E6 Belle Refresh Minnor Güncelleme Artık Nokia Suitte

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
E6 Belle Refresh Minnor Güncelleme Artık Nokia Suitte
Şuana Kadar Sadece Telefon Yazılım Güncelleme Uygulamasından 20mb'lık Güncellenebilen 111.140.0058 Firmware yi Artık Nokia Suitten Tamamen Güncelleyebilirsiniz

Yazılım Navifirmde Görünmemektedir.Flash Atmak İsteyen Yazılımın Tamamını Buradan İndirebilir

Cfw'si Yayınlanacaktır​

• Beğen
Tepkiler: neb ben

hidayet02

hidayet02

Üye
Teşekkürler Abim Cfw'sini Bekliyoruz:)

muratkara21

muratkara21

Üye
bilgi için tesekkürler.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim

TaupeWhistle3

TaupeWhistle3

Üye
n8'e hala yok ya sinir etti bu nokia

neb ben

neb ben

Üye
Kaya abi ben bişi sorucam 2 gün önce yükledim bende nokia suitten, gözüme bişi çarptı, yazılım indirildi sonra yükleme aşamasına geçildi ekran bembeyaz oldu en üstte sürüm yazdı işte 111.140 falan neyse altta test mode ve onun altında nokia yazısı vardı sonra ilerleme çubuğu çıktı doldu yüklendi başarıyla ama gözüme o test mode yazısı takıldı o ne demek oluyo abi ?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Kaya abi ben bişi sorucam 2 gün önce yükledim bende nokia suitten, gözüme bişi çarptı, yazılım indirildi sonra yükleme aşamasına geçildi ekran bembeyaz oldu en üstte sürüm yazdı işte 111.140 falan neyse altta test mode ve onun altında nokia yazısı vardı sonra ilerleme çubuğu çıktı doldu yüklendi başarıyla ama gözüme o test mode yazısı takıldı o ne demek oluyo abi ?
yazılım yüklenirken nokia cihazlrın geçtiği çalışma durumudur.nasıl windows yüklerken uygulamalar yükleniyor - tamamlanıyor tarzı bildirim gösteriyorsa nokianında verdiği bildirim o.bazı pc yazılım programlarıyla cihazı test moduna sokup özeliiklerini,donanım testlerini yapabiliyorsun.tabi bu seni aşar.nokia yazılımcılarının kullandığı yazılımı devredışı bırakıp cihaz donanım özelliklerini incelediği ayrı bir konumdur

• Beğen
Tepkiler: neb ben
theseusx

theseusx

Üye
Benim suitte hala görünmüyor hocam ya o 11 mb lık güncellemeyi yükledim ama sizin bahsettiğiniz güncelleme görünmüyor. Neden acaba ?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
onu yüklediysen görünmez.orada sürüm numarası yazar.111.140.58 altında yeniden yükle yazar.sende yeniden yüklersin

ayran3883

ayran3883

Üye
ah bide c6 01 için gelse

theseusx

theseusx

Üye
Sağolasın hocam yaptım ama herhalde görünürde pek bir değşiklik yok. Hack olayı kalktı herhalde.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın hocam yaptım ama herhalde görünürde pek bir değşiklik yok. Hack olayı kalktı herhalde.
telefon sıfır fabrika çıkış ayarında olur.hack falan kalmaz.sen saolasın.hack için yeni yazılımımı bekleyebilirsin

- - - Eklendi - - -

c6 için var.sen geç kalmışsın.en son e6ya geldi asıl

- - - Eklendi - - -

ah bide c6 01 için gelse
c6 için var.sen geç kalmışsın.en son e6ya geldi asıl

basshunter101

basshunter101

Üye
neden bende gozukmuyor u guncelleme 111.140.0058 hala yok

- - - Eklendi - - -

neden bende gozukmuyor u guncelleme 111.140.0058 hala yok

lprmrtkck

Üye
abi türkçemi bu?

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]iyi çıkıyor yavaş yavaş[/SIZE][/COLOR]

basshunter101

basshunter101

Üye
suit su anda 3.5.34

imthedoctor

imthedoctor

Üye
Merhaba. Bir sey sorabililr miyim? Ben bu refreshi nokia suite ten indirmiştim fakat yüklerken sürekli usb baglantı hatası veriyordu. Telefonumda internet paketi olmadıgı icin oradan da indirememiştim. Sonra bilgisayara format attıgım icin indirilen refresh te silindi. İnternetim de kotalı oldugu icin tabi o 380 küsür mb bosa gitti. indirme linkini verdiginiz refreshi yüklerken sorun olusmaz degil mi? Kalan kota da bosa gitmesin istiyorum da ondan.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
aynı sürüm bişey olmaz.tek kalemde indirebilirsin

OsmKurt

Üye
Abi benim Nokia E6 telefonum var. Belle güncellemesini yapınca ekran ışığın da titreme meydana geldi. Ekranı değişti yazılım atıldı mekanik parçası değişti olmadı servis yapamadı. Sonra değişim yaptılar verdikleri telefon da belle refresh yüklüydü aynı sıkıntı onda da vardı. Onu da geri verdim bu sefer kutulu telefon verdiler anna yüklüydü. 3 ay kadar kullandım sonra belle güncellemesini yaptım tekrardan ekran titremesi geldi. Abi bana yardımcı ol gerçekten servisle uğraşmak istemiyorum çok oyalıyorlar. Ne yapmam lazım bu durumda.

Üst Alt