Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

ilcarnefice

Üye

simdi gelemem hacilar ya memleketimde beni rahat birakmiyolar :) cok ozlendim galiba :) geceleri belki olabilir.ben size numarami vereyim pm den telefonla haberlesiriz olur mu?

- - - Eklendi - - -

Mert kastigin itemleri sirasiyla yazar misin ya anlayamadim hangi itemler onlar :)

Sırasıyle söylüyom
Arcane boots
Dagon
Urn of shadows
Mystic staff

Dagonun parlamasına bakılırsa tahminimce 4 lv ya da 5 lv

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Riki neyle counterlanır yahu biri söylesin. Oyun taşıdım ( şaka yapıyorum şaka, ben kim taşımak kim, önüme geleni kestim denebilir, sagolsun lina başta kasmama yardım etti :D ), 12 / 7 / 17 oynadım. Ölümler hep riki yüzünden. Adam geliyor gidiyor beni buluyor. Triple attım quadra atacağım geldi kesti. 1vs1 giriyorum gene kesiyor. Can çalma kasmadım tabi, normalde mobada kasacağım ilk itemdir de cahilim bu oyunda daha :D Sniper oynadım bu arada. Oyun sonu en yüksek leveller sıralaması yaparsak 3.yüm ( 1 riki, 2 lina, 3 ben. lanet olsun riki :D ) Ama lina sagolsun valla oyun başı büyüleriyle iyi hasar verdi. Kill almasam da 0/0/3 falan oldum. İlk aldıgım item +24 hasar veren 1600 goldluk şey. Adını bilmiyorum :D Sonra dezo, ondan sonra yıldırım çaktıran zıkım diyim adını gene bilmiyorum :D Ondan sonra butterfly, en son 53 goldluk dalı zulaya atıp shadow blade birleştirmek için 2 parçayı aldım. Ölüyken birleşmiyormuş. Oyun bitti. Build şöyle duruyor : Power dreads, Shadow Amulet, Mjollnir, Butterfly, Desolator, Claymore(hepsini bakarak yazdım sırayla, genel olarak itemleri resimlerden ve özelliklerden tanıyorum)

Yahu bende gelişme olmaya başladı :D Ama takım kötü sayılır, oyun başı toplane (biz) feedlemedik, mid idare etmeye çalıştı, bot nerdeyse kule veriyordu. Biri sürekli ward gerek işareti attı. Haritaya sürekli işaret attılar ( cahilim, nasıl bilmiyorum ama yapıyorlar ). Gıcık olmadım değil. Bu arada sniper kasınca değişik oluyor. İnsan üşenmekten ulti atmıyor :D

Ekleme : Sanırım diğer 3 piskopat portekizdi, ne dediklerini lina da ben de anlamıyorduk. Israrla ingilizce de konuşmadılar . En azından " mid !!!!! " falan yazdılar öyle anlaştık :D

ilcarnefice

Üye
Seninle bi ara oyuna girelim de ben sana ne neyle counterlanır göstercem..

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Seninle bi ara oyuna girelim de ben sana ne neyle counterlanır göstercem..

Gireriz, sorun değil :D Bu ara çok oynıyacağım da hevesim kırılıyor bazen...

Bu arada az önceki el morphling seçtim. Süre bitince seçemiyoruz sandım ( seçiyormuşuz dendim :D ) morp alayım dedim. Almaz olaydım :D Tek yapabildigim şu oldu, ulti ile takıma kill aldırdım ( karşıdaki kasan adamları klonladım ), sniperı kışkırtıp ulti atmasını sagladım. Atınca q basıp savuşturdum ( riskliydi ama çalışıyor, denendi ).Eee dersin şimdi burda ne kötü... Takımda 2 tane afk vardı. Kaldık ben-viper-quenn of pain. Viper kastı.5vs1 giriyor 3 kişi biçiyor. Benim karşıma sniper geldi kastırmadı bana. Quenn of pain de kendini bir şey sanıyor, viper ile gidip feedliyor... Ben ormanda takılıyorum defans yapıyorum falan. Az daha tutsalar girecektim artık ama bitti oyun . Oyun sonu 2 tane 8 level, ben ve quenn 17-18 level, viper 25 level. 1/2/6 oynamışım. O viper 30/6/3 oynadı. Helal olsun, 2 değil 1 afk olsa alırdık. Veya ben item alabilsem ama sniper çok zorladı ya. Sniper aşırı güçlü geliyor. Bu arada morph bilmeyen denemesin. Sandım ki skillshot falan zor. Morph skill i çok zor, ne işe yarıyor hala beceremedim. Onu yapamayınca w de yapamadım. 2 skill de bir halta yaramaz yani tek başlarna. Gene de lane çok ezildi ve 2 afk- benim yüzümden değil...

