DRV R67 Sorularınızı Cevaplıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fbkerem

Üye
    Konu Sahibi
DRV R67 Sorularınızı Cevaplıyorum
merhaba ben kerem drv r67 kullanıcısıyım çok memnunum telefonla ilgili bazı soruları sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.tüm çin malı telefonu olanlar buraya görüşlerini yazsın alıcaklar içinde yardımcı olmuş oluruz yıllardır marka kazığı yediğimiz günlere elveda hoşgeldin uygun fiyatlı süper özelliklere sahip çin malı telefonlar :coold:

fbkerem

Üye
    Konu Sahibi
hadi ama
cevap yazın

gkhn_42

Üye
mrb trident mb-888t kullanmaya başladım pek özelliklerini bilmiyorum ama bu telefonun uzaktan kumanda tarzında veya pc ile bağlantılı programları varmı demek istediğimi anlamışsınızdır yardımcı olursanız sevinirim

fbkerem

Üye
    Konu Sahibi
pc suite olması lazım ama uzaktan kumanda programı olduğunu zannetmiyorum

--------------- Ekleme ---------------

pc suite olması lazım ama uzaktan kumanda programı olduğunu düşünmüyorum

gkhn_42

Üye
tşkr ederim

fbkerem

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil

hadi görüşlerinizi yazın boşuna mı konu açtık?

alusta

Üye
Görüş yazmak mı? Hangi konuda? Soru sorun desen daha iyi değil mi?

sametkaan17

Üye
bende orite me 1 kullnıyorum tema problemim var nerden tem değiştiriyoruz yaf

kaan0

kaan0

Üye
yaw bırakın şu çin malı saçmalığını çin malı almayın onlar piyasada toplatılıyo sar değerleri çok yüksek.....:nono:

fbkerem

Üye
    Konu Sahibi
senin dediğin sar değeri bazı telefonlarında geçerli unutma sony ericcson bile 1den yüksek nokia bazı modelleride öyle

senin dediğin sar değeri bazı telefonlarda yüksek unutma sony ericcson bile 1den yüksek nokia nın bazı modelleride öyle

fbkerem

Üye
    Konu Sahibi
çin malı telefon kullananlar buraya görüşlerini yazsın hadi

Kabus5801

Kabus5801

Üye
Öncelikle S.a Gardaşım Bende Drv Mobile R67 Kullanıyom Telimdende Çoq Memnunum Televizyon Radyo bi Ben Yoqum İçinde:D Ben Bu Teli 2.el Aldım 150 ytlye Sivastan Bunu Önceden Kullanan Adam Çoq Pis kullanmış Benbu Tele Upgrade Yada Yeniden İşletim sistemi Kurmak İstiyom firmwaresini Bulabilirmisin Sana Zahmet:D

levent keleş

Üye
oyun yükleyebildiniz mi s60 s 40

The Thoth

The Thoth

Üye
Arkadaşlar telefonum orite me 2 ona oyun atmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

lotriss

Üye
ben napıyorum

harun202

Üye
t-tech t7 telefonum var oyun veya program yüklenir mi...bilgi verbilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt