paradox07
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yok ya aslında gayet belli de işte yeni başladığından dolayı öyle geliyor...Ben heroları tanıyamıyordum sen ne yine iyiymişsin.Ayarlardan render kalitesini yükselt biraz.
ortalama 600-700kB arası indirdim. 2.5saat falan sürdü. Telefonun netiyleSenin internetinden de olabilir, ben 700le indiriyordum, ki normalde o kadar da değil 500ü filan görürdüm, steam reis sayesinde 700ü gördüm
ortalama 600-700kB arası indirdim. 2.5saat falan sürdü. Telefonun netiyleTelefonda internet paketi yoktur. Zaten olsada bu hızı sadece 1GB paketi veriyor. 1 GB paket biter oyun 3.5GB tı. Sınırsız net paketi de 96kbps 4-5güne anca inerdi
aynen öyle
internet paketin olmadan telefonun netiyle mi indirdin?
yalnız bişey sorcam oyunu oynadım eğitim oyunu bittikten sonra mı online oynayacağım ?
peki hangi karakteri önerirsin hangisini seçeyim
Eğitimi oynamak zorunda değilsin, direk online da oynayabilirsin.
- - - Eklendi - - -
Sanırım yeni başlıyordun oyuna, dota 1 geçmişin yoktu yani. Yine de botlarla takılma derim, ezilsen de normal oyun oyna. Öyle öğrenirsin ancak. Bir de öğrenmeye çalış, ölüp dirilip tekrar ölmeye gitmeye bir şeyler yapmaya çalış.
peki hangi karakteri önerirsin hangisini seçeyim
beyler ben bi kaç gün forumda yokum,sebep ise aveadan vodafonea geçtim ve avea hattım iptal oldu ve vodafone da açılmadı o yüzden net e giremiyorum
Telefon nedir bedava net yapalım ?
telelfon motorola razr xt910Telefon nedir bedava net yapalım ?
telelfon motorola razr xt910galaxy s2 gibi bi telefon beleş net yapalım derken kul hakkına girmeyelim aga ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?