Dünyanın en güçlüsü Türkiye zannedilmesi

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tavır takınma amaçlı değil ama şu bir gerçek, konu sahibinin kullanıcı adıyla açtığı konu birbirine çok yakın. Onu geçtim, sanki herkes süper gücün Türkiye olduğunu söylüyormuş havasında açılmış bir konu.

Bediuzzaman'ın dediği gibi: Avrupa Türkiye'ye, Türkiye Avrupaya gebe.

Tepkiler: Cezzbedici3
Şimdiki gençlerin kendilerine ve ülkelerine güveni kalmamış,pc lerde oynadıkları savaş oyunları onların gözünü baya korkutmuş.

içimizde ki Fransızlar ortaya çıkıyor, yorumları okudum da bir an ABD'nin 52. yıldızı sandım Türkiyeyi

HAARP var ve bir kaç coğrafi kod ile bir tarlaya kurulmuş olan 600'den fazla radyo sinyallerinden dünyanın istedikleri yerinde deprem yapabiliyorlar..

Kendi kasırgalarına neden engel olamıyorlar demeyin ''olmuyorlar'' Ekonomiyle ilgili.. Borsayla ilgili olduğu için.. Ordaki bir kasırga piyasayı ve medyayı hareketlendiriyor.. Görüntüde yıkım ama arkaplanda Illüminatinin başındakiler milyonları kaldırıyor bu işten..

- - - Eklendi - - -

Alaskada bu sistemler..

- - - Eklendi - - -

Yinede her istediklerini yapamıyorlar Allah ve melekleri tarafından korunan yerler tabiki vardır... Oralara onların hiçbir sinyali işlemez..

Tepkiler: StunnerDead

atarax29

Üye
turkiye yi dumduz edecek o amerikanın afkanistanda ırakda ne yedigini herkez gordu. istikrar getircez demokrasi getircez huzur getırecez diyerek girdikleri yerden nasıl cıktıgını herkez gordu.lafla peynir gemisi yurumez.icratlara bakmak lazım.

Tepkiler: Dede
    Konu Sahibi

Furkan konu dışındaki 2. konum lütfen.
http://www.maxicep.com/konu-disi/turk-silahli-kuvvetleri-dunyanin-en-kuvvetli-ordusudur-14-84767.html

bu konu yüzünden açtım.

- - - Eklendi - - -

http://www.globalfirepower.com/

Bu adreste herşey incelenmiş

Yüce bilgi kaynağı kuranda kıyamete yakın Türklerin bütün dünyayı fethedeceği yazılıdır...

TheCower

Üye
Bir kez yaptık, niye bir kez daha olmasın? Ayrıca Türklerin değil inananların feth edeceği yazılıdır.

ekc-103

Üye
100 yilda ne degisti ?
hersey değişti aslında çanakkalede de biz güçlü görünmüyorduk belki ama sonuç ortada 100 yılda başta tv olmak üzere planlı olarak ahlaki değerlerimizi sömürdüler o iman toplumda kalmadı artık örnek de çok bak etrafına en basitinden....

Konu Sahibi

Ergenlik çağındaki her 10 çocuktan 10uda küfrediyor doğru malesef. Yetişkinlerden bahsetmek bile istemiyorum

- - - Eklendi - - -

Almanların bukadar geride olduğunu bilmiyodum

[ENGİN]

Üye

yüzyıl boyunca topraklarındakı nimetlerden faydalanamıyodun lozan antlaşmasını inceleyin derim nedir ne değildir.

FeC!

Üye
Tarih ogretmenimiz Lozanı da digerlerini de anlattı. Hic bir antlasmanın suresi olmaz. Gayet açık ve net.

[ENGİN]

Üye
kendin araştıraydın biraz kardeşim böyle bir antlaşma olamayacağı için türkiye ye kıyak geçmişler kandırmak için

- - - Eklendi - - -

niye o zaman yeraltı kaynaklarımızı çıkaramıyoruz açıklayın.

Konu Sahibi
Iki şık var
Beceremiyoruz veya çıkarsakta isleyemiyoruz

Izin vermiyorlar

Dünyanın en güçlüsü değiliz ama Allah katında "Türk" kavramı çok önemli Hz. Muhammed s.a.v. Türklere ümmetim ünvanını verdi. Kıyamete Kadar Türkler İçlerindeki İman Sayesinde Asla Yokolmayacaktır...

2007 de,bizde ve aslında çogu dünya ülkesinde yeterli teknoloji olmadıgı için borlarların islenmesi konusunda Avusturalya ile anlasıldı o anlasma 15 yıl baglayıcıydı yani 2022 de son bulacak.Tabi baska anlasmalar varsa ben bilmiyorum.E tabi bide o zamana kadar teknolojisi üretilmis yada temin edilmis olur herhalde ülkemizde.

Antlasma olarak bakarsak bizi baglayıcı antlasma 1923 lozan antlasması.Gizli maddeleri bilemiyoruz tabi.2023 tarihinde sona eriyor.
Anlatılanlara göre durum hayli ciddi ;
Cihan,Fatih Sultan Mehmet dirildi sanacakmıs bu tarihte

2023 tarihiyle birlikte harita yeniden çizilebilirmis genisletilmis olarak.Ne kadar dogru bilmiyorum ama şu çok begenilen Amerikalı stratejisitlerde,Türkiye bu sekilde büyümeye devam ederse tüm orta doguyu sınırları içine katacak aynı zamanda balkanlarda da ılımlı cesur tavırlarıyla Türk birligini kuracak diyor

Bekleyip görecegiz.

[ENGİN]

Üye
bu yazdıkların olacak zaten ortadoğu da bir ülke batacak az çok tahmin edersiniz.bir ülkede altın çağını yaşamaya başlayacak.hadisi şerifler bunu gösteriyor.fırat ve diclenin önü kesıldiğinde orda yaşanmaya başlayan savaşın doğrulandığı gibi.

Tepkiler: Cezzbedici3 ve El~PisToLeRo
2023 bizim sadece 100.yılımız diye gündemde değil..
100. yılımızda dünyanın en büyük 10. ekonomisi olacağız inşallah..
Madenlerde bizde.. Svaş teknolojimizide kendimiz üretip dışa bağımlı olmayacağız..
2023 Türkiye'nin uyanışı olacak.. Esas 2023 ten sonra seyreyleyin yeni Osmanlıyı ...
Barış manço bile bir şiirinde 2023 te doğacak yeni bir güneş doğusu batısı seyredecek falan diyordu..
2023 yeni Türkiyenin doğuşu olacak..
Hadislerde '' İslamın altın çağı olacak yıllardan bahsediliyor.. Sizce bu dünyada İslamın tam manasıyla yaşandığı kaç ülke var ve bunların başını hangi ülke çekiyor
Şunu unutmayın.. İslam takva ile başlar.. Bizim insanımız ne kadar yozlaşmışta olsa inanın araplardan ondan bundan çok daha sıcakkanlı ve insancıl