YAZILIMSAL SORUN E6-00 ve X2-00

Sponsorlu Bağlantılar

datasep44

datasep44

Üye
    Konu Sahibi
YAZILIMSAL SORUN E6-00 ve X2-00
Esselamu aleykum kıymetli arkadaşlar nokianın symbiandan el çekmesi ve bizi telefonsuz bırakmak için firmware ve flashlara block atması kabullenilemez bir durum. Navifirm kapandığı için hiçbirşekilde cihazları güncelleyemedik. Telefoncuya değeri pek az bu iki telefon için para bayılmak pek hoşumuza gitmiyor. Rica etsem "belle refresh final" yazılımını oluşturan ykpyk abimizin bu yazılımını telefonuma (e6-00) nasıl atabileceğimizi tarif eder misiniz? İkinci bir husus olarak x2-00 kullanıyorum bunun yazılımı çok eski olduğu için hiçbirşekilde ovi suite güncellemedi onu bırakın cihazı tanımaya bile yanaşmadı. Böyle garip ve enteresan durumlar bize yaşattığı için hakikaten nokianın büyümesi lazım... Beddua mümine yakışmaz yoksa bunlara söylenecek çok söz vardı..
Çok konuştuk hakkınızı helal edin yardımlarınızı esirgemezseniz mutmain oluruz. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun...

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Phoenix V.2012.50.001.49220 + Türkçe Yama + Resimli Kullanım - MaxiCep

bu konuda nasıl flaş atıcağın yazıyor konudaki programı indir sonra yüklemek istediğin cfw yi indir E6 için Rm-609 klasörü oluştur o cfw dosyalarını içine at sonra klasörü c/programfiles/nokia/phoenix/product içine at zaten programı nasıl kullanacağında konuda yazıyor :)

datasep44

datasep44

Üye
    Konu Sahibi
Rabbim razı olsun üstadım.. Yapamazsak tekrar yardımcı olur musun?

yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
Nokia e6 hard format attım (3 tane tuşa basılı tutarak telefonu açtım) formattan sonra telefon kafayı yedi. kaç defa normal format attım fayda etmedi. Telefon yeniydi hiç düşmedi normal sağlamdı ama sorunu yoktu. ekran maf olmuş gibi görünüyor. Bir türlü akıl sır erdimedim. Nokia e6 ya son sürüm işletim sistemini nasıl yükleyebilirm

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Nokia e6 hard format attım (3 tane tuşa basılı tutarak telefonu açtım) formattan sonra telefon kafayı yedi. kaç defa normal format attım fayda etmedi. Telefon yeniydi hiç düşmedi normal sağlamdı ama sorunu yoktu. ekran maf olmuş gibi görünüyor. Bir türlü akıl sır erdimedim. Nokia e6 ya son sürüm işletim sistemini nasıl yükleyebilirm
dediğim konuya sizde bakın flaş attıktan sonra düzelicektir yazılımsal sorun bunlar. bende e6 kullanıyorum korkmayın flaş atmaktada birşey yok verdiğim konudaki programı indirin sonra yazılım dosyasını indirin. isterseniz modlu olanlar var isterseniz orjinal olanda forumda mevcut
Rabbim razı olsun üstadım.. Yapamazsak tekrar yardımcı olur musun?
Rica ederim üstad. Elimden geldiğince yardımcı olurum tabiki

yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
E6 nın Flash dosyası var mı?

Üst Alt