Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Invoke

Üye

Tam adıyla yaz hacı

Helm of Dominator, kasacaksın oyun başı+ battlefury ve power treads sonrasında black king bar sonrasında 2 battlefury gidebilirsin iyice kasınca dominatoru satanice çevireceksin, canın çok azaldığında basacaksın satanice (aktif özelliği %çok lifesteal) o sırada kritik denk gelince canın birden dolacak sonra da RAMPAGE

Niye la, çok güzel anlattım bir dahaki sefer domi kasacaksın oyun sonu satanic'e çevireceksin. Battlefury ve black king barda ana itemlerindendir.

- - - Eklendi - - -

Afyon'a mı?

Hayır yarın 3 senedir beklediğim oyun çıkacak satın aldım ona başlayacam onu hiç bırakmam zaten..

SheFy

Üye

Yoksa sen Game of Thrones misin ?

- - - Eklendi - - -

Hayır yarın 3 senedir beklediğim oyun çıkacak satın aldım ona başlayacam onu hiç bırakmam zaten..

ismi ne ?

Game of thrones misin ne demek lan

- - - Eklendi - - -

Splinter cell'lerde oyun çok yavaş ilerliyor beni bayıyor

Game of thrones benim arkadaşım onun adı bakırozorus

Mert sen conviction da coop oynadınmı hiç?
Kimse yanlış anlamasın ama onun tadına bakmayan benim gözümde oyun oynamış sayılmaz

Invoke

Üye
hee sen game of thrones musun diyince anlamadım tabi

hacı ben çok oyun oynarım da splinter cell'ler genel olarak beni sarmıyor. Zevkler ve renkler

hee sen game of thrones musun diyince anlamadım tabi

hacı ben çok oyun oynarım da splinter cell'ler genel olarak beni sarmıyor. Zevkler ve renkler

Benim için
1 splinter cell
2 assassins creed
3 dota

Ama assassins creed in yeni çıkanını oynayamıycam herhalde sistem gereksinimlerinden dolayı

Invoke

Üye
Ben de ac3'e gıcık olduğundan dolayı

Ben de ac3'e gıcık olduğundan dolayı

Biraz haklısın 3 ün ac serisiyle hiç alakası yoktu ayrı bi oyub gibiydi eğer black flag i alırsam sadece online oynamak için alırım çünkü brotherhood dan itibaren multiplayer düzeni nerdeyse hiç bozulmadı

Invoke

Üye

Ben çok sıkıldım ac3de hiç beklediğim gibi olmadı.

Invoke

Üye
Şimdilik ben oyunu indirene kadar öyle

Senle girmedim sonra girdim nasıl rezil bir oyundu biliyor musun

- - - Eklendi - - -

Son 3-4 gündür acaip feedliyom

- - - Eklendi - - -

Yine kasmıştım ama son oyunda yine yenildik 1saatten fazla sürdü iki oyunda, çok uğraştık yenildik