 603e biraz daha yakın..

Sizin düşüncenizi merak ettim 603de gerçekten kaliteli uygulamalar var mı, gereksiz yere reset atarmı ,genel sorunu var mı ,menüde veya ev ekranında kasılmalar oluyormu ?

Ha birde flaş meselesi var açıkçası pekte önemli değil benim için video çekimi daha önemli :)

Not:Başka telefon tavsiye etmeyin lütfen,2.el de olmaz..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben de bu ikisi arasında 603 diyorum ama şimdi içimden Ace demek geldi. Donanım düşük falan ama ele alınca Android'in farkını hissediyorsun. Her türlü sosyal uygulama zevkli oyunlar güzel tasarım ve kamera flaşı... Galaxy Ace diyorum hayırlı olsun :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
ama acede de takılmalar kasılmalar oluyormuş ki en nefret ettiğim şey :D

Flaş önemli değil ayrca kamerasıda vasat çekiyor diye biliyorum acenin..

Android olması beni çelişkiye düşürüyor işte 603deki güzel özellkler bir yana acenin android olması bir yana :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ama acede de takılmalar kasılmalar oluyormuş ki en nefret ettiğim şey :D

Flaş önemli değil ayrca kamerasıda vasat çekiyor diye biliyorum acenin..

Android olması beni çelişkiye düşürüyor işte 603deki güzel özellkler bir yana acenin android olması bir yana :hmmm

kamerası vasat :hmmm gündüz çekimleri güzel. 603'ün kamerası da iyi değil.
Fazla kasarsan tabi ki kasmalar olur, 603'te de olur SIII'te de.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim üstüne biraz daha koyabilirsen wonder a falan bak derim.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Diğer yorumunu görmemiş varsayıyorum :ehe

Neden 603 :)

- - - Eklendi - - -

Acede mesela nasıl diyeyim müzik açıp nette gezinirken kilitlenilirse atarım ben o telefonu :D

internet konusuna girersek Symbian sınıfta kalıyor maalesef :ehe

- - - Eklendi - - -

tarayıcı sürünüyo yerlerde, yok hafıza yok, yok açık uygulamaları kapatın falan :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
şimdi sayın bay ömer :sirit: galaxy ace e para verme bence sonuçta vasat bi' cihaz 603 olabilir ama o da sistemden kaybediyor dur la bilemedim şimdi :bilmm

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

tarayıcı sürünüyo yerlerde, yok hafıza yok, yok açık uygulamaları kapatın falan :ehe

Eğer 603 alırsam zaten kendi tarayıcısını açmadan opera mobile yüklleyeceğim :ehe

Öyle birtelefondada hafıza dolu derse:ohannes:

- - - Eklendi - - -

şimdi sayın bay ömer :sirit: galaxy ace e para verme bence sonuçta vasat bi' cihaz 603 olabilir ama o da sistemden kaybediyor dur la bilemedim şimdi :bilmm

O kadarda kötü bir sistem değil sayın Prof Dr. Yunus :sirit::ehe

Symbian bitiyormuş felan umrumda değil kullanışlı uygulamalar var mı yokmu o önemli :)

zappinger

Üye
hocam benim arkadasta i modeli var telefonun stabilitesi baya iyi kasma yapmiyo ama 3d oyunlari nerdeyse oynatmiyo driveri yapilmamis telefonun xda da kaynak kodlar var ama ne olur bilmem. Ama 603 mu ace mi dersen tabiki ace. Tarayici takla attirir 603e
Muzik dinlemeyi seviyosan herhanhi bir android telefondan powerampi dene. Tasarim olarakta ben neov yi alirken gozum kaymadi degil. Viber skype instagram hepsiburada ebay o bu şu ne ararsan google playde var.

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
muhtemelen yaza kadar kullancam telefonu ,belki yaz gibi s2 alabilirim :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Eğer 603 alırsam zaten kendi tarayıcısını açmadan opera mobile yüklleyeceğim :ehe

Öyle birtelefondada hafıza dolu derse:ohannes:

- - - Eklendi - - -

O kadarda kötü bir sistem değil sayın Prof Dr. Yunus :sirit::ehe

Symbian bitiyormuş felan umrumda değil kullanışlı uygulamalar var mı yokmu o önemli :)

Opera Mobile de çok başarılı değil :ehe
neyse sağlık olsun :D

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
hocam benim arkadasta i modeli var telefonun stabilitesi baya iyi kasma yapmiyo ama 3d oyunlari nerdeyse oynatmiyo driveri yapilmamis telefonun xda da kaynak kodlar var ama ne olur bilmem. Ama 603 mu ace mi dersen tabiki ace. Tarayici takla attirir 603e
Muzik dinlemeyi seviyosan herhanhi bir android telefondan powerampi dene. Tasarim olarakta ben neov yi alirken gozum kaymadi degil. Viber skype instagram hepsiburada ebay o bu şu ne ararsan google playde var.

:hmmm

Zaten yurtiçi alacağım için 5830i modeli olur muhtemelen o modelede 5830 takla attırır diyorlar :ehe

İnternet performansı çok mu kötü yahu 603ün :(

Uygulama konusunda çelişkiye düştüm işte :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

o 5800 da oluyordu Furkan ne yaptın yahu :ah

15097

15097

Üye
Bence Ace al.Sosyal uygulamalarda daha başarılı :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...