codblackops2
Üye
Nokia 603 & Galaxy Ace
Evet arkadaşlar nokia 603 alacağım nasipse 
Öncelikle şunu diyeyim.Forumda her zaman yardımcı olmaya çalıştım ,özellikle 603 mü galaxy ace mi konularına..
Ben her zaman , 3d oyun destekleyicisi bulunan,kamerası 720p Hd video çeken,clearblack ve amoled (ips lcd yazıyor fakat forumdada bir kaç kişidende gaz alarak c6.01 ile yanyana ekranlarını karşılaştırdım hiç bir fark göremedm
)ekranıyla,512 mb ram 1 ghz işlemci ve symbian gibi fazla sistemi yormayan bir işletim sistemine sahip olan bir telefon önerdim ..Nokia 603ü..
Gelgelelimki insan kendine telefon alınca çelişkiye düşüyor.
Öncelikle nokia 603 için instagram veya o tarz bir uygulama varmı merak ediyorum.gerçekten güzel bir uygulama
Ace'de ,ne bileyim android olması çelişkiye düşürüyor insanı,pek oyun meraklısı biri değilim fakat internete bağlı olmayı ,bol ve işe yarar uygulamalar kullanmayı isteyen biriyim..
Aceninde donanımı düşük geliyor bana 800 mhz işlemci 278 mb ram..
Yakın arkadaşımda ace var ve ondan gördüğüm kadarıyla boşta kalan ram miktarı 130-140 civarında
Dediğim gibi android olması kafama takıldı ama donanımı kötü
ve ben telefonda akıcılık isterim,gereksiz yere resetlemeyen,3-4 uygulama açınca donmayan bir telefon isterim ve bu açıdan düşünecek olursak gönlüm 603e biraz daha yakın..
Sizin düşüncenizi merak ettim 603de gerçekten kaliteli uygulamalar var mı, gereksiz yere reset atarmı ,genel sorunu var mı ,menüde veya ev ekranında kasılmalar oluyormu ?
Ha birde flaş meselesi var açıkçası pekte önemli değil benim için video çekimi daha önemli
Not:Başka telefon tavsiye etmeyin lütfen,2.el de olmaz..

Öncelikle şunu diyeyim.Forumda her zaman yardımcı olmaya çalıştım ,özellikle 603 mü galaxy ace mi konularına..
Ben her zaman , 3d oyun destekleyicisi bulunan,kamerası 720p Hd video çeken,clearblack ve amoled (ips lcd yazıyor fakat forumdada bir kaç kişidende gaz alarak c6.01 ile yanyana ekranlarını karşılaştırdım hiç bir fark göremedm
)ekranıyla,512 mb ram 1 ghz işlemci ve symbian gibi fazla sistemi yormayan bir işletim sistemine sahip olan bir telefon önerdim ..Nokia 603ü..Gelgelelimki insan kendine telefon alınca çelişkiye düşüyor.

Öncelikle nokia 603 için instagram veya o tarz bir uygulama varmı merak ediyorum.gerçekten güzel bir uygulama

Ace'de ,ne bileyim android olması çelişkiye düşürüyor insanı,pek oyun meraklısı biri değilim fakat internete bağlı olmayı ,bol ve işe yarar uygulamalar kullanmayı isteyen biriyim..
Aceninde donanımı düşük geliyor bana 800 mhz işlemci 278 mb ram..
Yakın arkadaşımda ace var ve ondan gördüğüm kadarıyla boşta kalan ram miktarı 130-140 civarında

Dediğim gibi android olması kafama takıldı ama donanımı kötü
ve ben telefonda akıcılık isterim,gereksiz yere resetlemeyen,3-4 uygulama açınca donmayan bir telefon isterim ve bu açıdan düşünecek olursak gönlüm 603e biraz daha yakın..Sizin düşüncenizi merak ettim 603de gerçekten kaliteli uygulamalar var mı, gereksiz yere reset atarmı ,genel sorunu var mı ,menüde veya ev ekranında kasılmalar oluyormu ?
Ha birde flaş meselesi var açıkçası pekte önemli değil benim için video çekimi daha önemli

Not:Başka telefon tavsiye etmeyin lütfen,2.el de olmaz..

galaxy ace e para verme bence sonuçta vasat bi' cihaz 603 olabilir ama o da sistemden kaybediyor dur la bilemedim şimdi