Ekleme : Sanırım adamları kızdırıp oyundan çıkmalarına sebep oldum.. Lina seçtim. Bir inatlaşma oldu galiba, adamlar mide 2 kişi gitti ben bota tek başıma gittim. Mid feedledi üstüne gyroyu. Ben 5/0/0 oynadım botta. Bu lina tam benlikmiş. Earlyde kill sıkıntısı yok, late zaten kill aldıgından rahat :D. W tutturması çok zor geldi ama o kötü.E de useless gibi. Oyun sonu 7/2/1 mi ne oldum, 2 ölüm gyro nun ultisi. Niye feedlersiniz anlasam, ultisinden kaçılmıyor, adam tenezzül edip yardım da etmiyor ölmeyim diye. Pislik herifler. Sonuçda kazandık. Drow ranger harbi gıcık etti ama, oyun başında tek komboda alıyordum, oyun sonunda tam herkesi biçecem bana silence atıyor :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
dostum rikinin antisi gondar,slardar veya simsek cakan herolar (zeus,disruptor falan) ama simsek cakanlar nuker olmadiktan sonra cok cabuk olurler.zeus boyle degil mesela.zeusun agir buyuleri oldugu icin rikiyi kesebilir.gondarin tracki ve slardarin ultisi rikiye atildiginda r2 gorunmez olamaz.

ilcarnefice

Üye
Hüseyin eklemek istediğim bişey var
R2 nin diğer bir antisi ise silencer dır ve zor bir herodur

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Hüseyin eklemek istediğim bişey var
R2 nin diğer bir antisi ise silencer dır ve zor bir herodur

evet dogru da silencer silence icin cok kullanissiz bi hero bence.3.skilline bi tane buyu yapsan hemen gidiyo zaten.anca adamin manasi yoksa o zaman kullanisli olur.o zaman traxex ve balanar gibi silence atan herolar da antisi :) orchid de anti itemi :)

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
eyv. teşekkürler.

SheFy

SheFy

Üye
Bugün invoker la oynadım. O ne fena hero ya :D 14 tane skill var :D karşı tarafta 3kişi vardı, bizdende herkes çıkmış. Adamlar kuleleri yıkmaya geliyo. Karşı koyuyorum tek başıma 3 üne karşı 2 si ölüyor :D Tek başıma iyi direndim , çok beğendim o heroyu :D

ilcarnefice

Üye
Bugün invoker la oynadım. O ne fena hero ya :D 14 tane skill var :D karşı tarafta 3kişi vardı, bizdende herkes çıkmış. Adamlar kuleleri yıkmaya geliyo. Karşı koyuyorum tek başıma 3 üne karşı 2 si ölüyor :D Tek başıma iyi direndim , çok beğendim o heroyu :D

İnvoker ı aslında mantıklı davranırsan çabuk kavrarsın ben bu konuda bi yerde kendi invo öğrenme pratiğimi yazmıştım istersen onu bul bi dene kafana yatarsa yaparsın..

