E 51 icin YARDIM istiyorum....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thecenks

Üye
    Konu Sahibi
E 51 icin YARDIM istiyorum....
Arkadslar herkeze selam!
Gecen hafta E 51 aldim..
-telefondan video izliyemiyorum.(flash player programını bu siteden indirdim fakat telefona yüklüyemedim)

-Tavsiye edebileceginiz msn programi
-Bu siteden programi bilgisayara indirdikten sonra telefona nasil uyarliyoruz?
-Önerebileceğiniz baska programlar mı acaba...
-Direk olarak telefondan program yüklüyebiliyor muyuz?
ILGILENEN ARKADASLARA SIMDIDEN COK TESEKKURLER...:maxicep:

--------------- Ekleme ---------------

Yardim edecek hic kimse yok mu?:sos

daffy

daffy

Üye
http://www.maxicep.com/s60-3rd-mess...ve-messenger-s60v3-v1-1900-turkce-141747.html

burdaki messengeri yukl 3 dosya var 3ünüde yukle 1 i yuklenmeyebılır o 3 dosyayı telefona at sonra dosya yöneticisine gel attıgın dosyaları bul dep.sis olan dosyadan kurmaya başla

videoları açamıyorum demişşsin rehberini falan yedekle telefonu yeni aldıgın için önceden iiçine neler yuklendi bilemeye bilirsin o yüzden resimlerini falan varsa hafıza kartında bilgisayarına at hem telefona hemde hafıza kartına format at düzelir hepsi... telefon kapalı iken * 3 yes tuşuna basılı tutarak elini açma düğmesine bas elini hiç birinden çekme NOKIA yazısını görünce ellerini çekebilirsin E51 için oyun program falan herşeyide Symbian 9.1 - 9.2 ( S60 3rd ) Uygulamaları

burdan bulabilirsin oldumu...

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca senin telefonunun flas playeri var kendinden >>menü->medya->Flash oynatıccı yazıyo yani yüklemene gerek yok

thecenks

Üye
    Konu Sahibi
cok tessekkur ederim kardesim! Sayende msn programini kurdum sorunsuz calisiyo insallah benm de sana yardimci olabilecegim konular olur :)
Video oynatirken benm sorunum internetdeki videolar normal videolari hafiza kartina attigimda izliye biliyorum fakat youtube ve facebook daki videolari izlemek icin tikladigimda flash player yuklemeniz gerekiyor dio normalde telefonda flash player var biliyorum ama bende anlamadm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt