E71 Yeni versiyon güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

kurtmaker

kurtmaker

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,
Bu gün itibari ile son durum Teleservice'nin sitesinde şöyle;
.

Bakalım neler yapmışlar, elime geçince burada yine paylaşırım.

İyi Forumlar...


...
 


DeArAnGeL

Üye
Aynı problem benimde başıma geldi. Gece vakti 402.21.001 den 501.21.001 e yükseltesim geldi. Telefon güncellemenin belli bir aşamasında bilgisayar tarafından bulunup 5-10 saniye sonra kayboluyordu.
Telefon açılmamaya başladı. JAF ile tekrardan 402 ye dönebildim...
Önemli nokta güncellemeden önceki firmware neyse ona dönebilirsiniz!
NSU yerine Phoenix ve JAF ile 501 e yükseltmeye çalıştım gene olmadı.
JAF ile kurcalarsanız halledebilirsiniz. Benimki 402.21.001 RM-346 olarak bıraktım.
Bu problem tek bende var sanıyordum. Sevindim bana özel bir problem olmadığı için :)
Eski firmwareinize JAF dönebilirsiniz.
Nokia forumlarında 501. serisi firmware için oldukça fazla şikayetler bulabilirsiniz.
Eski fwnize dönünce bence bir süre daha güncel firmware için bekleyin.

Benimde sorunum aynı ama tek fark ben sadece sıradan bir telefon kullanıcısıyım. JAF nasıl kullanılır (telefon hiç açılmıyor nasıl yükleyecek) ?
 
grkn__

grkn__

Üye
Arkadaşlar bende sizlerle aynı sorunu yaşadım tel. serviste (genpa) 3 hafta kaldıkdan sonra geri geldi. Gayet güzel olmuş ama bu seferde klavyede 'Z' tuşu 'Y' basıyor 'Y' tuşuda 'Z' basıyor ve bikaç tuş daha yerleri değişmiş vs. Son yazılımı yüklerim belki düzelir dedim serviste zaten son yazılımı atmışlar (501.21.001). Acaba son yazılımda mı bi hata var dersiniz yeni yazılımı bekleyim mi yoksa tekrar servise versem eminim düzeltilir ama 3 hafta daha beklemek istemiyorum :( Bi bilen varsa yardım etsin lütfen.
Teşekkürler.
 
kurtmaker

kurtmaker

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,
Bu gün telefonumu servisten aldım, ummadığım bir gelişme yaşadım.
Cihaz SIFIR olarak tarafıma yeni bir telefon olarak verildi.
Teleservice ve Nokia iyi iş çıkardılar.:oke:

Ha bu arada arkadaşlar devamlı soruyor;
Cihazı sadece telefon ve pil ile göndermiştim, yani kutusuz.
Tarafıma da sıfır jelatininde bir E71 telefon ve Sıfır batarya teslim edildi (tabiki kutusuz ve aksesuarsız).

İyi Forumlar.


...
 

ercinoyman

Üye
şu sorun bende de aynısı var ,teleservis geri gönderdi garantisi olmadığı için nasıl yapabileceğimi bilene 50 tl hemen gönderebilirim
 

volkan397

Üye
E71 tel de 501,21,01 versiyonu kullanıyorum mesaj yazarken mesaj giden kutusunda kalıyor ve bi yeri aradığım zamn 'Bağlantı Başarısız' Diyor arandığm zamn meşkul çalıyor. Teldemi bi sorun var nasıl düzeltilir?
 

laykut

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Nokia E71 cihazını 412 versiyonundan 500.12 versiyonuna çıkarırken aynı hatayı yaşadım. 4 defa servise cihazı verdim. bir ve ikincide yapıldı üçüncüde yeni versiyon yüklemeyin denildi dördüncüde bu cihaz Turkcellden alındığı için yeni bir yazılım yüklenemez denildi. Kvk genel müdürüne mail attım. Sağolsun Kvk Erzurum servis müdürü arayıp görüşmek istedi. Gittim teknik servis ve nokia ile yazışmaları gösterdi. E71'lerin bazı kodlu cihazlarında yükleme hatası olduğunu söledi ve nokianın sorunu olduğu belirtildi. Tabi ben ikna olmadım tüketici haklarına fatura iadesi için başvuru yapacağım. Sonuçta hata ortada Kvk veya Nokianın problemi beni ilgilendirmez. Servise 4 defa verdim ve herhangi bir ücret alınmadı. Şu an yine serviste, problemi joistik tuşunun kabuğunun soyulması. Garanti kapsamında değişmiyorlardı. Kvk genel müdürüne durumu ilettim diye ücretsiz değiştiriyorlar. ( Joistik tuşundaki kabuk soyulması kullanıcı hatası imiş. Garantisi devam eden ve aynı problemin yaşandığı 100 tane cihaz göeterebilirim.) Anlayacağınız hakkınızı aramadığınızda, tuşlarıda ücretli ( 25 TL ) değişirler. Yazılım hatası için başlarından savarlar. Ama unutmayın ben tüketici haklarına başvuracam ve fatura iadesi isteyecem. Sonucunu burada iletirim.
Saygılarımla.......
 


Üst Alt