e250de bellek kartı

Sponsorlu Bağlantılar

musteyfa

Üye
Bellek kartı yeni aldım m sd hafıza kartı 4 gb başkasını telefonunda denedim çalıştı.kendi telefonumda sorunmu vardiye başka bir hafıza kartı taktım oda telefonda çalıştı ama telefonda bellek kartına girmeye çalıştığımda izinm verilemiyor yanıtını alıyorum biçimlendiremiyorumda nasıl yapacağım bu durumu telefonumda e 250

M3Hm3TÖzt

M3Hm3TÖzt

Üye
Ya kardeşim benim hafıza kartını çıkarıp takıyorum yine biçim yazıyo ben ewet diyom giriyo ama yine çıkarıp takınca yine biçim diyo nası yapacaz yaw

yektalebit

Üye
ya arkadaşlar ben h.kartıma müzik atıyorum ama bazı attıklarım çalmıyo hafıza kartını pc ye taktığımda kartta gözüküyo müzikler ama h.kartını tele taktığımda müzikleri attığım klasör boş gözüküyorr normal çalan şarkılardan bi farkı yok hepsi mp3 baktım özellklerine flanda hepsi aynı ama yinede çalmıyo o dediklerim hafızamda boş yani onu sölim boş yer war manasında bi yardım lütfen ya..

yektalebit

Üye
bi şey bilen yok mu ya??

kamilabitoğlu

Üye

sattan

Üye
arkadaşım şimdi hafıza kartının arkasında 4 tane sarı çizgi bulunuyor onları biraz ıslat okur

Gerdi

Üye
banada gönder

buko59

buko59

Üye
aynı hatayı sık sık yapıyorsa biçimlendir hafıza kartını kardeşim ;)

cansu96

Üye
Pcye taktığımda hafıza kartı açılıo yeni bi dosya eklemek istiyorum ama yazma koruması var diyor nası kaldırabilirim??

iRm.

Üye
yaa off bnde hcbsy geri döndrmüo kii icndklerii :( aglcm smdii . nsl ypczz anlmdm. cvp bklyrm..

umutçakır

Üye
en son yorum 2008 de yapılmış ama bundan sonra foruma gelecek arkadaşlar yararlansın diye yazıyorum.eğer e250 nizde bellek kartı takıldı sonra tıkladığınızda izin verilmiyor derse sorunları şöyle sıralayabiliriz.
%50 telefon ayarları yanlış yapılandırılmış
%15 kart okuyucu bozuk
%20 kart bozuk veya biçimlendirin
%10 virüs girmiş veya sistem arıza yapmış
%5 diğer

ben kendim şunları yaptım ilk olarak telefona reset attım (dikkat her şey silinir)sonra *#0206*377# yaptım ondan sonra sorun çıkarmadı.birde telefonda titreşim varsa kapatın ekran parlaklığını azaltın.böyle yapalım ki bellek kartına yeterli güç gitsi.ses artırmayın *#0206*olandan.yapacağınız tüm işlemden ben sorumlu değilim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt