Dubai Malı Iphone 4s 500 TL(PAZARLIK YAPILIR)

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Dubai Malı Iphone 4s 500 TL(PAZARLIK YAPILIR)
Arkadaşlar Babamın Geçen Sene Suudi Arabistan'dan Getirdiği ve Kendi Pasaportumuza Kaydettiğimiz Dubai Malı Iphone 4s'i Satıyoruz...

Babam Hacdan gelirken Orada 700 TL'ye aldığını ve oradaki satıcının babama orijinal olduğunu söylemiş babamda açmış biraz bakmış orijinal diye almış ve Türkiye'ye geldiğinde ben bile ilkte anlamamıştım hatta App Store'a Girmeden Önce Orijinal Olduğunu Zannediyordum,Sonradan AppStore'ye girince Anladım Cihazın Orijinal Olmadığını Ardından Suudi Arabistan İle Uluslar Arası Telefon Görüşmesi Yaptım ve Bana Bu Cihazın Dubai De Üretildiğini Telefonun Parçalarında Birebir Iphone 4s'in Parçalarının Kullanıldığını Söyledi Arapça Bilgim Zayıf Olduğu İçin Gerisini Tam Anlayamadım Zaten Made İn Dubai Falan dedi Bana Adam Telefonda türkçe şekilde birebir dedi ardından cihazın pasaport kaydını turkcell bayisinde yaptırdık ve tüm hatlar çalışıyor ;

cihazın garantisi suudi arabistan'da devam etmekteymiş yani Türkiye'de Garantisi Yoktur...

cihazın orijinal iphone 4s ten farkı ;

1-3G yok
2-safari tarayıcısı yok onun yerine opera mini var
3-sistem özelliklerini bilmiyorum,menü geçişleri orijinali kadar akıcı olmasa bile yinede piyasadaki tridentlere göre çok daha akıcı
4-orijinalinde oynanan oyunlar bunda oynanamıyor fruit ninja gibi basit oyunlar açılabiliyor
5-kamerası orijinali kadar net değil 2.0 MP gibi çekiyor ama yinede net çekiyor yani bir 5800 dan çok daya iyi çektiğini söyleyebilirim
6-sim yuvası micro sim yerine normal sim aynı şekilde yandan açılıp konuluyor arka kapağı kesinlikle açılmıyor(orijinalindeki gibi vidaları var)
zaten dubai iphone'ları bilen bilir cihaz iphone 4s in 1.kalite kopyasıdır yani siz birisinin yanında cebinizden çıkartıp telefon görüşmesi yapsanız kimse anlamaz o derece hatta şunu söyleyebilirim orijinal iphone kullanmayan birisi bunun sahte olduğunu kesinlikle anlayamaz...

- - - Eklendi - - -

cihaz kozmetik olarak 10 üzerinden 9.9 alır diyebilirim çünkü sıfır çizik vardır üzerinde hatta arka kapağındaki jelatin hala durmaktadır yakında fotoğraf ekleyeceğim pazarlık konuşulur...

kraldost

kraldost

Üye
o telefonun aynısı türkiyede de üretiliyor radyolarda televizyonlarda bas bas bağırıyorlar 199 tl bişi söylimmi sana madine bakma içinde rom boord ve diğer parçalar hep çinden geliyor bu bilginde olsun

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
sen onu satamazsın kolay kolay kardeş

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
valla işine çomak sokmak gibi olmasın ama burda aynısı :tl:200

Hatta burdakinde Safari, 3g ve micro sim bile vardı :)

- - - Eklendi - - -

Orijinal Iphone'dan tek farkı 120 GB'tı :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
o telefonun aynısı türkiyede de üretiliyor radyolarda televizyonlarda bas bas bağırıyorlar 199 tl bişi söylimmi sana madine bakma içinde rom boord ve diğer parçalar hep çinden geliyor bu bilginde olsun

o tridirentler gibi falan değil bu birebir kopyası tek hatlı mesela o televizyonda konuştukları çift hatlı bunu ayırt edemezsiniz diyorum size hatta benim uygulamayla oyunla işim olmaz telefonu alo demek için kullanırım bazen facebook'a girerim benim için karizma önemli elimde pahalı bir telefon var falan derseniz bu cihaz tam size göre gidip 1.500 TL-2.800 TL para bayılmaya gerek yok benim cihazım çok temiz bir cihaz üzerinde çizik bile yok görseniz ayırt edemezsiniz menüsü bile neredeyse aynı...

dediğim gibi 50 TL pazarlık payı bırakmıştım aslında 450 TL ye bırakacaktım isteyen varsa pm atsın...

- - - Eklendi - - -

valla işine çomak sokmak gibi olmasın ama burda aynısı :tl:200

Hatta burdakinde Safari, 3g ve micro sim bile vardı :)

- - - Eklendi - - -

Orijinal Iphone'dan tek farkı 120 GB'tı :)

bunun gibi birebir orijinal gibimi acaba ?,ben resimlerini en geç çarşamba günü koyacağım karşılaştırırsınız:oke:

Black-killing

Black-killing

Üye
5.nci madde de cümleler çelişkili 2.0 mp demişsin 5800 den iyi demişsin 5800 in kamera 3.2 autofocus ayriyetten 5800 kamerası öle yabana atılacak gibi değil gayet iyi

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ben böyle bi cihaza denk gelmistim hatta alan da arkadaşım orjinal diye almış telefonu inceledigimde ilk basda bende orjinal zannettim ama oyun ve uygulama yüklemeye çalıştığımız da fark ettik ki orjinal degil cihaz sadece java uygulamalarini çalıştırıyor ekran ve dokunmatigi orjinal kadar iyi olmasa da sizin burda bahsettiginiz cin mallarinin bir kac gömlek ustu malzeme kalitesi de gayet iyi ses cikisida orjinali aratmiyor
ve cihazi hala arkadaşım kullaniyor yaklaşık bi yıl oldu alali ilk gunki performansini koruyor

- - - Eklendi - - -

5.nci madde de cümleler çelişkili 2.0 mp demişsin 5800 den iyi demişsin 5800 in kamera 3.2 autofocus ayriyetten 5800 kamerası öle yabana atılacak gibi değil gayet iyi

simdi bu tur cihazlarin çektiği resimler telefonda cok iyi görünüyor ama pc ye attığımız da anca o zaman anlaşılıyor arada ki fark 5800 kamerasi daha iyi çözünürlük sagliyo dubai malina göre

İncİnat

İncİnat

Üye
iyi satışlar yalnız kimse almaz bence :(

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
ben böyle bi cihaza denk gelmistim hatta alan da arkadaşım orjinal diye almış telefonu inceledigimde ilk basda bende orjinal zannettim ama oyun ve uygulama yüklemeye çalıştığımız da fark ettik ki orjinal degil cihaz sadece java uygulamalarini çalıştırıyor ekran ve dokunmatigi orjinal kadar iyi olmasa da sizin burda bahsettiginiz cin mallarinin bir kac gömlek ustu malzeme kalitesi de gayet iyi ses cikisida orjinali aratmiyor
ve cihazi hala arkadaşım kullaniyor yaklaşık bi yıl oldu alali ilk gunki performansini koruyor

- - - Eklendi - - -

simdi bu tur cihazlarin çektiği resimler telefonda cok iyi görünüyor ama pc ye attığımız da anca o zaman anlaşılıyor arada ki fark 5800 kamerasi daha iyi çözünürlük sagliyo dubai malina göre

o konuda haklısınız,ama dokunmatiği orijinalini aratmıyor bundan emin olabilirsiniz...

fiyat konusu konuşulur yeterki almak isteyen olsun hatta eft ile alınırsa 400 TL ye bile veririm:oke:

- - - Eklendi - - -

iyi satışlar yalnız kimse almaz bence :(

cihazın Türkiye'de piyasası yok,burada 400-500 TL ye satılabiliyor benim cihazım aslında sıfırdan farksız sadece azıcık kullanılmış bir cihazdır ekranında v.s hiçbir çiziği yoktur hiç yere falan düşürülmemiştir:oke:almayı düşünen olursa verebileceği fiyatı yazsın ben değerlendiririm...

- - - Eklendi - - -

o 5800 ın kamerası çok mu iyi ? tabiki hayır !

cihazın megapixeli nekadar fazla ise okadar net çeker kavramı size nereden geliyor anlamış değilim (bkz.Iphone 4s in 8MP kamerasıyla Nokia C6-01'in 8MP kamerasını karşılaştırın farkı görün,bu olay kullanılan merceğe bağlıdır...)

Black-killing

Black-killing

Üye
Valla fiyatına göre 5800 in kamerası bence gayet iyi merceğide Carl Zeiss dünyanın dünyanın en iyi Mercek markasıdır her ne kadar 5800 de kullandığı mercek iyi olmasada sonuçta iyi kamera

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Valla fiyatına göre 5800 in kamerası bence gayet iyi merceğide Carl Zeiss dünyanın dünyanın en iyi Mercek markasıdır her ne kadar 5800 de kullandığı mercek iyi olmasada sonuçta iyi kamera

tamam her neyse zaten belirtiyim özellik için alınacak bir telefon değil cebimde orijinal iphone zannedilsin diye duracak bir cihazdır(bluetooth,wi-fi v.s var)

Black-killing

Black-killing

Üye
O zaman hayırlı satışlar

mamilim90

mamilim90

Üye
Aynısı benim Başıma geldi haçtan ıphone geldi ilk ben anlmadım sonra appstoreye tıkladığımda anladım Duvara fırlattım ekranını kırdım sinirden şuan kırık ekranlı kullanıyorum şuda varki sar değeri çok yüksek bu telefonların uzun süre konuştuktan sonra kulakta ısınma ve ağrı yapıyor uzun vadede sağarlığa neden oluyor bide 500 tl etmesi imkansız bu telefonun

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Aynısı benim Başıma geldi haçtan ıphone geldi ilk ben anlmadım sonra appstoreye tıkladığımda anladım Duvara fırlattım ekranını kırdım sinirden şuan kırık ekranlı kullanıyorum şuda varki sar değeri çok yüksek bu telefonların uzun süre konuştuktan sonra kulakta ısınma ve ağrı yapıyor uzun vadede sağarlığa neden oluyor bide 500 tl etmesi imkansız bu telefonun

nekadar eder ?

felipesouza

Üye
dubai'den ı phone 5 hedıye gelmişti telefonum su an bozuldu sureklı kapanıyor. imei numarasından faturası olmasa da dubai de herhangıbır apple store gotursem degısım yapacaklarını duydum.dogru mu bılgısı olan?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
dubai'den ı phone 5 hedıye gelmişti telefonum su an bozuldu sureklı kapanıyor. imei numarasından faturası olmasa da dubai de herhangıbır apple store gotursem degısım yapacaklarını duydum.dogru mu bılgısı olan?

bilmiyorum,Cep Telefonları Genel forumunda konu açarsanız yardımcı olurlar :evet:

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Yaw bu cihaz javali yani iosu birak mtk işlemci bile degil. Degeri sifir 200 tl. Mtk li olsaydi 500 ios olsaydi 700.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked2:

Üst Alt