e250de bellek kartı

Sponsorlu Bağlantılar

fbfby

Üye
    Konu Sahibi
e250de bellek kartı
arkadaşlar ben e250 kullanıyorum bellek kartı açdediğim zaman izin verilemiyor yazıyor acaba bellek kartı bozulmuşmudur yoksa başka bi sorunmu var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekür

loazow61

Üye
bende de oluyodu çıkardım taktım girdi:coold:

eses_nuri

eses_nuri

Üye
denedinmi arkadaşın söylediğini ???

the_poison

the_poison

Üye
bi format at bellek kartına biçimlendir sonra öyle bi dene

qqwwee

Üye
okunamayan sim kartlarınız ve memory kartlarınızı çıkarıp statiğini saçınıza sürerek boşaltın. sonra tekrarn takın. düzelecektir.

bydj85

Üye
Bence H.kartı Bozulmuştur Ama H.kartını çıkardıp Taktıgında Böyle Bir Sorun Yaşıyorsan Telefonu Açıp Kapat Sorun Düzelir

aprol_fort

Üye
aynısı bendede oluyodu bikaç kez çıkarıp taktım oldu ve şu an sorun yok

cross77

cross77

Üye
bende,de oyle oldu bellek dosyalarım,bellek kartı,hafıza kartı ayarları oradanda kartı biçimleye ggirdim oldu sende bir dene istiyorsan

just4you

just4you

Üye
biçimlendirmeyi dene

gkemiksiz

Üye
arkadaşlar hafıza kartları da cihazınızla birlikte garantilidir, bir bayi aracığılığı ile ya da direkt olarak teknik servise götürün, servis yenileyecektir.

fantastikm

Üye
bendede ooldu aynısı kart bozulmuştu

atomlar

Üye
Ya Bilader Ben E250 Kullanıcısıyım Benim Iki Gün önce Aynı Olay Oldu Bende Servise Götürdüm Ama Bozuk Dediler Ve 1 Gb Lık Kart Aldım Ve Kullanıyorum Gayet Güzel çalıştırıyor

plt_fahri

Üye
teli kapat hafıza kartını cıkar sonra teli aç sonra h. katını yeniden tak bende olmuştu

--------------- Ekleme ---------------

kartı biçimlendirmeden dene bi teli kapat aç

umt1905

umt1905

Üye
bendede aynısı oldu biçimlendir yapınca çalşııyor ama tekrar bu olay olyor:agla

cem532

cem532

Üye
Benımde Oldu Bır Kac Kere En Sonunda Kırdım Yenıs Aldımmm

dipower

dipower

Üye
yeni si al

sukos

Üye
bende ggwwee dedidiğini yaptım bellek kartı açıldı

princess35

Üye
yaw bi yaRdımcı oLsanızz off teL e250 müzik aTıyoruMm desteklenmeyen içerik diyo herbişeyi denedim oLmuyo napabilirm ? :(

ALFRET_35

Üye
s.a. bende kusen in kullanmadığı E250 yi aldım. Tel kapalıyken takıorm hafıza kartını açıyorum ,görmüyo. Tel açıkken takıyorum taktığm anda "Bellek Kartı Kaldırıldı" die mesaj verio ,bu mesajı alınca tel i kapatıp açıorm bellek kartını görüo içi normalde bi sürü resim ve müzik dolu ancak bış gösterio, bellek kartına giridğmde klasör oluştur diorm "Hata!" die mesaj verio. Herhangi bi telefon hafızasındaki veriyi taşı yada kopyala yı denicektim, taşı ve kopyala pasif durumda. (micro kartlardan 1GB lik kart) kart tel de açıkken format attım olarak tel e yine değişen bişi olmadı. kart okuyucu yuvasında taktım SD nin onu da PC ye taktık bişi görmüo PC, gerçi hemen ardından çalışan farklı bi SD kartıda taktım onu da görmüo PC. Statik vb. durumlarda yapılması gerekenleri de yaptım. Telefonun garanti süresi dolu. Bu Kart problemini en ekonomik ve en hızlı yoldan nası çözebilirim. Şimdiden Tşk.

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
bıde sılgıyle sılmeye calıs belkı olur

Takipçi Satın Al

Üst Alt