Mskrc

Mskrc

Üye
Lol oynayin lol

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Invoke

Invoke

Üye
İnvo çok zor hero, belki en zor herodur. Eğer tam invo prosuysan rampage'e kadar yolun var. :D

- - - Eklendi - - -

Mert kastigin itemleri sirasiyla yazar misin ya anlayamadim hangi itemler onlar :)

Arcane Bot
Dagon (5level)
Urn
Mystic Staff (Hex çıkıyordum alamadan bitti oyun )

- - - Eklendi - - -

Can çalma, hasar , hız .. Can çalma üçünde de vardı bilerek aldım. Önceki oyunlarımda almıyordum. Alayım dedim. Cidden çok işe yarıyor. 3 kişi daldılar canım yarıya bile inmedi.

İşe yaramaz kardeşim, çok mantıksız ve gereksizdir. Bir kere Vladmir çalışmaz çünkü melee attacklarda işler lifesteali, range herolar vlad. kasmaz. Momda çok saçmadır, mom bastığında attack speedinin artar yalnız mom basılıyken daha çok damage yersin, sağlam bir hero olman lazım barath gibi, aksini snip. çok kırılgandır zaten azıcık canı var mom bastığında daha çok damage yer.
Domi mantıklı olabilir, eğer lifesteal istiyorsan, ki snipe hiç lifesteal çıkmayanlarda var. Bence çıkılabilir, oyun sonu. Karşıya göre de değişir tabi...

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Drow ranger da rikiyi counterlayabilir mantıken silence ile.. Tabi silence atmana rağmen gelip biçiyor zıkım, o kötü... Ona da yapacak bir şey yok :D

ilcarnefice

Üye
Drow ranger da rikiyi counterlayabilir mantıken silence ile.. Tabi silence atmana rağmen gelip biçiyor zıkım, o kötü... Ona da yapacak bir şey yok :D

Ben bi keresinde r2 almıştım karşıda drow vardı sırf silence dan görünüyom diye lothar kasmıştım üstüne de tarrasq kasmıştım oyun biraz uzamıştı ama ben alttan üstten ittirince biraz da benim sayemde oyunu almıştık o gün anladım bazen hep sabit item kasılmaması gerektiğini

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
İnvo çok zor hero, belki en zor herodur. Eğer tam invo prosuysan rampage'e kadar yolun var. :D

- - - Eklendi - - -

Arcane Bot
Dagon (5level)
Urn

- - - Eklendi - - -

İşe yaramaz kardeşim, çok mantıksız ve gereksizdir. Bir kere Vladmir çalışmaz çünkü melee attacklarda işler lifesteali, range herolar vlad. kasmaz. Momda çok saçmadır, mom bastığında attack speedinin artar yalnız mom basılıyken daha çok damage yersin, sağlam bir hero olman lazım barath gibi, aksini snip. çok kırılgandır zaten azıcık canı var mom bastığında daha çok damage yer.
Domi mantıklı olabilir, eğer lifesteal istiyorsan, ki snipe hiç lifesteal çıkmayanlarda var. Bence çıkılabilir, oyun sonu. Karşıya göre de değişir tabi...

bence mom snip icin gayet gerekli,snip range i ile momu bastiginda zaten kendi mini stun i da oldugundan adami yanina bile yaklastirtmiyor.ben ilk olarak sirasiyla pt,mom,kritik,yasha cikiyorum

hardal00

hardal00

Üye

bence mom snip icin gayet gerekli,snip range i ile momu bastiginda zaten kendi mini stun i da oldugundan adami yanina bile yaklastirtmiyor.ben ilk olarak sirasiyla pt,mom,kritik,yasha cikiyorum

Momu snipde deniyecem merak ettim. Sersemle gercekten adam yanasamaz

SheFy

SheFy

Üye

- - - Eklendi - - -

Arcane Bot
Dagon (5level)
Urn

- - - Eklendi - - -

sen daha iyi bilirsin tabi ki :D 2 hafta bile olmadı oynayalı ne bilebilirim ki :)

- - - Eklendi - - -

Şu itemlerin tam adıyla yazar mısın ? Ben tam bilmiyorum. Bende alırım senin ki gibi

hardal00

hardal00

Üye
Hocam power treads
Crystals
Mask of madness
Yasha
Sonra butterfy tarras divine cikarein zaten

hardal00

hardal00

Üye
Misal verdim dostum butter olur deadlus olur